Co jiného paříte na kompu?
Re: Co jiného paříte na kompu?
Já toho mám momentálně rozděláno více takže např: Dead Space, Heroes of Might and Magic 5: Tribes Of The East, Diablo 2 a ještě Dark Messiah of Might and Magic. Jinak Dead Space už jsem jednou dohrál a chystám se na dvojku a taky se chystám na nové Heroes a taky třeba takového Thiefa (kterej je ale zatím bohužel ještě v nedohledu.) a ještě mě tak napadá na nového Bioshocka jak výjde.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
-
Lady Isabela
Já hraje kromě Heroes ještě Sacredy (Sacred gold+Sacred2: Fallen angel)
Lady Isabela
Todle bude dlouhý seznam:
Spellforce - všechny díly
Gothic 1 a 2 + datadisk
Civilization 5
Men of war
Mount and Blade
r.u.s.e
crusader kings 2
world of tanks
world of warplanes (closed beta)
age of empires 2
Divine Divinity
Stalker
Dragon Age: Origins + datadisk
Drakensang: The dark eye
Drakensang 2: The river of time
Edit: Zapměl jsem na MASS EFFECT 1+2+3
Spellforce - všechny díly
Gothic 1 a 2 + datadisk
Civilization 5
Men of war
Mount and Blade
r.u.s.e
crusader kings 2
world of tanks
world of warplanes (closed beta)
age of empires 2
Divine Divinity
Stalker
Dragon Age: Origins + datadisk
Drakensang: The dark eye
Drakensang 2: The river of time
Edit: Zapměl jsem na MASS EFFECT 1+2+3
Last edited by Josef IV on Fri Oct 05, 2012 8:25 pm, edited 2 times in total.
Minulost je odvráceným zrcadlem tvé duše.
Posel Smrti
Posel Smrti
Kdy počítám i heroesy, tak to bude asi takhle: Heroes III complete, WoG a HotA, Heroes Chronicles, Heroes V (všechna), Heroes VI, Dark Messiah of might and magic, Duel of Champions, Warcraft II, Warcraft III FT, Dragon age: Origins, Awakening, Dragon age: 2, GTA Vice city a San Andreas, LotR RotK, Minecraft, Amnesia, Track Mania: Sunrise Extreme, NFS: Hot Pursuit 2 a někdy zahraju i Re-Volt 
EDIT: Ještě jsem zapomněl na SPORE a CSS. Už jsem dohrál i Half-life 1, 2 a obě episody:)
EDIT: Ještě jsem zapomněl na SPORE a CSS. Už jsem dohrál i Half-life 1, 2 a obě episody:)

- Lucas Gryf
Heroes VI, Dragon Age, Assassin´s Creed, Nfs World
Diablo III, Drakensang:river of time, starcraft. PS Keby sa mi podarilo zohnať, normálne zfunkčniť staručkú (pre mňa osobne dodnes best) realtimovku Earth 2140 + datadisky pre win xp, bol by som v 7 nebi hernom.Vlastním Earth 2140 xp z edície earth universe,m ale hra funguje aj nefunguje zároveň.