Najviac nemam rad Dungeon s Warlockom, ktory spamuje Implosion alebo Meteor shower dost lame si myslim a este nemam rad peklo, ostatne ujdu.
Oblíbený národ?
Re: Oblíbený národ?
Ja mam najradsej ludi, mam rad svatu magiu, ktora robi moje jednotky este silnejsimi
. Ludia maju velmi silne jednotky napr: Sampion so Stastim moze oneshotovat 2 stacky jednotiek
. Dalej mam rad orkov lebo to je spravny liek pre slabochov co spamuju jedno OP kuzlo na bojisku
a este mam rad Trpaslikov lebo su tiez odolny proti magii.
Najviac nemam rad Dungeon s Warlockom, ktory spamuje Implosion alebo Meteor shower dost lame si myslim a este nemam rad peklo, ostatne ujdu.
1. Jednoznačně Nekropolis
1,2. Správní drsní Skřeti z Tvrze
5. Všichni ostatní
1,2. Správní drsní Skřeti z Tvrze
5. Všichni ostatní
I my, kdož kůže i masa většiny chudí jsme, povstaneme za soumraku temného a Vy, plni života, budete třást se hrůzou, neboť věky jste plnili naše hroby vašimi předky i naše legie kostí a hniloby povstanou za mocného kvílení, jenž předpoví smrt vás všech!
Na prvním místě stoprocentně Trpaslíci.
Taky za Lidi a Mágy si často rád zahraju. Ale Trpaslíky nic netrumfne.
Taky za Lidi a Mágy si často rád zahraju. Ale Trpaslíky nic netrumfne.
1) Pevnost
2) Azyl
3) Akademie
4) Nekropole
5) Zbytek...
2) Azyl
3) Akademie
4) Nekropole
5) Zbytek...
me se libi nekropolis kvuli upirum panum lichu a kostu vcelku se hodi kdyz vam lichove oziv jednotky a upiri vydrastej ostatni
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

ale trpaslici takz nejsou spatni maj dobrou obranu a silene moc zivotu
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

U mě je to: 1 Peklo (Brána, velká movementn speed, pekelný oheň, rarášci a hlavně SUKUBY
), 2 Barbaři (Krvavá zuřivost je dělá neporazitelné), 3 Azyl - Renegátské jednotky (Skvělé schopnosti a na Rush ideální národ), 4 Trpaslíci (Podle mého nejvíce silný národ v HoF a ToE - runy, silné jednotly, silná populace, Budova ve které se přidávají štítonoši při obraně hradu, Nejlevnější budovy, Nejlacinější marketplace), 5 Temní elfové (Zbožňuju Vayshana!!), 6 Akademie (Po alternativních updatech silní jak něco),7 Elfové (Jednorožci a dobří střelci),8 Nekropole (Nekropole byla v HoMM5 drtivě nejsilnější, oživování, temná energie, vynikající jednotky) ale nekropole mě vůůbec nebaví (Až na Ariho "Asha potřebuje všechny!"
)
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Myslím , že co se týče hradů odvedli programátoři výbornou práci , jelikož mi přídou velmi vyrovnané. Já osobně mám oblíbené všechny a proto jsem hlasoval pro podle mě nejmocnějíší národ a to nemrtví. Jso poměrně slabí , ale jejich počty a hlavně imunita vůči vlivům morálky , která se dá výborně využít proti nepříteli. Díky nízké morálce , a prakticky všem parametrům nepřátelských jednotek se síly armád vyrovnávají a pak už jde na řadu početní převaha a upír (moje asi nejoblíbenějíší jednotka) dokoná svou práci
Nicméně každý hrad má svá pozitiva :
Azyl = celkově velmi vyrovnaný hrad , jak v pěším útoku , tak ve střelectví i kouzelnictví , akorát schopnost nezadržitelný výpad mi příde asi nejhorší ze všech unikátních schopností.
Peklo = nevýhodou je pouze jediný střelec , nbicméně brány v kombinaci s urgashovým voláním učiní z předem prohrané bitvy vyrovnaný boj.
kobka = záludní temní elfové a hlavně jejich velitelé , zesílená kouzla + štěstí warlocků = nehezké ztráty při každém tahu hrdiny. Jednotky jsou velmi rychlé a iniciativní ,ale pokud se bojuje ve městě , přicházejí o možnost rychlého útoku (krvavé panny a nájezdníci.)
Hvozd = obrovský střelecký potenciál a vysoké štěstí činí z elfů obávaného protivníka a jejich unikátní schopnost mi příde nejlepší ze všech , mít v při každém útoku štěstí vlastně zdvojnásobuje počty útočících jednotek.
Akademie = dobrá práce s magií , hrdina útočí a jednotky mají dobrou odolnost , Titán je výborná jednotka a schopnost mystická vševědoucnost není vůbec k zahození
Pevnost = velice odolní vojáci i jejich unikátní schopnost tomu napovídá , velmi dobrý obranný národ.
Tvrz = zuřivé hordy orků a opravdu silní kyklopové , zkrátky tento hrad se řadí společně s ostatními 7 na první místo
Azyl = celkově velmi vyrovnaný hrad , jak v pěším útoku , tak ve střelectví i kouzelnictví , akorát schopnost nezadržitelný výpad mi příde asi nejhorší ze všech unikátních schopností.
Peklo = nevýhodou je pouze jediný střelec , nbicméně brány v kombinaci s urgashovým voláním učiní z předem prohrané bitvy vyrovnaný boj.
kobka = záludní temní elfové a hlavně jejich velitelé , zesílená kouzla + štěstí warlocků = nehezké ztráty při každém tahu hrdiny. Jednotky jsou velmi rychlé a iniciativní ,ale pokud se bojuje ve městě , přicházejí o možnost rychlého útoku (krvavé panny a nájezdníci.)
Hvozd = obrovský střelecký potenciál a vysoké štěstí činí z elfů obávaného protivníka a jejich unikátní schopnost mi příde nejlepší ze všech , mít v při každém útoku štěstí vlastně zdvojnásobuje počty útočících jednotek.
Akademie = dobrá práce s magií , hrdina útočí a jednotky mají dobrou odolnost , Titán je výborná jednotka a schopnost mystická vševědoucnost není vůbec k zahození
Pevnost = velice odolní vojáci i jejich unikátní schopnost tomu napovídá , velmi dobrý obranný národ.
Tvrz = zuřivé hordy orků a opravdu silní kyklopové , zkrátky tento hrad se řadí společně s ostatními 7 na první místo
Nemozem nic ine napisat iba ako Ludia a Sylvan....
Samozrejme za predpokladu vynikajuceho ovladania narodov v rukach hraca...
Inac aj Vam dava na Heroic za supera stale Sylvan????
Samozrejme za predpokladu vynikajuceho ovladania narodov v rukach hraca...
Inac aj Vam dava na Heroic za supera stale Sylvan????
PEKLO,PEKLO a PEKLO 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.