Nejhorší alternativní jednotka 6. úrovně
Re: Nejhorší alternativní jednotka 6. úrovně
Obrana pochopitelně není 0, ale 20. Útok je sice nižší, ale zasahuje víc jednotek současně.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
pani stinu je asi nejhorsi
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Nejhorší je paní stínu mít jediného letce a jediného střelce a to jen na 1. úrovni se střeleckým postihem je hodně špatný hlavně při dobývání hradů.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Zehir wrote:Garnol wrote:Za peklo sa mi praveže alternatívy páčia. Hlavne čo sa týka arcidémona, skokanských démonov, psov a pitov. A keď máte démonov so supertalentom a dokonalou bránou sú takmer neporaziteľní.
Neporazitelné jsou všechny národy, když máš dobrého hrdinu a dobré artefakty a staty.
A kdo vyhraje v souboji neporazitelný vs. neporazitelný?
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Váhal jsem mezi paní stínů (nestřílí) a rakšasou kšatrou (vrací mu útok), nakonec jsem zvolil rakšasu, taky proto že mě naštvalo že vypadá tak dobře a epicky a je tak slabej
!!!
Podle mě Kšatra není slabá. Sice nemá nevracení útoku, ale zase zasáhne více jednotek najednou a to je hezký skill.
Souhlasím, podle mě je rakšasa kšatra taky dobrá.
Navíc paní stínů má nejhorší postavení úplně jasné, není střelec ani nemá super pohyblivost.
Navíc paní stínů má nejhorší postavení úplně jasné, není střelec ani nemá super pohyblivost.
Podle mě jsou celkově alternativní upgrady u kobky slabé a přeceňované. Já používám jen hydru, potom o krvavce by se dalouvažovat, ale jinak nic moc.
Pro mě zuřivý ent, první upgrade je nejlepší tank v celé hře a nevidím důvod proč ho měnit na další útočnou jednotku, kterých má Sylvan dost. Paní stínů mě taky moc nenadchla, ale aspoň umí čarovat 
Ale když dáš entovi zrychlení (expert) a tu zuřivost tak je pekelně rychlý (měl jsem inic 15, i když si nejsem jistý, jestli v tom nebyl nějaký artefakt). Ale asi je vážně ten prastarý lepší, protože když jich pár namotá a pak dá obranu tak nepřátelé nemají jinou možnost než
A) stát
B) útočit na enta a dostávat po každé ráně úder zpátky
A střelci můžou vesele střílet dál.
A) stát
B) útočit na enta a dostávat po každé ráně úder zpátky
A střelci můžou vesele střílet dál.