Co jiného paříte na kompu?

Vše co se jinam nevešlo ;)
Post Reply
Kat

Post by Kat »

To Destebilizator: To jo. :lol:
Já ještě nemám žádnou profesi, mám teprve 7. level, ale tak to může být sranda, chytat ryby. :lol: Jakou profesi by si mi doporučil? (která je zábávná, užitečná a pro začátečníka celkem lehká :D )
Jinak víš proč se mi nelíbí taurové? Protože na začátku vtom videu zabil trpaslíkovi medvěda :cry: a potom asi zabil i trpaslíka, i když to už ukázané nebylo, (ale podle mě spíš trpaslík zabil toho taurena :lol: ).
Ten trpaslík vtom videu vypádá ale totálně good,lepšího už ho udělat nemohli. A taky i ta hudba, co k němu hraje, prostě totálně good.
Kat

Post by Kat »

Ale když si to vezmete, tak WOW je z roku 2004 a je to celkem good grafika, na to kolik tam je možnosti a h5 je z roku 2006, takže by mělo být graficky totálně dobře,ale bohužel stojí za ho*no. A WoW je mnohem lepší.
Kat

Post by Kat »

A nevíte o nějakých adonnech na WoW, kde se te přímo na mapě ukáže, kde máš toho bosse nebo prostě někoho najít?
Incomer

Post by Incomer »

To nevim ale muzes si stahnout atlas addon...podrobne mapy instanci s vypsanymi bossy (ked bys mel problem mozna muzu poradit :) )
Kat

Post by Kat »

Incomer wrote:To nevim ale muzes si stahnout atlas addon...podrobne mapy instanci s vypsanymi bossy (ked bys mel problem mozna muzu poradit :) )

Jestli víš,kde je,tak mi dej na to pls odkaz.
Wodka

Post by Wodka »

mno... já se díky čekání na patch s editorem do h5 pustil do cvi4 (znovu), sehnal jsem si datadisk Warlords, a můžu říct - už se mi dlouho nestalo, že bych u pc hry vydržel do 1 ráno (s tím, že druhý den jsem vstával v 6 ráno do práce)... Normálně vážně uvažuju, že mám na disku málo místa a H5 ho jen zbytečně zabírají...

a propos - warlords můžu jen doporučit - oproti základní hře je docela dost změn, nakolik si to pamatuju, takhle má podle mě vypadat datadisk - hodně změn a přitom zachovaná linie hry.
"Пошел ты!"
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

2Kat: http://www.curse-gaming.com, tam jsou vsechny addony... Trpaslici jsou malinky, ja musim byt velkej (muj warr se jmenuje Decimus) :lol: Profese pro palu? engineering + mining, granaty a bomby a vsecky ty ostatni udelatka (raketovy boty, dimensional ripper, atd.) jsou sranda :lol: akorat na piratskych serverech je levelovani profese priserny porod... bud dostanes skill nebo ten predmet a jeste nahodne, na oficialu vzdycky dostanes predmet a skill podle toho, jakou to ma barvu (oranzovy recepty daji dycky, zluty min.. sedivy nic).. bam bam :wink: :arrow:
Image
Incomer

Post by Incomer »

Raketovz botz sou k prdu :D Je to jenom cloth s minimalni defensi a krom te rychlosti s zadnou dalsi vyhodou :D Lepsi serepeticka je ten ozivovaci trinket :wink: Jinak ja si mylsim ze prakticky za vsechny classy pouzijes herbalism a alechemy+FA a si v pohode :idea:
Kat

Post by Kat »

Destabilizator wrote:2Kat: http://www.curse-gaming.com, tam jsou vsechny addony... Trpaslici jsou malinky, ja musim byt velkej (muj warr se jmenuje Decimus) :lol: Profese pro palu? engineering + mining, granaty a bomby a vsecky ty ostatni udelatka (raketovy boty, dimensional ripper, atd.) jsou sranda :lol: akorat na piratskych serverech je levelovani profese priserny porod... bud dostanes skill nebo ten predmet a jeste nahodne, na oficialu vzdycky dostanes predmet a skill podle toho, jakou to ma barvu (oranzovy recepty daji dycky, zluty min.. sedivy nic).. bam bam :wink: :arrow:

jj,dík za adonny
Jinak trpaslící mi ani tak malí nepříjdou. Trpaslící ve srovnání s gnomy jsou obři. :lol:
Gnomové jsou celkem srandovní rasa, takoví hobitci. :lol:
Nejlepší je, když gnomům nastavíte,aby měli takovou velkou hlavu bez vlasů, to vypadá velice dobře. Velká hlava, malé tělo.:lol: :lol: :lol:
Incomer

Post by Incomer »

Muj kamos hraje za gnoma warra a ma ten nej. set tusim ze se jmenuje Wraith...vypada v tom jako chodici cirkularka :D
Kat

Post by Kat »

Incomer wrote:Muj kamos hraje za gnoma warra a ma ten nej. set tusim ze se jmenuje Wraith...vypada v tom jako chodici cirkularka :D

jj,můj kámoš za něj taky hraje,chtěl být se mnou ve skupině a trpaslík se mu moc nezamlouvá,tak si vzal raději gnoma :D
A vypadá fakt good,velká holohlavá hlava a na jeho tělo visí plášť,je to sranda :D
Kat

Post by Kat »

Mě si ale WoW získal jenom svoji trailerem. :D
Ten trpaslík tam vypadá totálně živě, je to typek všech typků. :lol: A ještě, když k němů začne hrát ta hudba, goooooood. :D
Kdyby měl h5 takový trailer, tak bych ho začal i hrát. :lol:
Kat

Post by Kat »

JAk se pls jmenuje to video,co tam na začátku hraje? :wink:
Kat

Post by Kat »

Teď jsem se zaradoval, že si koupím tričko Warcraft 3, 1kus za 50kč,no nekup to, akorát to bylo v roce 2003 :cry:
Image
Incomer

Post by Incomer »

Kat wrote:JAk se pls jmenuje to video,co tam na začátku hraje? :wink:

To ma nejakz jmeno?!? :shock: :D To vazne netusim, ale videli ste cinskou nebo japonskou reklamu na coca-colu? :lol:
Post Reply