Světlo, nebo Tma ?
Re: Světlo, nebo Tma ?
Zajímavá diskuze..
Já se moc těším až démoni vylezou z tý svý díry a podívají se taky k nám na Ashan, abychom je - my andělé - mohli lovit a jejich duše uzavírat do tlakových láhví s fialovým pruhem, aby se nemohli nadále reinkarnovat
(Tu Kha-Belethovu si usurpuji pro sebe, uzavřu ji do lahve a udělám si z něj džina ) 
Vy anjeli by ste si v prvom rade mali dávať pozor na beztvárich lebo sa na vás vyroja ani nebudete vedieť ako a potom budú démoni váš najmenší problém

„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Jo, ty beztváří, ti co jsou zalezlí v tý svojí knihovně, která teď vlastně trčí taky v Shegu, takže už je to vlastně stejná cházka jako démoni, takže ne, těch se bát nebudem 
Vidíš dobre vedieť, použijeme vedomosti z knižnice proti vám xD. Kha-Beleth to už iste celé preštudoval odpredu aj odzadu
Aby som začal aj ja.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Bušák wrote:Zajímavá diskuze..Já se moc těším až démoni vylezou z tý svý díry a podívají se taky k nám na Ashan, abychom je - my andělé - mohli lovit a jejich duše uzavírat do tlakových láhví s fialovým pruhem, aby se nemohli nadále reinkarnovat
(Tu Kha-Belethovu si usurpuji pro sebe, uzavřu ji do lahve a udělám si z něj džina )
328-40 YSD: Války Ohně - První velký výpad démonů
Většina andělů zahynula během těchto válek.
Dal som len to podstatné
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Bušák wrote:Zajímavá diskuze..Já se moc těším až démoni vylezou z tý svý díry a podívají se taky k nám na Ashan, abychom je - my andělé - mohli lovit a jejich duše uzavírat do tlakových láhví s fialovým pruhem, aby se nemohli nadále reinkarnovat
Aby si neprišiel o pierka
- Kha-Beleth
estla wrote:Bušák wrote:Zajímavá diskuze..Já se moc těším až démoni vylezou z tý svý díry a podívají se taky k nám na Ashan, abychom je - my andělé - mohli lovit a jejich duše uzavírat do tlakových láhví s fialovým pruhem, aby se nemohli nadále reinkarnovat
Aby si neprišiel o pierkaTo nie je vyhrážka odo mňa, ja sa do vašich sporov (démoni vs anjeli) nebudem pliesť, nechám vás, nech sa navzájom preriedite a potom ...
No je to spor andělé proti faceless a andělé proti démonům. Začněme vymýšlet, na co se hodí peří andělů. Jednejte rychle, temní elfové, jinak nic nezbude
a o džinovi si popovídáme hned, jak zkontroluji arzenál kleští, sekáčků a kouzel magie destrukce
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Tuším sa tu schyľuje k súkromnej vojne ako tak pozerám xD. Ok, idem pre svoju légiu Pit Lordov a môžeme začať agresívne vyjednávať 
Jestli potřebuješ legii démonů, tak si krvavý démon typu Veyer. Já ovšem vše z dálky pozoruji. A až se na Ashanu uvolní místo já ho převezmu. Démoni vyvraždí anděly. Faceless zavřou démony do tý svojí díry a já budu jen přihlížet jak moc faceless upadá a pak se k moci dostanu já. Jen se hádejte, já si pak podmaním celý Ashan s pouhou hrstkou sukub. Ještě není pozdě se přidat.
ps: Spletl jsem se. Už je pozdě a všichni zahynete.
- Kha-Beleth
kiliroy wrote:Jestli potřebuješ legii démonů, tak si krvavý démon typu Veyer. Já ovšem vše z dálky pozoruji. A až se na Ashanu uvolní místo já ho převezmu. Démoni vyvraždí anděly. Faceless zavřou démony do tý svojí díry a já budu jen přihlížet jak moc faceless upadá a pak se k moci dostanu já. Jen se hádejte, já si pak podmaním celý Ashan s pouhou hrstkou sukub. Ještě není pozdě se přidat.
Zemřeš odpadlíku, hned po andělovi Bušákovi
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Lucas Gryf
Kdysi jak jsem ještě "měl svou duši" byl jsem na Bušákově straně, ale teď, jelikož démoni ovládli mou duši říkám: ,, Smrt archandělům! ´´
Lucas Gryf wrote:Kdysi jak jsem ještě "měl svou duši" byl jsem na Bušákově straně, ale teď, jelikož démoni ovládli mou duši říkám: ,, Smrt archandělům! ´´
Ty ale umíš rychle měnit strany.
- Lucas Gryf
To teda jo, menšina se podrobuje většině, já sice chci bojovat do posledního dechu, ale démony porazit nejde.
Ale jde. Ale já si pěkně počkám až se všichni povraždíte.
A nepříjde vám to už trochu jako OT?
A nepříjde vám to už trochu jako OT?
- Lucas Gryf