První problém: V první misi se mi to bohužel u posledního šamana seklo,avšak jsem musel restartnout a zahrát to znovu tentokrát cestou "krve",kde musím porazit Jaguářího krále a poté to už šlo jak po másle.
Druhý "problém"(spíše maličkost): Jestli se nepletu, tak je to tam,kde neutrální jednotka chrání obchod s artefakty.Jenže,ona nejde porazit,protože mi to napíše něco takového: ,,Remíza! Dračí bohové dnes nemohly rozhodnout kdo vyhraje."Je to bug nebo se do hry přidala tato "schválnost" autorů z Blackhole ( nebo spíše Nivalu?)Každopádně hodně zajímavý moment
Třetí problém: U poslední mapy z kampaně mi hra prostě spadne do windowsů(A to mám hru ještě k tomu na min. detaily s pouze zapnutým "velmi kvalitním zvukem" či jak to je). Respektive, když já mám tah a projíždím se třeba po mapě. Moje počítačová sestava je sice celkem stará(6-7 let),ale hře naprosto vyhovuje na nejmenší detaily.
Sestava: Win XP(sice starý operační systém,ale na starém počítači a stejně za rok budu mít nový "nabušený" počítač, ale takhle dlouho se mi fakt čekat nechce,abych dohrál vaši super kampaň