jakub.karasek wrote:Hele, už sem psal, že se s nikým nechci hádat... Jestli je podle tebe skopčená grafika tím, že hra přešla do 3D, tak to je těžká ubohost argumentů. To už můžeš říct rovnou, že Age of Mythology byla taky kopií Warcraftu. S tou kamerou je to koukám pouze a jen tvůj osobní problém, já s tím nemám nejmenší problémy. A nazývat mě lamou jen pro to, že chci taktizovat s týdenní populací a zajet si pro jednotky do města jak to k Heroesům patří a ne si trapně poslat jednotky po vlastní ose a to ještě navíc každej den. Pokud nebude mít admin žádnej nápad jakou dá příští anketní otázku na hlavní stránku, tak bych byl pro aby zněla: který díl HoMaM považujete za nejhorší?
O "vítězství" H4 nemůže bejt pochyb.
Ale myslím, že toho už bylo dost. Sme v sekci o H5, takže kecy o H4 sem nepatří. Co sem chtěl říct sem řekl. H5 možná pár chyb má, ale v globálu jasně převažují výhody a od dob H3 sem se nebavil u nějaké hry tak dokonale jako právě u H5. Thats all
Tys asi nikdy Warcraft nehrál,že? A s tou kamerou mám taky problémy, zvlášť v podzemí, nejde se tam vůbec zorientovat.
Jinak lama jsi určitě, o tom není pochyb, protože kdybys byl trochu taktik, tka bys používal karavany... Jinak anketa o tom, který z dílů HOMAM je nejlepší a h4 vyhrálo, zajimavé....
A jestli je pár chyb nekonečno, tak to jsem asi lama.