Co jiného paříte na kompu?

Vše co se jinam nevešlo ;)
Post Reply
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Incomer wrote:Muj kamos hraje za gnoma warra a ma ten nej. set tusim ze se jmenuje Wraith...vypada v tom jako chodici cirkularka :D

Battlegear of Wrath? Bejvavalo milej zlatej :lol: Dneska je nejlepsi set pro warra Dreadnaught Battlegear :shock: , kt. vypada mnohem lip nez ten Wrath (je fialovej a na ramenech jsou obri cepele a na helme taky, jako ciro, zato dread je celej stribrno cernej na ramenech s modryma lebkama, z kt. se kouri... a v helme modre sviti oci)
Jinak ty boty jsou nedostizny, kdyz capnes vlajku, vytahnes "rocket in my pocket" a valis :> samozrejme, kdyz jsou na cd, taxe prezujes, ze :wink: ty ozivovaci kabely (Goblin Jumper Cables) jsou divny, neni na to spoleh, vetsinou se rozbijou, chce to Goblin Jumper Cables XL, ale ty jsou drahy... nevyberes si :lol:
Image
Oskar999

Post by Oskar999 »

Savage - Battle for Newerth

Vyborna onlinovka Savage byla uvolnena pro hrani zdarma. a to jak windows tak linux verze.

Pro ty kdo nevi o co jde ( tzn asi vsici krome par jedincu ) - jedna se o fantasy fps/3rd person multiplayer akci/strategii

predstavte si proste takovyho warcrafta3 kde misto jednotek ovladanych AI behaji ostatni hraci. Jeden v tymu je velitel a hraje RTS, ostatni jsou bojovnici a maji to z pohledu treti osoby pripadne fps pri pouziti strelnych zbrani.

zakladni hra je 2 tymy proti sobe, na vyber jsou 2 rasy - lide a bestie. lide maji technologie a strelne zbrane, bestie maji magii a hrubou silu. vysledek bitvy zalezi jak na schopnostech valecniku tak na strategii velitele a celkove schopnosti tymu kooperovat. jedna bitva muze trvat 10 minut nebo 2 hodiny.

neco malo screenshotu
http://www.s2games.com/savage/screensho ... /index.php
stazeni a popis instalace -> http://www.s2games.com/savage/downloads.php
zakladni prirucka zacatecnika http://www.volny.cz/rattuss/savage/
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Incomer

Post by Incomer »

To se ani neplati zadne mesicni poplatky?!? :shock: Z ceho plati provoz? :?
Kat

Post by Kat »

LOL, ten WOW je fakt good. V jaké jiné hře by šlo udělat tohle: :mrgreen: :mrgreen:

Image
DIEGO

Post by DIEGO »

v neakej eroticke j hre aj hej :mrgreen:
inac drtim LOTR BfME 2 Witch-king-a a Company of Heroes
Kat

Post by Kat »

jj, Bitva o Středozem 2 je dobrá, ale je tam až moc krátká kampaň
DIEGO

Post by DIEGO »

to mne se*e som ju presiel na kazdej obtiaznosti
Kat

Post by Kat »

Ale kampaň za zlo se mi hrát nechce :)
Jinak ale se mi líbí, že ta hra není dělaná jen podle filmu, ale hlavně podle knížky. Třeba takový Tom Bombadil je good :D
DIEGO

Post by DIEGO »

alebo hobiti s basebalkami a su aj strany vyrovnanejsie lebo v jednotke to bolo hrozne (aspon pre mna)
Petren

Post by Petren »

Bitva o Středozem 2 je hafo good, obvzlášť to, jak jdou bránit i pevnosti, jako třeba Helmův žleb apod., ale dost mi vadí někteří hrdinové, kteří když jsou na vysoké úrovni, tak se skoro nedaj porazit, příkladem je dračí pán od goblinů.
Kat

Post by Kat »

Petren wrote:Bitva o Středozem 2 je hafo good, obvzlášť to, jak jdou bránit i pevnosti, jako třeba Helmův žleb apod., ale dost mi vadí někteří hrdinové, kteří když jsou na vysoké úrovni, tak se skoro nedaj porazit, příkladem je dračí pán od goblinů.

jj, obraňovat třeba takové Minas Tirith proti skřetům je hooodně dobré.... Jinak to, že ti hrdinové jsou pak tak silní, tak proti tomu nic nemám, to se mi právěže líbí, aspoň to není žádný sráč. Třeba takový Gandalf je tam asi nejsilnější. :)
Petren

Post by Petren »

Kat wrote:
Petren wrote:Bitva o Středozem 2 je hafo good, obvzlášť to, jak jdou bránit i pevnosti, jako třeba Helmův žleb apod., ale dost mi vadí někteří hrdinové, kteří když jsou na vysoké úrovni, tak se skoro nedaj porazit, příkladem je dračí pán od goblinů.

jj, obraňovat třeba takové Minas Tirith proti skřetům je hooodně dobré.... Jinak to, že ti hrdinové jsou pak tak silní, tak proti tomu nic nemám, to se mi právěže líbí, aspoň to není žádný sráč. Třeba takový Gandalf je tam asi nejsilnější. :)

Gandalf je určitě nejsilnější, ten zvlédne i balroga, armádu duchů a jim podobné potvůrky. To bránění je asi nejlepší, ale štve mě, že pokud bych dal dobývání třeba Minas Tirith, tak se kompl bránit a pořád bude vylízat ven, proto je lepší hrát po netu.
Kat

Post by Kat »

No nevím, kdybych hrál mapu Minas Tirith s někým po netu a on by byl uvnitř města, tak bych to nedobyl i kdybych se měl poje*at. Jinak před chvíli jsem hrál mapu Helmův Žleb. Dal jsem si proti sobě 3 protivníky a taky to nemohli ani za nic dobýt. Takže vítězství jsem měl jasné už od začátku, v jiné mapě bych je nedal. 8)
DIEGO

Post by DIEGO »

staci na hradby nastavat lukostrelcov a je po probleme
Petren

Post by Petren »

Kat wrote:No nevím, kdybych hrál mapu Minas Tirith s někým po netu a on by byl uvnitř města, tak bych to nedobyl i kdybych se měl poje*at. Jinak před chvíli jsem hrál mapu Helmův Žleb. Dal jsem si proti sobě 3 protivníky a taky to nemohli ani za nic dobýt. Takže vítězství jsem měl jasné už od začátku, v jiné mapě bych je nedal. 8)

A hrál jsi to na brutala?

Jinak si myslím, že bokud umíš dobře používat hrdiny a ostatní kouzla, tak to jde.
Post Reply