Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole
Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole
souhlas jako padouch s mi taky docela libi 
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

-
dombrovskp
Bušák wrote:Jo a ještě bych dodal , těm co se ty artworky nelíbí , že nakonec můžou být stejně mile potěšeni , protože finální vzhled ve hře bude o dost jiný
Přesně, souhlas artwork a skutečnost je ůplně jiná, z vlaszní zkušenosti můžu říct z H5, že artworky se mi zprvu taky nelíbily, ale ve hře mě nadchly, téměř všechny na žádnou si nemohu stěžovat, a když je příběh 400 let před pětkou tak je jasné že tam nedají stejné jednotky... jen doufám, že to rozjedu na svém notasu a asi nevíte kdy se dozvíme min HW požadavky???.....
dombrovskp wrote:Bušák wrote:Jo a ještě bych dodal , těm co se ty artworky nelíbí , že nakonec můžou být stejně mile potěšeni , protože finální vzhled ve hře bude o dost jiný
Přesně, souhlas artwork a skutečnost je ůplně jiná, z vlaszní zkušenosti můžu říct z H5, že artworky se mi zprvu taky nelíbily, ale ve hře mě nadchly, téměř všechny na žádnou si nemohu stěžovat, a když je příběh 400 let před pětkou tak je jasné že tam nedají stejné jednotky... jen doufám, že to rozjedu na svém notasu a asi nevíte kdy se dozvíme min HW požadavky???.....
Jenže tohle jsou už konečné vzhledy, nejen další z návrhů... ve většině případů se nic fyzicky měnit nebude.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Ale tyhle vzhledy jsou jen ve 2D ,,na papíře" a ve hře budou 3D , navíc když se podíváš na screeny a na artworky , tak si určitě všimneš , že nejsou úplně totožné ; a někdo komu se nelíbí vzhled jednotek , pak ve hře může být mile potěšen jejich schopnostmi , pohyby (např. styl jakým útočí) , atd. ; Tak jsem to tvrzení , že budou ve hře jiní, myslel 
GoodMan wrote:Jenže tohle jsou už konečné vzhledy, nejen další z návrhů... ve většině případů se nic fyzicky měnit nebude.
Tak vem si třeba Enta, ten se oproti návrhům změnil v pětkách úplně. Pamatuji jak jsme nadávál na jeho původní vzhled a teď se běduji proč ho nenechali, vždyť ten pařez nebyl až tak strašný jako mravenec.
A musím souhlasit s Bušákem. Třeba takvý kostlivec se od Artworku celkem liší. Ikdyž vzhled jednotek zatím Artworky dobře stvárňuje.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame wrote:GoodMan wrote:Jenže tohle jsou už konečné vzhledy, nejen další z návrhů... ve většině případů se nic fyzicky měnit nebude.
Tak vem si třeba Enta, ten se oproti návrhům změnil v pětkách úplně. Pamatuji jak jsme nadávál na jeho původní vzhled a teď se běduji proč ho nenechali, vždyť ten pařez nebyl až tak strašný jako mravenec.
A musím souhlasit s Bušákem. Třeba takvý kostlivec se od Artworku celkem liší. Ikdyž vzhled jednotek zatím Artworky dobře stvárňuje.
Byl onen koncept ale finální návrh, jenž poté použili ve hře? Konceptů vzniká celá řada, a často je jich ukázáno veřejnosti více než ten poslední/finální.
Neříkám, že všichni budou jako ti na konceptech, jenž nám teď "předhazují", ale myslet si, že konečný vzhled ve hře bude odlišný není nejpřesnější.
Co se týká kostlivce, ten není nijak výrazně odlišný. Především ve hře jsou různé efekty, jenž na konceptu přirozeně nejsou, ale to nic nemění na tom, že jejich tvar, oděv, velikost je téměř totožná.
Montezuma3 wrote:Stručně jsem si pročetl celou diskuzi, ale odpověď na to co je toto: http://www.heroes-fr.com/heroes6/heroes ... haelhn.jpg jsem tu nenašel. To je boss?
Podle mě každá sekce bude mít něco jako svého generála. za lidi to bude asi tenhle SuperAnděl a za Nekromanty by to mohla zase být ta matka Namtaru : http://www.the-genies-lamp.com/images/h ... amtaru.jpg
ve hčře má být obrovské množství Bossů..
Matka Namtaru či Michael jsou jen někteří z nich
Další odhadem znýmí je modrý drak z videa a obrovský červ z Sandorova Artworku.. Ale věřm že jejich číslo klidně přesáhne 20..
Matka Namtaru či Michael jsou jen někteří z nich
Další odhadem znýmí je modrý drak z videa a obrovský červ z Sandorova Artworku.. Ale věřm že jejich číslo klidně přesáhne 20..
přál bych si, aby pak v jednom z datadisku H6 byly taky alternativní upgrady. Díky tomu se mi Homam 5 paří téměř pokaždý jinak. Jinak nevíte, kdy bude zveřejněna další rasa?
proteus wrote:přál bych si, aby pak v jednom z datadisku H6 byly taky alternativní upgrady. Díky tomu se mi Homam 5 paří téměř pokaždý jinak. Jinak nevíte, kdy bude zveřejněna další rasa?
Ty někde snad už vyloučili.
Myslím že dokonce hned v 1 nebo 2 setu otázek a odpovědí, nebo hned nazačátku
5tá rasa bdue (už mě s tím lidi štvete) někdy v průběhu tohoto měsíce
5tá rasa bdue (už mě s tím lidi štvete) někdy v průběhu tohoto měsíce
-
dombrovskp
GoodMan wrote:dombrovskp wrote:Bušák wrote:Jo a ještě bych dodal , těm co se ty artworky nelíbí , že nakonec můžou být stejně mile potěšeni , protože finální vzhled ve hře bude o dost jiný
Jenže tohle jsou už konečné vzhledy, nejen další z návrhů... ve většině případů se nic fyzicky měnit nebude.
Jo,ale v skutečné 3D hře to vypada úplně jinak než artwork, fyzicky se měnit nebude,ale o tom sem nic nepsal...myslel jsem přímo hru:-D tak čus a ty hw asi nevíte coo....
roman wrote:Sakuba wrote:Teda to je strašný!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Nekropole: se to ještě dá snést.![]()
U Pekla: Je to k pláči, co je ta první jednotka omg?!![]()
U Azylu: To je vážně STRAŠNÝ! Kopiník - okopírovaný z pětek jen s kopím, kněžka - ta mi tam nesedne, "Sláva" či co to je(ten duch) BLBOST, "Sluneční jezdec" alias jezdec - deme*tně zpracováno!! Ale nejhorší co jsem tam viděla byl Anděl - to je zprasení představ o Andělech! Copak je Anděl válečník??? takhle vypadá jak krvežíznivá zrůda!
Moje řeč, až na to, že u Nekropole se to dá snést. Nedá.
Kostlivci by měli vypadat ne moc bojovně a oni z něj udělaj tuhle krvežíznivou stvůru.
Sfinga má chránit sice mrtvé, ale ne vypadat zrůdně. když tam chtěli dát něco z egypta tak tam mohli dát mumii.
A to nejhorší na konec. Pavoučí královna nevypadá vůbec jako nemrtvá spíš jako monstrum, ta tam nemá vůbec co dělat.
A k tomu Peklu ta první jednotka je vážně divná vždyť má tři obličeje
A ten Anděl mi připadá spíš jako sukuba, roztomilá tvář a bojové tělo.
Prostě hnus![]()
Co to kecáte vždyť je to úžasný!Teda až na tu Plodnici z Pekla ta se mi vůbec nelíbí ale až na ni je to super!Dávám 98%!Ale zajímala by mě spíš jiná věc a to je proč když do vydání zbývají 2 respective3 měsíce tak jsou jenom 4 videa (trailer,1 video z boje,1 video z cesty po světě a 1 rozhovor s Erwanem LeBretonem)?
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Protože Ubáči jsou skoupí na informace.. chtějí to hráčům dávkovat postupně.. i beta má začít cca 2 měsíce před vydáním.. není divu že je hodně lidí ohledně data vydání skeptických
Dave_Jame wrote:Protože Ubáči jsou skoupí na informace.. chtějí to hráčům dávkovat postupně.. i beta má začít cca 2 měsíce před vydáním.. není divu že je hodně lidí ohledně data vydání skeptických
Já se ještě chci zeptat bude třeba být nonstop online jako např.:u StarCraftu II...?A na tu BETA verzi budete mít nějaký odkaz na stažení?Až teda bude...
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!