Heroes 6 datadisk?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Niven

Re: Heroes 6 datadisk?

Post by Niven »

Přál jsem si popravdě jinou jednotku než černého draka. No což, tak už se s tím smíříme. Oni ten Melasin model musí využít do mrku kostí. :cry: Uvidíme jak bude vypadat ve hře finálně, protože natom obrázku nic moc, abych pravdu řekl.
Bušák

Post by Bušák »

Tak ubisoft zase zklamal, jak si psal Dave, že si nelajznou použít model elementála pro jednotku, tak si lajzli použít model Malasy pro černého draka. Myslel jsem, že pojedou dál ve strategii draci, pouze jako bossové a nejeli, no na druhou stranu nemůžu říct, že černého draka nemám rád..
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Pokial si ja pametam tak ubaci Erwan a black hole nikdy nepovedali ze budu draci len ako bossovia, len nechceli mat predrakovane ako v H5, ale sami povedali ze u niektoych narodov drak proste musi byt.
Na druhu stranu sa dalo celkom ocakavat ze zrecykluju model, ja osobne sa divim ze nepouzili shadow elementala ako jednotku :twisted:
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Popravdě v jednom rozhovoru vysloveně řekli, že v heroes VI nebudou draci jako běžná jednotka, na druhou stranu toto říkali jen o základní hře, a už o pár měsíců později naznačilly (cituji "V sérii Heroes jsou národy, u kterých by to bez draků asi nešlo". A všichni víme který národ se v Heroes bez draka neobejde.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Shade3

Post by Shade3 »

Dneska jsem zahlédl na hlavní stránce heroesů odkaz na koupení SoD...Asi nějaká chyba, po kliknutí mi to hodilo error. Po několika desítkách minut to zmizelo. Ale viděl jsem obrázek, který nejspíš bude na obalu hry. :)
Image
Niven

Post by Niven »

Shade3 wrote:Dneska jsem zahlédl na hlavní stránce heroesů odkaz na koupení SoD...Asi nějaká chyba, po kliknutí mi to hodilo error. Po několika desítkách minut to zmizelo. Ale viděl jsem obrázek, který nejspíš bude na obalu hry. :)

Myslíš tento obrázek? :D
http://www.gry-online.pl/galeria/gry13/1214614062.jpg
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Pokud viděl ten samí co já tak ani náhodou.

Raelag na něm sice byl, ale ze předu, v klidné póze po jednom boku měl minotaura, po druhém panu a zády draka..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Shade3

Post by Shade3 »

Presne to jsem videl Dave_Jame. :)
Image
StrYkeX

Post by StrYkeX »

Tak mě napadlo že za neutrální jednotku by mohli dát mořskou pannu nebo vodní příšeru :twisted: v šestce je voda celkem hodně
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

StrYkeX wrote:Tak mě napadlo že za neutrální jednotku by mohli dát mořskou pannu nebo vodní příšeru :twisted: v šestce je voda celkem hodně

Ehm ved tam morska panna ako neutral je
http://mightandmagicheroesvi.wikia.com/wiki/Mermaid
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Image
Na tomhle budou temňáci jezdit. Ještě to nemá jméno a do zítra házejí lidé návrhy a bude se hlasovat. Jestli jsem si tedy dobře přeložil ten status na FB
Bušák

Post by Bušák »

Niven

Post by Niven »

Tak mě akorát zklamali s drakem, jinak jsem s jednotkama podle obrázků spokojený. Myslel jsem, že Černýho draka drobet alespoň přebarví, aby vypadal více jako černej drak a ne jako Cate. Ach jo. :oops:
Bušák

Post by Bušák »

To s tou Cate bylo nešťastné řešení, ale asi trochu očekávané. Sám jsem doufal, že tam draka radši ani nedají.. Ale na celou rasu se stejně těším :D
Post Reply