Nejlepší alternativní jednotka 5. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Plamenný strážce
2
3%
Pán lichů
19
27%
Náčelník
9
13%
Panenský jednorožec
9
13%
Pekelný hřebec
6
9%
Fanatik
6
9%
Ohavná hydra
14
20%
Džin vezír
5
7%

Total votes: 70

Alarik

Post by Alarik »

V předchzím tématu jsem psal, že by to bylo vůči ostatním úrovním jednotek nefér, kdybych je vynechal. Přeci jen, v každé úrovni se najde nějaká dobrá jednotka :D .
Já hlasoval pro Pána lichů, protože je nejen skvělý v útoku, ale umí i oživovat jednotky a vzhledově je taky nejlepší.
Beybe

Re: Nejlepší alternativní jednotka 5. úrovně

Post by Beybe »

Alarik wrote:V předchzím tématu jsem psal, že by to bylo vůči ostatním úrovním jednotek nefér, kdybych je vynechal. Přeci jen, v každé úrovni se najde nějaká dobrá jednotka :D .
Já hlasoval pro Pána lichů, protože je nejen skvělý v útoku, ale umí i oživovat jednotky a vzhledově je taky nejlepší.

Tak tohle bylo opravdu těžké rozhodování.Ale odpověď je jasná : jednorožec , nejčistší stvoření spolu s andělem.
This is my way DATTEBYO!

Zkuste na tohle kliknout:
http://www.monstersgame.cz/?ac=vid&vid=127091923
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Alarik wrote:V předchzím tématu jsem psal, že by to bylo vůči ostatním úrovním jednotek nefér, kdybych je vynechal. Přeci jen, v každé úrovni se najde nějaká dobrá jednotka :D .

No tak tady je opět vcelku těžké rozhodování a to hlavně mezi jednotkami Pán lichů, Panenský jednorožec, Náčelník a Džin Vezír!
Jako zastánce hradu Academy mě samozřejmě udělal obrovskou radost Džin Vezír a to hlavně zvýšením Hitpointů, imunitou vůči vzduchu a kolem štěstěny :twisted:
Kdybych ale to bral z pohledu nováčka, který ještě nemá vytypován svůj oblíbený hrad, tak bych dal asi hlas Pánovi Lichů :wink:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Beybe

Post by Beybe »

Rakšasa Raja wrote:

No tak tady je opět vcelku těžké rozhodování a to hlavně mezi jednotkami Pán lichů, Panenský jednorožec, Náčelník a Džin Vezír!
Jako zastánce hradu Academy mě samozřejmě udělal obrovskou radost Džin Vezír a to hlavně zvýšením Hitpointů, imunitou vůči vzduchu a kolem štěstěny :twisted:
Kdybych ale to bral z pohledu nováčka, který ještě nemá vytypován svůj oblíbený hrad, tak bych dal asi hlas Pánovi Lichů :wink:

Já jsem zástance HVOZDU,ale i tak bych dal jednorožce.
This is my way DATTEBYO!

Zkuste na tohle kliknout:
http://www.monstersgame.cz/?ac=vid&vid=127091923
StreetX38

Post by StreetX38 »

Já dal náčelníka, protože je mnohem lepší než kat a má víc životů a tak a ten jeho rozkaz je taky dobrej. kdybych si měl vybrat tak vždycky náčelníka. navíc může mít přírustek +10/týden a to je na jednotku 5. úrovně dost
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Coach

Post by Coach »

Lepší než kat? Právěže vůbec ne. Kat je horší jen v jednom jediném ohledu a tou je životnost. Nevím jak ty, ale pro mě je double ůtok, permanetně plusová morálka a snižování nepřátelské morálky tisíckrát lepší než aura na zvyšení iniciativy o 1 a rozkaz (který můžeš mít i jako křik). Radši použiju brutálního ůtočníka než o trochu lepšího obranáře.

Ale jestli víc potřebuješ odolnost, prosim...
Zehir

Post by Zehir »

Mě se líbí hlavně Pán Lichů, když jezdím s Arantirem tak v mé armádě nesmí chybět, ale obvykle jsou to také jediní vojácí které mám, ale Džin je taky dobrý, hodně bitev jsem vyhrál díky jeho štěstí a smůle.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Biara12

Post by Biara12 »

I když je to můj nepřítel volila jsem pána lichů.Má lepší útok než Arcilich a má super kouzla.A vzhledově není špatný
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Fanatik

Post by Fanatik »

Pro mně je nejlepší pán lichů ,ale pak je fanatik.
Death or Glory vyber jsi!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Fanatik?HAHAHAHA.Pán lichů.a pak je ohavná hydra nebo náčelník.Ale fanatik...
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Podívej se kolik máš FANATIKU!
StreetX38

Post by StreetX38 »

No a co? Každýmu se líbí někdo jinej neodsuzuj za to ostatní! No ty máš ráda kobku a píšeme ti my že kobka je nejhorší apod. ? Ne! tak se tak chovej i ty! Fanatik ti nic neudělal a ty už si nech ty svoje řeči pro sebe! Nikdo o ně nestojí.
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

máš pravdu.
Fanatik

Post by Fanatik »

V poho.Vim že fanatik není nej páta alternativní jednotka to netvrdím!
Death or Glory vyber jsi!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Omlouvám se ti.
Post Reply