hraji na Hard tuhle misi už asi po šesté (bez přehánění) a nejsem ji schopen dohrát. Zkoušel jsem už všemožný postupy a taktiky, ale nic nepomohlo - fialovej je prostě na mě moc silnej, nevím jak mám dohnat jeho armádu, když zezačátku má 3 hrady a já jenom jeden. Nakonec přijde hrdina, kterej mě dorazí i ve vlastním hradu. :/ Už jsem zkoušel dobýt jeho první hrad hned na začátku třetího týdne (s armádou beze ztrát), jenomže i když hrad dobyju, stojí mě to ošklivý ztráty (vždy mě to stojí hodně ztrát, ať už bojuju s jakýmkoli fialovým hrdinou, vždy má armádu srovnatelnou s mojí) a fialovej je navíc k tomu tak nesolidní a vychcanej, že posila z druhého hradu je už na cestě, takže si vítězství užiju sotva dva dny. Peníze a suroviny jsou těžká bída.
V pozdějších fázích jsem už fakt z toho špatnej - mapa je stavěná tak, aby si protivníci mohli hrát "kolo kolo mlýnský" - já mu dobyju hrad, on mi zezadu dobyje první, vrátím se k prvnímu, další je už nachystanej, aby dobyl druhý a takhle furt dokola. Summon Elemental, Phantom Force, Summon Hive pomáhají jenom minimálně, chtělo by to minimálně nějakej Frenzy nebo Puppet Master, ten ale není k dostání (nebo jsem aspoň za celou dobu na něj v hradech nenarazil).
Moc vás prosím o radu, pokud možno detailní popis co a jak, pač mě už žádnej postup nenapadá.
Díky moc