Zdravím,pri hraní druhej misie za nekromantov,keď je Anastázia v "svojej hlave" som narazil na takú zvláštnosť.Keď som došiel s Anastáziou k Valeske nabehla mi v strede monitora informačná správa(čo práve vtedy robila Anastázia).V tej správe bolo napísané niečo v tom zmysle; "Keď Anastázia vstúpila do izby,videla Valesku a nejaké malé batoľa ako plakalo.To dieťa bol jej starší brat Anton."
Teoreticky by to bolo možné,že Anastázia videla Antona(neviem síce aký je medzi nimi rozdiel v rokoch).Ale nesedí mi to že ona už vedela chodiť a on bol len v postieľke?
Je tu ešte jedna možnosť ale tej sa mi nechce veriť.Do izby vstúpil Anastáziin duch a Valeska sa rozprávala s ním.Tým pádom by to bolo úplne jasné,a všetko by bolo vyriešené.Tak mohol by mi to niekto objasniť?
Je to snový pohled do minulosti, Stejně tak se mohla dívat na smrt svého dědečka a pokusit se jí vlastní silou zabránit. Ona tam nebyla je to jen sen ve kterém působí ona, jaká je v tu chvíli kdy se jí to zdá. Své sourozence tam taky nezabíjí ve skutečnosti, ale jen jako výplod svého svědomí.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Ahoj mam problem s druhym datadiskem. U hrdinu mi nejde zapnout prehled mnozstvi many(M) jako v zakladni hre a ve druhem datadisku. Nezobrazuje mi ani obtiznost u nepratel, mam tam stare nazvy poctu jednotek(mistu skupinky tam je tlupa) a ikdyz nemam suroviny tak mi porad ukazuje ze mohu stavet budovy ve meste. Zkousel jsem reinstal ale nepomohl. Mam originalni hru s verzi datadisku 2.1. Ma nekdo stejne problemy a je to chyba datadisku nebo to mate v poradku a je tedy chyba nekde u me ci je na to nejaky patch na opravu? Krome 2.1 ktery hra uz obsahuje jsem jiny nenasel. Dik moc za odpovedi.
Tak zaprvé začnu tím že toto je sekce Heroes VI. Ty očividně máš problém s Heroes V.
Za druhé: Hammers of fate je "Je první datadisk" proto je označován "2.1". Za třetí: je dost možné že je to součástí hry, Zkus hru reinstalovat případně znovu palikovat patch 2.1 ale pro českou verzi hry (patch najdeš na našich stránkách v sekci H5)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?