Dyn. zbraně a Bossové

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Bušák

Dyn. zbraně a Bossové

Post by Bušák »

Zdravím spoluhráče ,
mám hned dvě otázky pro maniaky podobného rázu, jako jsem já:
Takže za prvé, zajímalo by mě, který Boss je v bestiáři na předposledním políčku (před Ahribbanem). Již jsem vše dohrál, ale stále tam mám prázdné okénko. Prošvihl jsem něco ?
Druhá otázka se týká dynastických zbraní. Ať dělám co dělám, stále jich mám jen 19, ale myslím si, že by jich mělo být minimálně 20, protože je v úspěších za to titul. Nasbíral už někdo 20 zbraní ?
Děkuji za rady :)
Mittos

Re: Dyn. zbraně a Bossové

Post by Mittos »

To iste by aj mna zaujmalo. :)
A este jedna vec. Ako je mozne, ze v 2 mesii za Nagov dostanem dynast. zbran (meč Kirin) a po skonceni misie ho nemam medzi mojimi zbranami dynastie? :roll:
Bušák

Post by Bušák »

Některé dynastické zbraně mizí. Já to řeším tak, že pro ni dojdu znovu a znovu. Konkrétně pro kirina jsem byl asi 5x :D
Mittos

Post by Mittos »

:D ja konkretne asik 6x a stale nic . Staci ju ziskat , ci dohrat s nou aj mapu,alebo este celu kampan ? :D
alebo radsej pockat na patch :D (co bude asik rozumnejsie :D )
Dekker

Post by Dekker »

podle mě tam má byt Azzkael
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jo no Já si to myslel taky, ale poté co jsem viděl jak sestra bitvu za něj dohrála, a on se tam stále neobjevil, mám ten pocit že tam být nemá, nebo mají špatně nastavené přijímání dat (taky dost pravděpodobné)

Další možnots je, že v Bonusové mapě Hearts of Nightmares je nějaký jiný dračí úhoř, a ten tam má být.
Last edited by Dave_Jame on Mon Nov 21, 2011 3:57 pm, edited 1 time in total.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja si skôr myslím, že v tom majú zmätok, lebo to je už pre nich v tomto diely Heroes typické xD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Bušák

Post by Bušák »

Já mám uloženou hru, kde mám vysoké počty jednotek a tak jakmile najdu dynastickou zbraň, tak si ji okamžitě načtu v té druhé hře a vylepším ji alespoň o jednu úroveň a pak většinou nemizí, i když tu bleskouvou hůl jsem ztratil i vylepšenou.

Azkaal mě taky napadl, ale on je v podstatě úplně stejný jako Ahribban a ten úhoř co je v bonusové mapě je taky stejný jako Hai Ryou, s tím rozdílem, že má něco přes 1000 životů a působí minimální škody, je to taková zdrobnělina. Já myslel, že by tam mohl být nějaký nepovinný Boss, kterého jsem přehlédl, jako bylo ve 3. misi u Sandora, ale vzhledem k tomu, že mám titul ,,porazte všechny vůdčí jednotky" , tak si myslím, že to nejspíš bude další Bug.

Spíš by mě zajímaly ty dynastické zbraně, ale nevím, kde bych ji propásl, protože ta taky bývá většinou součástí primárního, nebo sekundárního úkolu. (Třeba je možné, že je ta 20. jako bonus, za nějaké dosažené úspěchy, nevím...)
kiliroy

Post by kiliroy »

A není to ta kterou si můžete za ty body co dostáváte koupit na uplay? Ten Oblivion, nebo jak to je.
:(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak to zkusíme rozepsat, co vy na to lidi?
Zbraně:
Tak máme 3 které jsou jako bonusy pro držitele sběratelských edic:
Čepel chaosu pro Online sběratelskou, Ashany hůl a Hůl očištění pro Box sběratelkou.
Pak jsou 4 přes Online účet. Oblivion(zapomnění) přes vítězné body, a Batův totem, Assasínova čepel, a Urgashova Vůle za body dynastie.

Teď jednotlivé kampaně.
Azyl + Prolog celkem 4 zbraně (Gryfí meč, Ocelový brk, Srdceryvná píseň a Andělská Aliance)
Nekropole Celkem 3 zbraně (Hůl zloděje duší, Sandrova hůl a meč Arachne)
Peklo 2 zbraně (Meč spojení, Požírač duší)
Svatyně 2 zbraně (Hůl příboje, Kirinův hedvábný meč,)
Tvrz 4 zbraně (Hůl blesků, Malathuův sekáč, Vlčí meč, Whistelbonův meč)

Poslední 3 artefakty jsou: Dokonalý hedvábný meč, Plamenný dračí jazyk a Hůl Sar-Aggretha které jdou získat pouze náhodně na určitých místech v rámci tažení/kampaní

Celkem je to tedy 25 zbraní Dynastie. z toho 3 jsou jen v určitých Edicích, 4 sehnatelné online a 18 v rámci hry.

Edit: Edit: Upraveno aby informace byly komplexní, Děkujeme našim ruským spolufanouškům
Last edited by Dave_Jame on Tue Nov 22, 2011 5:52 pm, edited 1 time in total.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Altair8

Post by Altair8 »

Kde se dá sehnat dokonalý hedvabný meč a plamenný dračí jazyk ? projel jsem všechny kampaně, ale nikde jsem je nenašel, dík :)
kiliroy

Post by kiliroy »

Mě chybí dohrát 4. mise u nekropole, pekla a lidí. Mám asi 8-9 dynystických zbraní. A to do nich počítám i oblivion a jednu co jsem koupil v oltáři přání. Kirn, pírko a možná další 3-4 zbraně se mi ztratily. Ale to pořád vychází 14-16 zbraní. Takže vážně nevím kterou jsem přehlédl. Ale co se pamatuji tak u Sandora jsem měl jenom 2 a sice ten sekáček a vlčí meč.

EDIT: Ten Whistbelonův nebo jak to je mi něco říká tak se mi možná taky ztratil. Ale tím se budu zabívat až to bude odbugované a ty dynastické zbraně se přestanou ztrácet.

EDIT2: Tak jsem to našel, je to prý na nějaké wildcard. Tak nějak ty 2 slova zrovna znám znám tak mi došlo že to bude asi divoká karta. Ale kde by se tu vzala? Zde link http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 5741009859
:(
Mittos

Post by Mittos »

Toto su poznatky z HL fora:

Might weapons
1, Andelsky spojenectvi - 4 misia za Azyl - sekundarny quest (**)
2, Arachne - 1 misia za Necro - "Arachne" quest
3, Asasinova cepel - Zlata dynastia - 4000 zetonov
4, Cepel vazby - 4 misia za Inferno - quest
5, Plamenny draci jazyk - (*)
6, Cepel chaosu - len pre online ediciu
7, Zelezne pirko - 1 misia za Azyl - sekundarny quest - Griffon egg (**)
8, Malathův sekáč - 2 misia za Tvrz - sekundarny quest (**)
9, Dokonalý hedvábný meč - (*)
10, Kirinův hedvábný meč - 2 misia za Svatyni - sekundarny quest (**)
11, Požírač duší - 1 misia za Inferno
12, Gryfi mec - Tutorial
13, Vlci mec - 1 misia za Tvrz
14, Whistelbonův meč - 2 misia za Tvrz

magic weapons
15, Batuv totem - Platinum dynasty - 6000 zetonov
16, Srdcervouci pisen - 2 misia za Azyl
17, Hul zlodeje dusi - 1 misia za Necro
18, Ashany hůl - Collector edition
19, Hul ocisty - Collector edition
20, Sandrova hul - 3 misia za Necro
21, Hůl Sar-Aggretha - (*)
22, Zapomneni - 30 Uplay (30 points)
23, Urgashova vule - strieborna dynastia - 2000 zetonov
24, Hul priboje - 1 misia za Svatynu
25, Burna hul - 2 misia za Tvrz (**)

(**) - Miznuce zbrane

(*) Podla hlavneho fora ziskas dynast. zbran nahodne z artefaktu. Nachadza sa v 4 misii za inferno. Ten artefakt strazia ohnive elementy . Hned na zaciatku pojdes priamo (do lava na mape). Kazde zacatie misie je to iny predmet. Je to moznost ziskat 1 az "25" :D dynast zbrane ...

Mam to odskusane - fakt to tymto sposobom funguje. Ziskat sa da asi akakolvek dynasty zbran ( podla mna) . Ja akurat ziskal Batuv totem, takze mam 6000 zetonov usetrnych :D. Burnna hul ziskana rovnakym sposobom.
Last edited by Mittos on Tue Nov 22, 2011 7:49 pm, edited 2 times in total.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

@Mittos: Díky alespoň to tu nemusí házet sám.

Tak to alespoň vysvětluje že jsem se s některými artefakty nesetkal, Ale byl jsme přesvědčený že dokonalý hedvábný meč jsem měl v Irinině kampani.

Jinak k těm náhodným artefaktům
Hned po začátku 4 mapy za peklo, když se na rozcestí vydáte přímo v před a ne nahoru k Sarah, najdete hne pár kroků po rozcestí skupinu ohnivých elementálů, kteří hlídají náhodný artefakt. Ten je vždy Relikvii, ale může se tam objevit i jedna ze 3 zbraní dynastie. "Plamenný dračí jazyk, Dokonalý hedvábný meč a Sar-Aggrathova hůl". Tento artefakt se vždy mění při novém začátku mapy, takže aby jste dostali všechny, musíte ji začít několikrát. Já osobně jsme Mapu hrál jen 1x a měl jsem tam Plamenný dračí jazyk

Edit: Jinak většinu zbraní jde získat náhodně v průběhu kampaně. Pokud je hráč už nemá již v seznamu. A míst kde je získat je víc (seznam zatím není). Pouze tyto 3 nejdou získat nikde jinde než v rámci náhodného objevení. A co se týče 4 mapy za peklo, je to místo s náhodným objevením, ke kterému se dá nejjednodušeji dostat.

concobara

Post by concobara »

Dave_Jame wrote:@Mittos: Díky alespoň to tu nemusí házet sám.

Tak to alespoň vysvětluje že jsem se s některými artefakty nesetkal, Ale byl jsme přesvědčený že dokonalý hedvábný meč jsem měl v Irinině kampani.

Jinak k těm náhodným artefaktům
Hned po začátku 4 mapy za peklo, když se na rozcestí vydáte přímo v před a ne nahoru k Sarah, najdete hne pár kroků po rozcestí skupinu ohnivých elementálů, kteří hlídají náhodný artefakt. Ten je vždy Relikvii, ale může se tam objevit i jedna ze 3 zbraní dynastie. "Plamenný dračí jazyk, Dokonalý hedvábný meč a Sar-Aggrathova hůl". Tento artefakt se vždy mění při novém začátku mapy, takže aby jste dostali všechny, musíte ji začít několikrát. Já osobně jsme Mapu hrál jen 1x a měl jsem tam Plamenný dračí jazyk

Edit: Jinak většinu zbraní jde získat náhodně v průběhu kampaně. Pokud je hráč už nemá již v seznamu. A míst kde je získat je víc (seznam zatím není). Pouze tyto 3 nejdou získat nikde jinde než v rámci náhodného objevení. A co se týče 4 mapy za peklo, je to místo s náhodným objevením, ke kterému se dá nejjednodušeji dostat.

To místo v té 4. misi je, ale nemusí se tam získat jen ty tři artefakty, já jsem tam získal Vlčí meč.
Post Reply