Patch 1.3
Patch 1.3
Tady piště názory a dojmy na tenhle patch.Taky pokud jste našli nějaké bugy nebo jiné nesrovnalosti které se budou muset ještě doladit 
- EuroMarkos
Re: Patch 1.3
Já mám jeden postřeh a to ten,že žádný patch zatím není 
EuroMarkos wrote:Já mám jeden postřeh a to ten,že žádný patch zatím není
Zkoušel jsi zapnout hru ? Patch už je cca od půlnoci
- EuroMarkos
Já ji zapínám přes Might & Magic Heroes VI.exe,takže jsem o něm nevěděl.
Už opravdu je,nainstalováno a opět jsem hru vypnul a vrátil,tam kam patří.GNM tam není.
Mě osobně vadí,že si Ubisoft myslí,že jsem mentálně zaostalý nebo co,protože jak si mám vysvětlit to,že po půl roce od vydání hry si mám vystačit s deseti mapami a kampaněmi.Nebudu hrát jedny a ty samé mapy furt dokola.
Dají se někde sehnat nějaké?
Už opravdu je,nainstalováno a opět jsem hru vypnul a vrátil,tam kam patří.GNM tam není.
Mě osobně vadí,že si Ubisoft myslí,že jsem mentálně zaostalý nebo co,protože jak si mám vysvětlit to,že po půl roce od vydání hry si mám vystačit s deseti mapami a kampaněmi.Nebudu hrát jedny a ty samé mapy furt dokola.
Dají se někde sehnat nějaké?
- Lucas Gryf
http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Tady máš na výběr ze spousty map, snad si vybereš a na několik hodin i pobavíš
)
Tady máš na výběr ze spousty map, snad si vybereš a na několik hodin i pobavíš
- EuroMarkos
Lucas Gryf wrote:http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Tady máš na výběr ze spousty map, snad si vybereš a na několik hodin i pobavíš)
Moc děkuji,super
Zítra ozkouším,ale česky zřejmě nebudou
ví někdo co patch 1.3 opravuje? 
- Lucas Gryf
No ja neviem akurat som si kupil hru HOMAM 6 a po naistalovani vse okej nainstalovana na verziu 1.3 hram za nekromancerku a ked zacnem hrat vsetko v poriadku, ale v polke misie ked mam obsadeny druhy hrad a po zabiti dvoch hrdinov ktory na mna utocia nemoze potom ked vyrazim do sveta zautocit na nepriatel/ani hrdina ani nepriatelov po mape/ proste nemam tak sipku ako bojovu/ten mec/ ale mam tam obrazok zrusenia/cerveny kruzok/ tym padom nemozem prejist do dalsej mapy
neviete co s tym??
Lucas Gryf wrote:http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Kam mam ty mapy zkopírovat mam Win7?
„Za čest, řád a povinnost"
- EuroMarkos
BoB wrote:Lucas Gryf wrote:http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Kam mam ty mapy zkopírovat mam Win7?
Musíš si vytvořit složku scenario v dokumentech (C:\Users\uživatel\Documents\Might & Magic Heroes VI\Scenarios) a pak do ní vložit mapy.Po zapnutí hry se mapy objeví v singl popř. multiplayeru
Já nevím jak vám, počítám, že nás s patchem 1.3 moc nebude // vzhledem k radám jak se s patchem 1.1 dostat ke většině dynasty zbraní//, ale já mám po naistal. zmiňovaného patche dost vážné problémy. Kdykoliv jsem v podzemí a chci se rychle přepnout do jakéhokoliv sídla na povrchu vždy mě úplně vytuhne hra. Jde pohybovat kurzorem // změní se ovšem na červené přeškrtnuté kolečko//, jde šipkami pohybovat pohledem a mapou, ale to je tak všechno. Nelze hru vypnout jinak než klavesou win a zavřít a nebo standartně ctrl+alt+del. A ukončit program. Zkoušela jsem i singl mapy a dělá to všude. neudělá to když jsem v podzemí a nejprve si přepnu na nějakého hrdinu na povrchu a pak do hradu.
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
- EuroMarkos
Xantipa wrote:Já nevím jak vám, počítám, že nás s patchem 1.3 moc nebude // vzhledem k radám jak se s patchem 1.1 dostat ke většině dynasty zbraní//, ale já mám po naistal. zmiňovaného patche dost vážné problémy. Kdykoliv jsem v podzemí a chci se rychle přepnout do jakéhokoliv sídla na povrchu vždy mě úplně vytuhne hra. Jde pohybovat kurzorem // změní se ovšem na červené přeškrtnuté kolečko//, jde šipkami pohybovat pohledem a mapou, ale to je tak všechno. Nelze hru vypnout jinak než klavesou win a zavřít a nebo standartně ctrl+alt+del. A ukončit program. Zkoušela jsem i singl mapy a dělá to všude. neudělá to když jsem v podzemí a nejprve si přepnu na nějakého hrdinu na povrchu a pak do hradu.
Já nemám takový problém,mě hra nepadá
Ahojte, ja mám taký problém, že keď chcem nainštalovať patch 1.3, tak mi hodí hlášku, niečo v tomto zmysle, že: nemožem nainštalovať 1.3 patch, lebo heroes VI nie je nainštalovaný. Vlastním originál zberateľskú verziu heroes VI, ktorú som si asi pred 2 hodinami kúpil v obchode, mám nainštalované patche 1.2 a 1.2.1 a stále mi toto vypisuje.
Prepáčte, veľmi sa ospravedlňujem za zbytočný príspevok, ale som si omylom stiahol nesprávnu verziu 1.3-ky a už mi to funguje
Spouštěl jsi už hru? Pokud ne, tak ji zkus spustit...jinak doporučuju restart počítače.