Hodnocení a oblíbenost Heroes VI
Hodnocení a oblíbenost Heroes VI
Myslím si, že kdyby byly Heroes VI od Black Hole na 100% dodělané, tak by to mohl být i díl, který by překonal výborné Heroes III, ale jelikož nebyly úplně dodělané a jsou tam chyby, tak přidávám Anketu oblíbenosti tohoto dílu. Já dávám 4 z 5. Protože mě velice chytily a co se týče multiplayeru tak v budoucnu až bude více času určitě něco zahraji. Jsem s nimi spokojen a až opraví i zbytek chyb, tak budu s nimi spokojený ještě více.
Re: Hodnocení a oblíbenost Heroes VI
Já osobně dám 3.
I když technicky mi hra problémy nedělá, musím říct že některé prvky z ní pro mě činní velice repetivní záležitost
I když technicky mi hra problémy nedělá, musím říct že některé prvky z ní pro mě činní velice repetivní záležitost
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
já dávám 5 bodů,protože víra a láska jsou nejsilnější mocnosti světa a jak jsem věřil že bude datadisk.To se mi splnilo tak věřím i v dalších datadiscích.Elfy,Mágy a Trpaslíky 
Davám 2 pretoze cela 6ka je na urovni 4ky. A to aspon 4ka bola funkčna a nemala to množtvo bugov.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Dávám 4...Jsou tam věci které sem si oblíbil, i věci které mi vadí..celkově 6ky nejsou špatné, ale určitě mohly být lepší
Ode mě 5, protože i přesto, že na to stále nadávám a chvílemi už mi to leze na nervy, stále nemohu překonat závislost na Heroesech vůbec 
Dávám za 2. Na 1ku to tak stašné není ale víc si dle mého názoru nezaslouží. Podle mě H6 okopírovala H4. Koupil jsem si 6ku z nostalgie, mám od H2 vše doma v origo a tak jsem po testování bety chtěl dát šanci zvyknutí si na nový způsob hraní H6. Bohužel si nemohu zvyknout a nadávám na ní kdykoliv hraju.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Ja dávam 5 - v datadisku pribudli temný elfovia, v čo som celý čas dúfala
Kľudne môže byť min ešte jeden 
estla wrote:Ja dávam 5 - v datadisku pribudli temný elfovia, v čo som celý čas dúfalaKľudne môže byť min ešte jeden
Ale, koho to tu vidím po sto rokoch ?
Jinak, fakt je ten datadisk tak dobrý ? Co čtu, tak většinou pozitivní ohlasy (až na ty problémy s instalací). Ještě nemám dohrané DLC-čka, tak sem si ho zatím nekupoval, ale ti t. elfové vypadají fakt dobře, i když mě trochu zklamali s drakama.
Ja by som dal aj 5 bodov, ale vďaka tomu, s prepáčením, pre mňa najidiotskejšiemu bugu (upišťanosť jednotiek) sa mi radosť z hry veľmi otravuje. Už dlho som HVI nehral, dohral so, aj to necelú, len necro kampaň povodnú. Ja mám HVI rád, veľmi rád by som ich častejšie hrával, ale hlavne tento bug mi veľmi oslabuje radosť z podľa mňa výbornej hry. Ako som už párkrát písal: Nepochopím, ako je možné, že demoverzia tento dementózny bug nemala a full verzia áno....ach jaj...
Take 4, presne duvody co dava Niven, moc se mi H VI libi, srovnani s tragickou ctyrkou se mi zda trochu prehnane, to spise se mi zdalo ze petka napodobovala dvojku, ale trojka je proste trojka a ta je u mne s WoGem za deset na stupnici jedna az pet 
Dal jsem 4 body za mě,pro mě by to mohl být i jeden z oblíbených dílů který by nejspíš měl většinu frakcí z V ale bohužel autoři asi začali pracovat na něčem jiném anebo tohle opravit a dodělat pro ně bylo moc velké sousto,takže si musíme vystačit s tím co máme a děkujme autorům že je aspoň jaks takž hratelné.
Dal jsem 1, možná bych nyní zvolil za 2/3, nicméně faktem zůstává, že díky tomu *****ému Confluxu a téměř naprosté absenci podpory offline hraní (dva dostupní hrdinové? Opravdu???) jsem si nebyl doma schopen pořádně zahrát, jelikož můj provider Conflux blokuje...
Když už se mi výjimečně podařilo se jinde připojit do Confluxu a hrát, musím říct, že hra byla dosti nudná (málo jednotek, surovin a objektů na mapách - přítomnost deseti potvor hlídající každá tři kupky zlata to nenahradí) a repetitivní. Jednotky narůstají díky konverzi měst geometrickou řadou a přítomnost městských portálů úplně všude způsobila, že některé mapy se zvrhly v nekonečný kolotoč pronásledování neustále se teleportujícího nepřítele a sáhodlouhé znovudobývání měst, která vám krátce po dobytí díky teleportům ihned znovu obsadil. Zábava na úrovni pozorování schnoucí malby..."Úžasná" byla také naprostá zabugovanost hry, patche, nepatche. Některé úkoly v kampani nefunkční, blikající kurzor, absence hw optimalizace.
Jako jediné klady hodnotím systém reputací (byť byl jeho potenciál silně nevyužit) a grafické zpracování hry, a teď mám na mysli modely. Ovšem za křiklavé barvy jak z cirkusu a přeplácanost (Motivem nekropole je lebka. Tak proč nenaplácat na každou budovu nekropole tisíce lebek? No není to nádhera? -NE, není, drazí vývojaři!) hodnocení opět snižuji. Taktéž příšerně zdlouhavé a místy jaksi "nedotáhnuté" animace a textury u některých modelů (například animace umírajícího arcilicha nebo fénixe, kteří se jaksi zpola odpařili, ale kusy textury zůstaly; křídla gryfa se zřetelným "okrajem" atd.) byly k pláči.
Takže pro mě jsou Heroes VI zatím největším zklamáním série.
Sedmička zatím vypadá slibně, ale trailer mě místy trochu vyděsil především neschopností vývojařů vytvořit pro NOVOU hru NOVÉ modely s kapkou originality. Metoda vzít modely z nepříliš zdařilé šestky a vrazit je do nové hry, aby ušetřili a vytřískali z hráčské komunity co nejvíce peněz s co nejmenšími náklady ve mě vzbuzuje nevolnost...Rovněž grafické rozhraní (díkybohu snad jen dočasné) a townscreeny (zase 2D? proč, když v pětce byly famozni 3D?) nepůsobí příliš hezky. Animace vypadají až nepřirozeně pomalu (a to i oproti animacím z V - které si nechávám na původní rychlosti - a z VI - které jsou děsivě pomalé). Naopak některé novinky a nové grafické modely působí slibně, takže doufám, že nedostatky budou v průběhu vývoje ještě odstraněny.
Když už se mi výjimečně podařilo se jinde připojit do Confluxu a hrát, musím říct, že hra byla dosti nudná (málo jednotek, surovin a objektů na mapách - přítomnost deseti potvor hlídající každá tři kupky zlata to nenahradí) a repetitivní. Jednotky narůstají díky konverzi měst geometrickou řadou a přítomnost městských portálů úplně všude způsobila, že některé mapy se zvrhly v nekonečný kolotoč pronásledování neustále se teleportujícího nepřítele a sáhodlouhé znovudobývání měst, která vám krátce po dobytí díky teleportům ihned znovu obsadil. Zábava na úrovni pozorování schnoucí malby..."Úžasná" byla také naprostá zabugovanost hry, patche, nepatche. Některé úkoly v kampani nefunkční, blikající kurzor, absence hw optimalizace.
Jako jediné klady hodnotím systém reputací (byť byl jeho potenciál silně nevyužit) a grafické zpracování hry, a teď mám na mysli modely. Ovšem za křiklavé barvy jak z cirkusu a přeplácanost (Motivem nekropole je lebka. Tak proč nenaplácat na každou budovu nekropole tisíce lebek? No není to nádhera? -NE, není, drazí vývojaři!) hodnocení opět snižuji. Taktéž příšerně zdlouhavé a místy jaksi "nedotáhnuté" animace a textury u některých modelů (například animace umírajícího arcilicha nebo fénixe, kteří se jaksi zpola odpařili, ale kusy textury zůstaly; křídla gryfa se zřetelným "okrajem" atd.) byly k pláči.
Takže pro mě jsou Heroes VI zatím největším zklamáním série.
Sedmička zatím vypadá slibně, ale trailer mě místy trochu vyděsil především neschopností vývojařů vytvořit pro NOVOU hru NOVÉ modely s kapkou originality. Metoda vzít modely z nepříliš zdařilé šestky a vrazit je do nové hry, aby ušetřili a vytřískali z hráčské komunity co nejvíce peněz s co nejmenšími náklady ve mě vzbuzuje nevolnost...Rovněž grafické rozhraní (díkybohu snad jen dočasné) a townscreeny (zase 2D? proč, když v pětce byly famozni 3D?) nepůsobí příliš hezky. Animace vypadají až nepřirozeně pomalu (a to i oproti animacím z V - které si nechávám na původní rychlosti - a z VI - které jsou děsivě pomalé). Naopak některé novinky a nové grafické modely působí slibně, takže doufám, že nedostatky budou v průběhu vývoje ještě odstraněny.
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!