Sada regenta - Přívěšek Kamenné pěsti
Sada regenta - Přívěšek Kamenné pěsti
Potreboval by som poradiť , nemôžem nájsť v kampani za Tvrz Přívěšek Kamenné pěsti. Dokončil som ju už dvakrát.
- veselykralicek
Re: Sada regenta - Přívěšek Kamenné pěsti
Ahoj, můžu se zeptat, kolik jsi celkem získal setových předmětů, jaké sady a jestli se Ti podařilo nějaké sady zkompletovat?
veselykralicek wrote:Ahoj, můžu se zeptat, kolik jsi celkem získal setových předmětů, jaké sady a jestli se Ti podařilo nějaké sady zkompletovat?
Čau, Získal som už všetky sady v rátane oboch DLC a datadisku. Neviem nájst iba ten prívesok zo sady regenta. Medzitým čo som písal ten Topic sa mi podarilo skompletovať aj sadu regenta na tretej a štvrtej Veinovej mape. Je tam dračí doupě ale občas sa v ňom objavy dcéra Malasy a keď ju porazíš tak získaš náhodne celú sadu. Zhodou okolností som dostal sadu regenta takže úspech mám odomknutý ale prívesok som ešte nenašiel.
Je to sice starší téma, ale přívěšek Kamenné pěsti najdeš v oficiální mapce za Rolanda
.
Pardon za příspěvek do starého topicu ale už 3x za sebou se mi podařilo najít přívěšek Kamenné pěsti v 3.misi za Azyl na tom kopci na hradem u řeky (dá se tam dostat jenom přes brod na vrchu mapy) tak jenom aby kdyžtak někdo hledal tak tam má asi zvýšený spawn