Sada regenta - Přívěšek Kamenné pěsti

„My jdeme svou vlastní cestou, a sami."
Post Reply
Illidane

Sada regenta - Přívěšek Kamenné pěsti

Post by Illidane »

Potreboval by som poradiť , nemôžem nájsť v kampani za Tvrz Přívěšek Kamenné pěsti. Dokončil som ju už dvakrát.
veselykralicek

Re: Sada regenta - Přívěšek Kamenné pěsti

Post by veselykralicek »

Ahoj, můžu se zeptat, kolik jsi celkem získal setových předmětů, jaké sady a jestli se Ti podařilo nějaké sady zkompletovat?
Illidane

Post by Illidane »

veselykralicek wrote:Ahoj, můžu se zeptat, kolik jsi celkem získal setových předmětů, jaké sady a jestli se Ti podařilo nějaké sady zkompletovat?

Čau, Získal som už všetky sady v rátane oboch DLC a datadisku. Neviem nájst iba ten prívesok zo sady regenta. Medzitým čo som písal ten Topic sa mi podarilo skompletovať aj sadu regenta na tretej a štvrtej Veinovej mape. Je tam dračí doupě ale občas sa v ňom objavy dcéra Malasy a keď ju porazíš tak získaš náhodne celú sadu. Zhodou okolností som dostal sadu regenta takže úspech mám odomknutý ale prívesok som ešte nenašiel. :-) Už len zo zvedavosti by som chcel vedieť kde sa nachádza ako som písal vyššie za orkov som hral dvakrát a nenašiel som ho.
Mrak

Post by Mrak »

Je to sice starší téma, ale přívěšek Kamenné pěsti najdeš v oficiální mapce za Rolanda :) .
Will

Post by Will »

Pardon za příspěvek do starého topicu ale už 3x za sebou se mi podařilo najít přívěšek Kamenné pěsti v 3.misi za Azyl na tom kopci na hradem u řeky (dá se tam dostat jenom přes brod na vrchu mapy) tak jenom aby kdyžtak někdo hledal tak tam má asi zvýšený spawn
Post Reply