dotaz

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
louda.11

dotaz

Post by louda.11 »

čauky, jsem tady nový.. příšel jsem na chut heroesIII, zkoušel jsem zadávat cheaty, ale bohužel bez jakékoliv reakce, poradíte mi jak na to?
Antony

Re: dotaz

Post by Antony »

louda.11 wrote:čauky, jsem tady nový.. příšel jsem na chut heroesIII, zkoušel jsem zadávat cheaty, ale bohužel bez jakékoliv reakce, poradíte mi jak na to?

Vykašli se na chaty, zahrej si raděj s někým ligu:
http://www.heroes3.cz/
louda.11

Post by louda.11 »

to si zahraju rád, jde spíš o zvědavost... když podržím tab a zadám kód nic se neděje... víš jak na to?
peta62

Post by peta62 »

louda.11 wrote:to si zahraju rád, jde spíš o zvědavost... když podržím tab a zadám kód nic se neděje... víš jak na to?

Ja je nepouzivam, ale vim ze to slo. Pokud bys napsal co delas, mozna bych si vybavil jak to bylo, vim ze to fungovalo, ale pamatuji ze to bylo dost citlive na edici.
louda.11

Post by louda.11 »

chtěl jsem to vyzkoušet při kampani, spustil jsem kampaň a zadal přez tabulator nějaké kódy, ale žádný nereagoval. Je možný že se někam zadávají nebo každý kod se dává třeba když jsi v hradu ebo když rozklikneš bojovníka, nevím no.. rád bych na to přišel...
peta62

Post by peta62 »

louda.11 wrote:chtěl jsem to vyzkoušet při kampani, spustil jsem kampaň a zadal přez tabulator nějaké kódy, ale žádný nereagoval. Je možný že se někam zadávají nebo každý kod se dává třeba když jsi v hradu ebo když rozklikneš bojovníka, nevím no.. rád bych na to přišel...

Ja jsem presvedceny, ze se tam objevilo okno kam se psaly, ze byla nejaka sekvence klaves aby se objevilo to okno, spise maly obdelnik jako prikazova radka, ale kratka.

EDIT : JInak na ( odkaz v PM, nevim zda se smeji davat odkazy do prispevku ) pisi ze se musi dat /nwcgrail do prikazoveho radku pred spustenim hry.
Post Reply