crack

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Andy15
Upozornění: 1

crack

Post by Andy15 »

poraďte mi prosim někdo jak to mám carcknout. ještě sem to nedělal. moc diiiiiiiiik
TomKQT

Post by TomKQT »

Kup si originálku zas tak drahé to není.

Stáhni se demo, otestuj a vyber si:
a) líbí -> stojí to za těch pár stovek
b) nelíbí -> nepotřebuješ crack, přece nebudeš hrát každou blbost

:roll: :roll: :roll:
Andy15

Post by Andy15 »

mam to paleny
Neo

Post by Neo »

TomKQT wrote:Kup si originálku zas tak drahé to není.

Stáhni se demo, otestuj a vyber si:
a) líbí -> stojí to za těch pár stovek
b) nelíbí -> nepotřebuješ crack, přece nebudeš hrát každou blbost

:roll: :roll: :roll:

Vystihl jsi to perfektně ale tak to prostě je...
<a href="http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/">http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/</a>
vitkov

Post by vitkov »

mozna ma original jenze ze boji ze si poskrabe dvd - stejne jako ja
Danken the Elder God

Post by Danken the Elder God »

Tak to muze pouzit daemon tools ne ?
TomKQT

Post by TomKQT »

Má to vypálené a ani neznačil že by si to vypálil sám ze své originálky.
Neo

Post by Neo »

vitkov wrote:mozna ma original jenze ze boji ze si poskrabe dvd - stejne jako ja

OMG běžně dávám už 2 roky do mechaniky svoje origy a nic poškrábaný nemám to sou akorát kecy když se o to umíš starat tak se ti nic s tim nestane pokud tvoje mechanika neni ořezávátko... možná má originál? a co má potom znamenat ta věta mám to pálený...
<a href="http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/">http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/</a>
albrecht

Post by albrecht »

Neo wrote:
vitkov wrote:mozna ma original jenze ze boji ze si poskrabe dvd - stejne jako ja

OMG běžně dávám už 2 roky do mechaniky svoje origy a nic poškrábaný nemám to sou akorát kecy když se o to umíš starat tak se ti nic s tim nestane pokud tvoje mechanika neni ořezávátko... možná má originál? a co má potom znamenat ta věta mám to pálený...

ale no tak :) buďte trochu soudní.. já vím, že pirátství je zločin, ALE.. zkuste se chvilku vžít do role člověka, který ještě sám nevydělává a ani nemá možnost jít na brigády a přitom rád hraje na počítači.. ne každý má rodiče, kteří u dají měsíčně 5 000 na nové hry ;)
například heroes 5 - nevím, jaká je jejich současná cena, řekněme něco okolo 800 Kč.. na to, že je to hra relativně stará, kamapaň dohrajete tak za dva dny.. mno.. já mám jasno..
TomKQT

Post by TomKQT »

Dva dny asi těžko. Jestli to je člověk který ještě sám nevydělává a starají se o něj rodiče, pak asi chodí do školy takže není u počítače celý den. Za dva dny kampaň nedohraje.

Jakých 5000 Kč měsíčně? Člověk si snad shání novou plnou hru jen když vyjde nějaká která ho opravdu zaujme, což klidně může být jednou za dva měsíce nebo i méně často. A pokud se zrovna nejedná o hry od společností které nasazují ceny 1700, pak se to zvládnout dá.

Pokud si někdo může dovolit chodit občas do kina, do McDonald's, kupovat si značkové mikiny ...., může si dovolit koupit si občas i nějakou hru za 800 Kč. Kapesné dostává většina dětí. Jestli ne, jsou asi chudí, pak ale nemá ani počítač, na kterém HOMAM5 jde spustit, to ti nedošlo? :wink:

Ne, hry opravdu nejsou nedostupné zboží a to už dlouho (kdysi se pod 800 daly koupit jen české nic moc kousky). Navíc naprosto vynikající hry staré třeba dva roky - pořád naprosto aktuální se dají koupit za méně než 300 Kč!
Cena NENÍ platným argumentem obhajujícím náruživé piráty.
krtekpetr

Post by krtekpetr »

No normálně ne Stahneš tady
.......
Rozbalíš a vložiš /přepíšeš/ ten exač co máš no a je to normálně to valí bez dvd!

TomKQT wrote:Cena NENÍ platným argumentem obhajujícím náruživé piráty.

Ale je cena a dostupnost bez toho by žádnej warez nebyl!
TomKQT

Post by TomKQT »

Aha takže ještě je špatná i dostupnost legálních her no to už se fakt bavím :roll:

krtekpetr fakt se ti divím žes mu poradil. Chápu, pirát pirátovi kamarádem jest, ale i tak bych se na něj vykašlal, když nedokáže ani používat vyhledávače :roll: :roll:
krtekpetr

Post by krtekpetr »

TomKQT wrote:Aha takže ještě je špatná i dostupnost legálních her no to už se fakt bavím :roll:

krtekpetr fakt se ti divím žes mu poradil. Chápu, pirát pirátovi kamarádem jest, ale i tak bych se na něj vykašlal, když nedokáže ani používat vyhledávače :roll: :roll:

Hm já se taky bezvadně bavím když tu všicchni tvrdíte jak máte všechno legální....
Se doma nejdřiv podívej kolik toho máš v origoškách a pak něco řikej!
Já snim jen souhlasim pač heroes 5 bych si teď v tomhle stavu a za tudle cenu nekoupil-neuplná hrá prostě vydaná hra za každou cenu abysme z toho co nejvíc vytřískaly že sem zvědavej jestli někdy bude konečnej pač-já si mysim že nikdy... ale to je zas jiná pohádka!
:twisted:
Warez není zloči, je to výsada vyvolených!
albrecht

Post by albrecht »

TomKQT wrote:Dva dny asi těžko. Jestli to je člověk který ještě sám nevydělává a starají se o něj rodiče, pak asi chodí do školy takže není u počítače celý den. Za dva dny kampaň nedohraje.

Jakých 5000 Kč měsíčně? Člověk si snad shání novou plnou hru jen když vyjde nějaká která ho opravdu zaujme, což klidně může být jednou za dva měsíce nebo i méně často. A pokud se zrovna nejedná o hry od společností které nasazují ceny 1700, pak se to zvládnout dá.

Pokud si někdo může dovolit chodit občas do kina, do McDonald's, kupovat si značkové mikiny ...., může si dovolit koupit si občas i nějakou hru za 800 Kč. Kapesné dostává většina dětí. Jestli ne, jsou asi chudí, pak ale nemá ani počítač, na kterém HOMAM5 jde spustit, to ti nedošlo? :wink:

Ne, hry opravdu nejsou nedostupné zboží a to už dlouho (kdysi se pod 800 daly koupit jen české nic moc kousky). Navíc naprosto vynikající hry staré třeba dva roky - pořád naprosto aktuální se dají koupit za méně než 300 Kč!
Cena NENÍ platným argumentem obhajujícím náruživé piráty.

já jsem dohrál heroes pětku při chození do školy.. čistý čas všeho všudy něco okolo 20ti hodin.. těch 5K jsem střelil od boku ;) na demu obvykle nepoznáš, jestli bude hra stát za to a když vycházejí nové a nové hry, chceš je zkoušet.. sám si to pamatuju ;) nebudeš čekat dva roky, až se zlevní..

mno, před pár lety jsem dostal od našich fakt dobrej počítač, a hrát na něm tři hry pořád do kola, to by mě opravdu nebavilo.. mám doma tři originální hry (např. heroes 3 ;)) a pokud bych měl mít originální všechny hry, které jsem kdy hrál, tak už by mě to stálo pěknej balík peněz..

mno, to byla odbočka.. teď se bavíme o Heroes 5, což je podle mě hra nepřinášející v podstatě nic nového, obsahuje spoustu bugů, má vcelku lineární a předvídatelný příběh, zábava nic extra.. pro mne tedy jasná volba - originál ne.. taková hra může být ráda, že s ní trávím čas..
Necroman

re

Post by Necroman »

krtekpetr wrote:Hm já se taky bezvadně bavím když tu všicchni tvrdíte jak máte všechno legální....
Se doma nejdřiv podívej kolik toho máš v origoškách a pak něco řikej!
Já snim jen souhlasim pač heroes 5 bych si teď v tomhle stavu a za tudle cenu nekoupil-neuplná hrá prostě vydaná hra za každou cenu abysme z toho co nejvíc vytřískaly že sem zvědavej jestli někdy bude konečnej pač-já si mysim že nikdy... ale to je zas jiná pohádka!
:twisted:
Souhlas, také mám doma originál HoMAM 4 až v Platinum verzi s oběma datadisky za 200 korun 8)
So sayeth the Wise Alaundo
Post Reply