Já jsem hlasoval pro vzhled, který byl ve třetím díle, protože ten se mi líbil velmi, i smrt měl lepší

Alarik píše:Ať už se jedná o moji oblíbenou jednotku nebo ne, tak na Heroes V nedám dopustit. Hrál jsem Heroes IV, ale v porovnání s H5.... Prostě, ať už se jedná o jakoukoliv jednotku z H5, její vzhled pro mě bude vždy super, bez ohledu na to, jestli ji mám rád nebo ne.
Rakšasa Raja píše:Alarik píše:Ať už se jedná o moji oblíbenou jednotku nebo ne, tak na Heroes V nedám dopustit. Hrál jsem Heroes IV, ale v porovnání s H5.... Prostě, ať už se jedná o jakoukoliv jednotku z H5, její vzhled pro mě bude vždy super, bez ohledu na to, jestli ji mám rád nebo ne.
škoda, že jsi nehrál Heroes III....
Pro mě totiž bylo nesrovnatelně lepší než čtverky:-)
Silverman píše:Chrlic je sice hezkej, ale podle me moc slabej. Ve srovnani s ostatnima jednotkama 2. urovne i s ostatnima jednotkama akademie mi prijde nanic...
Alarik píše:Silverman píše:Chrlic je sice hezkej, ale podle me moc slabej. Ve srovnani s ostatnima jednotkama 2. urovne i s ostatnima jednotkama akademie mi prijde nanic...
Chrlič je slabej proto, že autoři museli vyvážit sílu všech národů. Přeci jen, Akademie je jedinej hrad, kterej má 3 střelce a ještě ke všemu je jeden z nich jednotka na 7. úrovni. Každou slabost nějaké jednotky kompenzuje výhoda jiné. Protože nemohou být všechny jednotky stejné a jednotvárné, museli to hold udělat takhle. Nadruhou stranu jsou ale chrliči dost rychlí, a tím pádem i "nebezpeční" pro střelce. Když je (střelce) s nimi (chrliči) zablokuješ, v pohodě je (střelce) pak můžeš zničit ostatními jednotkami. A v tom je zase jejich výhoda.
Alarik píše:Chrlič je....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník