Já jsem hlasoval pro vzhled, který byl ve třetím díle, protože ten se mi líbil velmi, i smrt měl lepší
Jak se vám líbí vzhled jednotky Chrlič (Gargoyle)?
- Rakšasa Raja
Jak se vám líbí vzhled jednotky Chrlič (Gargoyle)?
Jen by mě zajímalo jak se vám líbí vzhled jednotky Kamenný chrlič, Obsidiánový chrlič,Elementálový chrlič?
Já jsem hlasoval pro vzhled, který byl ve třetím díle, protože ten se mi líbil velmi, i smrt měl lepší
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
-
Danken the Elder God
Hlasoval jsem pro super. Chrliče patří mezi jednotky jejichž provedení se mi líbí takřka na perfect. Musím říct ,že grafické provedení je podle mě celkově výborné a i když nepatřím mezi zatracovatele H4 a sám jsem začínal u H3, tak při porovnávání grafické vizáže jednotlivých jednotek z jednotlivých dílů by u mne H5 dopadl nejlépe ve většině případů.
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Ať už se jedná o moji oblíbenou jednotku nebo ne, tak na Heroes V nedám dopustit. Hrál jsem Heroes IV, ale v porovnání s H5.... Prostě, ať už se jedná o jakoukoliv jednotku z H5, její vzhled pro mě bude vždy super, bez ohledu na to, jestli ji mám rád nebo ne.
škoda, že jsi nehrál Heroes III....
Pro mě totiž bylo nesrovnatelně lepší než čtverky:-)
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Ať už se jedná o moji oblíbenou jednotku nebo ne, tak na Heroes V nedám dopustit. Hrál jsem Heroes IV, ale v porovnání s H5.... Prostě, ať už se jedná o jakoukoliv jednotku z H5, její vzhled pro mě bude vždy super, bez ohledu na to, jestli ji mám rád nebo ne.
škoda, že jsi nehrál Heroes III....
Pro mě totiž bylo nesrovnatelně lepší než čtverky:-)
Já jsem třeba hrál 3,kampaň jsem vyhrál , ale přes trénink jem se nikdy nedostal.Jaké máš nejradši město?Já také to elementálů.
Silverman wrote:Chrlic je sice hezkej, ale podle me moc slabej. Ve srovnani s ostatnima jednotkama 2. urovne i s ostatnima jednotkama akademie mi prijde nanic...
Chrlič je slabej proto, že autoři museli vyvážit sílu všech národů. Přeci jen, Akademie je jedinej hrad, kterej má 3 střelce a ještě ke všemu je jeden z nich jednotka na 7. úrovni. Každou slabost nějaké jednotky kompenzuje výhoda jiné. Protože nemohou být všechny jednotky stejné a jednotvárné, museli to hold udělat takhle. Nadruhou stranu jsou ale chrliči dost rychlí, a tím pádem i "nebezpeční" pro střelce. Když je (střelce) s nimi (chrliči) zablokuješ, v pohodě je (střelce) pak můžeš zničit ostatními jednotkami. A v tom je zase jejich výhoda.
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Silverman wrote:Chrlic je sice hezkej, ale podle me moc slabej. Ve srovnani s ostatnima jednotkama 2. urovne i s ostatnima jednotkama akademie mi prijde nanic...
Chrlič je slabej proto, že autoři museli vyvážit sílu všech národů. Přeci jen, Akademie je jedinej hrad, kterej má 3 střelce a ještě ke všemu je jeden z nich jednotka na 7. úrovni. Každou slabost nějaké jednotky kompenzuje výhoda jiné. Protože nemohou být všechny jednotky stejné a jednotvárné, museli to hold udělat takhle. Nadruhou stranu jsou ale chrliči dost rychlí, a tím pádem i "nebezpeční" pro střelce. Když je (střelce) s nimi (chrliči) zablokuješ, v pohodě je (střelce) pak můžeš zničit ostatními jednotkami. A v tom je zase jejich výhoda.
No aspoň mohli v akademii udělat nějjakou budovu, která zvýší jejich počet rekrutování za týden aspoň o 8
Re:
Alarik wrote:Chrlič je....
Přesně tak. Navíc jsou po Blood Sisters nejodolnější 2.tier jednotky, což spolu s rychlostí a flyingem dělá neplechu právě střelcům, kteří jsou z nich neštastní.
Další věc je, že jsou levní, rodí se jich docela hodně a jejich pasivky se dají skvěle využít.
Re: Jak se vám líbí vzhled jednotky Chrlič (Gargoyle)?
No...tak já začínal už na Heroesech 2 a tam mě těšili hlavně Druidové, kteří se objevili až v 5 díle (myslím jako jednotky, v Heroes 3 a 4 jsou přeci jen Heroesové)
Přesto souhlasím že Gargoil ve 3ce byl více "živej", ale když se pořádně podíváme na město Akademii v 5 dílu...uvidíme na ochozu právě tyhle nehybné gargoily...a to byl fakt, který mne obměkčil.
Najednou si připadáte, jakože je třeba použít jako zbraň vše, co se namane...a to je právě Gargoil(jinak jen pouhá dekorace města:-) )...Navíc jeho alt. upgrade s aurama zranitelnosti je neskutečný bonus, pokud je správně využit...
Přesto souhlasím že Gargoil ve 3ce byl více "živej", ale když se pořádně podíváme na město Akademii v 5 dílu...uvidíme na ochozu právě tyhle nehybné gargoily...a to byl fakt, který mne obměkčil.
Najednou si připadáte, jakože je třeba použít jako zbraň vše, co se namane...a to je právě Gargoil(jinak jen pouhá dekorace města:-) )...Navíc jeho alt. upgrade s aurama zranitelnosti je neskutečný bonus, pokud je správně využit...
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
A navíc je o chlup rychlejší než jeho černý bratr
Jediná drobná vada na kráse je, že akademii nepadá zase tak moc destruktivních kouzel, jim totiž padá od každé sféry něco, což je trošku škoda. Ne nadarmo mají ultimátní schpnost, která jim zapíše ůplně všechny kouzla do bichle.
No zkrátím to. Žlutý gargojl se suveréně nejvíc vyplatí, když máte hrdinu Nathira
Takový ten chlápek, co má červenou kapuci a černý tvář se žlutými vousy. Ten má od začátku destruktivní magii, základní ohnivou magii a v bichli načmáraný Fireball.
No zkrátím to. Žlutý gargojl se suveréně nejvíc vyplatí, když máte hrdinu Nathira
Mne sa páči ten normálny iný by sa tam nehodil.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
- Lord Stepha
Mě se možná líbí víc než ve 3jkách,protože tam vypadá jako jákej ještěr,tady aspoň trochu vypadá už jak socha...........
Zde není zákon,zde je válka
nevim chrlici ujdou a maj originalni vzhled
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Mě osobně se líbí chrlič více ze trojky ale tady v pátém heroes je hodně pěkný.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"