Gregy píše:To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?
Mickey píše:btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý.
Jokewonka píše:Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.
Frost-Dragon píše:ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník