! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Post Reply
Gregy

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Post by Gregy »

Sem piste vase technicke problemy ohledne hry.
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Platon

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Post by Platon »

posledni misi 1. kampane uspesne dokoncim, ale neotevre se mi 2.kampan a 5. mise 1. kampane se stale hlasi jako nedokoncena
Gregy

Post by Gregy »

To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Platon

Post by Platon »

Gregy wrote:To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?

Dohraju posledni mapu 1. kampane, uspesne. Vidim video, kde Nicolai umira. Misto odblokovani 2. kampane se nic nedeje a stale mi pote vypisuje, že 5. mapa 1. kampane je nedokoncena
Mickey

Města jako v pytli

Post by Mickey »

Mám dotaz. Mám všechny města, jakoby ve stínu (prostě černošedý na světlym pozadí). Je to normální? Nepřidělali tam někde lidi od ubisoftu lampičku, abych na ty baráčky viděl? díky za odpověď
Mickey

Post by Mickey »

btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? :D přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý. :cry:
cabannos

Post by cabannos »

Mickey wrote:btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? :D přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý. :cry:

Problej je v graficke karte. GF4 MX440 je snad nejhorsi karta co nVidia vyrobila. Jedna se o kousek, ktery je osekany o veskere funkce, proto je tak levna. Porid si GF4Ti, nebo GF5 a vyssi. :idea:
android

Problém s grafikou

Post by android »

Mám Radeon 9500, ale když jsem v hlavním menu nebo staveb budov nebo v místě nákupu nestvůrek tak mi obrazovka bliká a zobrazuje mi tam nějaké nesprávné obrazce. Na druhém počítači mi to nedělá. Předpokládám že to bude grafickou kartou. Diky za pomoc
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Neprehriva se Ti grafa? (CCC ukazje teplotu GPU) Treba by potrebovala vyluxovat :wink: :arrow:
Image
android

Post by android »

Destabilizator wrote:Neprehriva se Ti grafa? (CCC ukazje teplotu GPU) Treba by potrebovala vyluxovat :wink: :arrow:

Takže myslíš, že stačí koupit větrák na grafickou kartu (žádný tam nemám)? Nemusím tedy kupovat lepší kartu?
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Nejdriv zjisti jakou ma teplotu, nez zacnes vyhazovat penizky...
Taky se mi zacala prehrivat grafa, mno zebra chladice byly pekne zacuneny, takze jsem to vyluxinkoval a ma zpatky svyc 46°C :arrow:
Image
Jokewonka

Chyba knihovny při spuštění

Post by Jokewonka »

Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.
cabannos

Re: Chyba knihovny při spuštění

Post by cabannos »

Jokewonka wrote:Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.

No a nestacilo by nainstalovat DX z DVD? :twisted:
Frost-Dragon

MULTIPLAYER

Post by Frost-Dragon »

ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:
Zaity
Čestný člen

Re: MULTIPLAYER

Post by Zaity »

Frost-Dragon wrote:ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:

bud to bude firewallem nebo zkus založit ty a jestli se na tebe někdo připíchne :D
Post Reply