Jo taky už by jsem rád rozsekal Tomise v dalším kole.Tomis píše:Hicksi, tak všichni už odehráli tak napiš do tabulky další kolo.Üž zbejvaj jenom dvě, tak to už vydržíš ne, i když tě to nebaví. Hráči už se nemůžou dočkat.

Jo taky už by jsem rád rozsekal Tomise v dalším kole.Tomis píše:Hicksi, tak všichni už odehráli tak napiš do tabulky další kolo.Üž zbejvaj jenom dvě, tak to už vydržíš ne, i když tě to nebaví. Hráči už se nemůžou dočkat.
Tomis píše:Jsem pro, v případě že bude teda další turnaj s lepšíma pravidlama. Je pravda že tenhle se vleče, a taky bych se nemusel hádat s Afromanem o regulérnosti naší hry. (on ví o čem mluvim)
Rostja píše:Jak už jsem psal, jsem pro dohrát turnaj. Chci ho dohrát! Ale nepos.... se z toho, když bude u konce, jen, jak jsem už psal, chci si vychutnat UranaJinak Tomík má dobrý plán, jen to dopilovat a je to.
Jestli by v příštím turnaji měl každý tvořit nějaké mapy, tak se omlouvám, ale na to jsem absolutní pako, tak udělám něco jiného, třeba naleštím kliky!![]()
Jen kluci nevím nevím, jak se bude hrát turnaj přes léto, vidím to bledě, ale jak bude přicházet podzim.... hmmm....
pa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník