Jo taky už by jsem rád rozsekal Tomise v dalším kole.Tomis wrote:Hicksi, tak všichni už odehráli tak napiš do tabulky další kolo.Üž zbejvaj jenom dvě, tak to už vydržíš ne, i když tě to nebaví. Hráči už se nemůžou dočkat.
TURNAJ - debata
-
afroman001
Ahoj vsichni ucastnici turnaje, rad bych se vas vsech zeptal jestli chcete pokracovat nebo skoncime turnaj s tim ze Tornado vyhral co vy na to???
Prosim vyjadrete se vsichni at je to co nejvic presne, diky vsem
PS: ja jsem pro konec turnaje a pro to ze Tornado je nejlepsi
PS2: premyslim o dalsim turnaji ale to by mi museli kamosi pomoct s mapama (zabira mi to strasne casu) a pak muzem rozjet druhej turnaj
S jasnejsimi pravidly a dodrzenim casoveho limitu na odehrani zapasu, tj. 1 tyden max 2 tydny.
Prosim vyjadrete se vsichni at je to co nejvic presne, diky vsem
PS: ja jsem pro konec turnaje a pro to ze Tornado je nejlepsi
PS2: premyslim o dalsim turnaji ale to by mi museli kamosi pomoct s mapama (zabira mi to strasne casu) a pak muzem rozjet druhej turnaj
S jasnejsimi pravidly a dodrzenim casoveho limitu na odehrani zapasu, tj. 1 tyden max 2 tydny.
-
afroman001
Tomis wrote:Jsem pro, v případě že bude teda další turnaj s lepšíma pravidlama. Je pravda že tenhle se vleče, a taky bych se nemusel hádat s Afromanem o regulérnosti naší hry. (on ví o čem mluvim)
Dobrá ukecali jste mne. Neboj Hicksi mapy mám 8 kousků
Last edited by afroman001 on Thu Apr 12, 2007 6:58 pm, edited 1 time in total.
Klidně taky připravím příslušnej podíl map, když bude novej turnaj. Co se týče pravidel, Tak by taky šlo udělat to ještě volnějším způsobem než říká Afroman, totiž že by se dal nějakej časovej limit na celej turnaj (pár měsíců) a během tý doby by mohl hrát kdokoli s kýmkoli, klidně i víckrát dva hráči spolu (to by asi chtělo nějaký omezení jako max 5x). Mělo by to tu výhodu, že už by nikdo nemusel nikoho honit ať jde hrát. Podle nějakýho systému by se počítala úspěšnost v turnaji (např. ELO
) takže nikdo by nebyl na nikoho vázanej předepsanýma zápasama, záleželo by jenom na něm, kolikrát bude hrát, s kým bude hrát, jak bude hrát atd.
co vy na to? Jo plus další výhoda: Mohli bysme do turnaje průběžně nabírat opožděné hráče, ačkoli by měli handicap.
Jak už jsem psal, jsem pro dohrát turnaj. Chci ho dohrát! Ale nepos.... se z toho, když bude u konce, jen, jak jsem už psal, chci si vychutnat Urana
Jinak Tomík má dobrý plán, jen to dopilovat a je to.
Jestli by v příštím turnaji měl každý tvořit nějaké mapy, tak se omlouvám, ale na to jsem absolutní pako, tak udělám něco jiného, třeba naleštím kliky!
Jen kluci nevím nevím, jak se bude hrát turnaj přes léto, vidím to bledě, ale jak bude přicházet podzim.... hmmm....
pa
Jestli by v příštím turnaji měl každý tvořit nějaké mapy, tak se omlouvám, ale na to jsem absolutní pako, tak udělám něco jiného, třeba naleštím kliky!
Jen kluci nevím nevím, jak se bude hrát turnaj přes léto, vidím to bledě, ale jak bude přicházet podzim.... hmmm....
pa
-
afroman001
Rostja wrote:Jak už jsem psal, jsem pro dohrát turnaj. Chci ho dohrát! Ale nepos.... se z toho, když bude u konce, jen, jak jsem už psal, chci si vychutnat UranaJinak Tomík má dobrý plán, jen to dopilovat a je to.
Jestli by v příštím turnaji měl každý tvořit nějaké mapy, tak se omlouvám, ale na to jsem absolutní pako, tak udělám něco jiného, třeba naleštím kliky!![]()
pa
Už jsem psal bude to jiný systém bude hrát každý s každým a bude na to limit například do konce roku. Neboj celé léto taky není hezky nechci nic přivolávat ale když v létě 14 dní prší nebo sou 40 teploty tak to chce hrát úplně každý.
Protoze turnaj skoncil a Hicks uz na nej zvysoka sere a ani se nema k tomu aby vypsal vysledky, tak jsem spocital jak to vlasnte dopadlo. Jdu to napsat do topicu zapasy, vysledky. Bude to takova pekna tecka za tim nasim pripadem. Poradi se urcuje podle poctu bodu, druhe kriterium je bucholz, jak to byva u svycaru zvykem. A smitec.