Nejoblíbenější jednotka

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Post Reply
Zdenda

Nejoblíbenější jednotka

Post by Zdenda »

Jaká je vaše nejoblíbenější jednotka? Moje je stříbrný jednorožec.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Wraith / Vampire Lord... mno i kdyz ani panove z rad Arcilišstva nejsou k zahozeni :lol: :arrow:
Image
HEAD

Post by HEAD »

Paladin :D Nejlepsi nanich je,ze se jim zvetsuje utok cim vic se rozjedou :wink:
Streamline

Post by Streamline »

ani Master hunter neni na zahodenie na to ze je to iba 3.jednotka a ked to dobre zakryjes stromcekmi tak dovidenia :D
Nečik

Post by Nečik »

mě se nejvíc líbí titání. A když umíraj - no to je přeci lahoda :twisted:
křysař ľubo

Post by křysař ľubo »

Upírovia s ich regeneráciou a duchovia s tou schopnosťou vyhnúť sa zásahu (ale len keď sú na mojej strane :wink: ).
Nečik

Post by Nečik »

Dobrý je, když si nafantomuješ duchy :twisted: S tou jejich 30% šancí vyhnout se útoku to je opravdu mocná zbraň. Myslím, že to používal jeden nepřítel v jedné kampani - jo, už si vzpomínám - Nikolaj! To byl opravdu nechutnej souboj.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Je to 50% na uhnuti... Me jeden zmetek od Academy porad dupoval 184 Stell Golemu, musel jsem si ho dat znova az dupoval neco slabsiho :cry:
Image
Kat

Post by Kat »

Mi se nejvíe líbí tanečníci, lovci a drudové. Jinak celý Sylvan, paladin a páže.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

2Kat: muzes me prosim zasvetit jakouze to jednotku prelozili jako "páže"? :lol: :lol: :lol:
Image
Fortress

Post by Fortress »

Asi taky Wraith / Vampire lord. Osobně mi přijde, že jsou nekromanti silně zvýhodněni a asi ze všech nejsilnější.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Necro silne zvyhodneni? A v cem prosimte? To jsi prvni, kdo to rika, vsude na netu se breci, ze Necropolis je nejslabsi hrad... Ale ja osobne na ne nedam dopustit :wink: :arrow:
Image
křysař ľubo

Post by křysař ľubo »

Páža je pochopiteľne squire (je to jeden z významov). Popravde by sa hodilo o čosi jednoznačnejšie meno :wink:. Necrovia mne osobne tiež prídu ako favoriti, môže to ale byť tým, že za nich hrajem už od tretieho dielu. Každopádne je nekromancia veľmi silnou základnou vlastnosťou a kúzlo raise dead tiež nie je nejakým lacným trikom.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Páže omg... kdyby alespon Rytíř, to by ho vystihovalo, ac != Squire... nad CZ preklady (takto "profesionalne" doslovnymi) zustava rozum stat :? :arrow:
Image
Kat

Post by Kat »

Destabilizator wrote:2Kat: muzes me prosim zasvetit jakouze to jednotku prelozili jako "páže"? :lol: :lol: :lol:

Squire je páže,podle mě to je velice trapný název, nejlepší by byl asi jako rytíř...Měli to přeložit takhle a ne jako páže. Pážata byly ve Středověku děcka a nějací poskoci, co pomáhali vojákům a oni takhle pojmenujou upg. 3. úrovneň jednotky...
Post Reply