Pomoc - 4.mise 1. kampaně

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V
Blindwolf

Pomoc - 4.mise 1. kampaně

Post by Blindwolf »

Zdravím, potřeboval bych pomoct s touto misí nazvanou "Vyjednávání". Dostal jsem se do trpasličího města, kde Laszlo přerušil překročením hranic vyjednávání a já mám za úkol opustit trpasličí království, jenže nevím kudy. Zpátky po cestě to nejde, protože se nedostanu přes bránu. Na východ, k podzemnímu vchodu mi zas cestu hlídá legie Thénů, a když prolezu portálem na západě, tak sice najdu trpasličí artefakty, ale do své země se nedostanu, protože mi v cestě stojí houf Runových kněží/patriarchů a dále houf Lávových draků. Nemám tak silnou armádu, abych s nimi mohl bojovat a ani nemám "Okamžité cestování" :( Mohl by mi prosím někdo poradit, jak tuto misi dovést ke zdárnému cíli? Předem díky.
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
Petren

Re: Pomoc - 4.mise 1. kampaně

Post by Petren »

Blindwolf wrote:Zdravím, potřeboval bych pomoct s touto misí nazvanou "Vyjednávání". Dostal jsem se do trpasličího města, kde Laszlo přerušil překročením hranic vyjednávání a já mám za úkol opustit trpasličí království, jenže nevím kudy. Zpátky po cestě to nejde, protože se nedostanu přes bránu. Na východ, k podzemnímu vchodu mi zas cestu hlídá legie Thénů, a když prolezu portálem na západě, tak sice najdu trpasličí artefakty, ale do své země se nedostanu, protože mi v cestě stojí houf Runových kněží/patriarchů a dále houf Lávových draků. Nemám tak silnou armádu, abych s nimi mohl bojovat a ani nemám "Okamžité cestování" :( Mohl by mi prosím někdo poradit, jak tuto misi dovést ke zdárnému cíli? Předem díky.

Musíš projít tím jednosměrným portálem a tím se dostaneš do levého horního rohu, jestli si dobře pamatuju. Pak půjdeš a měl by ses dostat na cestu mezi první a druhou bránu. Celou cestu musíš šetřit jednotky(myslím, že by se k tobě měly i nějaké přidat). Potom porazíš thény co ti stojí v cestě, ja jich tam moc neměl a pak ty lávový draky. Jo pokud jsi vzpomínám, je na té lévé straně mapy jakoby zlatý důl. Když do něj vlezeš, měl by ses přemístit za ty thény a pak už zbývá zničit jen draky. Není to těžká mise, musíš šetřit jednotky. :wink: :wink:
Blindwolf

Post by Blindwolf »

Petren wrote:
Blindwolf wrote:Zdravím, potřeboval bych pomoct s touto misí nazvanou "Vyjednávání". Dostal jsem se do trpasličího města, kde Laszlo přerušil překročením hranic vyjednávání a já mám za úkol opustit trpasličí království, jenže nevím kudy. Zpátky po cestě to nejde, protože se nedostanu přes bránu. Na východ, k podzemnímu vchodu mi zas cestu hlídá legie Thénů, a když prolezu portálem na západě, tak sice najdu trpasličí artefakty, ale do své země se nedostanu, protože mi v cestě stojí houf Runových kněží/patriarchů a dále houf Lávových draků. Nemám tak silnou armádu, abych s nimi mohl bojovat a ani nemám "Okamžité cestování" :( Mohl by mi prosím někdo poradit, jak tuto misi dovést ke zdárnému cíli? Předem díky.

Musíš projít tím jednosměrným portálem a tím se dostaneš do levého horního rohu, jestli si dobře pamatuju. Pak půjdeš a měl by ses dostat na cestu mezi první a druhou bránu. Celou cestu musíš šetřit jednotky(myslím, že by se k tobě měly i nějaké přidat). Potom porazíš thény co ti stojí v cestě, ja jich tam moc neměl a pak ty lávový draky. Jo pokud jsi vzpomínám, je na té lévé straně mapy jakoby zlatý důl. Když do něj vlezeš, měl by ses přemístit za ty thény a pak už zbývá zničit jen draky. Není to těžká mise, musíš šetřit jednotky. :wink: :wink:

Díky, vyzkouším.

Blindwolf

Post by Blindwolf »

Mise dokončena, je to vážně primitivní, nevím, jak jsem se tam mohl takhle zaseknout :) Dík za radu.

Petren

Post by Petren »

Blindwolf wrote:Mise dokončena, je to vážně primitivní, nevím, jak jsem se tam mohl takhle zaseknout :) Dík za radu.

Není zač, rád sem pomohl :wink:
momo

Post by momo »

ahoj, mám podobný problém, potřebovala bych poradit. Jsem taky v misi Vyjednávání, dostala jsem se do trpasličího města, mám opustit trpasličí království. Bohužel po animaci se mi hra zastaví, jakoby tam byl nějaký "bug", kurzor vypadá jako přesýpací hodiny a vypadá to, jako by to něco dělalo, ale nemůžu se s postavou pohnout, nemůžu se nikam přesunout, jediné na co můžu tak to je zadání s úkolem co mám udělat.Můžete mi poradit co s tím? Díky
Phoenix

PHX

Post by Phoenix »

Mám otázečku. Tahle mise se mi moc líbila. Když jsem ale byl skoro na konci, tak jsem narazil na vězení s hrdinou. Bohužel nestačilo jen porazit stráže, musel jsem ještě dodat trpasličí helmu a boty. Trpasličí helmu jsem sice viděl, ale nesebral jsem jí a místo toho vlezl do portálu, který mě teleportoval do prostřední části mapy, bez možnosti návratu. Koho to člověk teda v tom vězení vlastně vysvobodí?
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Alarik

Re: PHX

Post by Alarik »

Phoenix wrote:Mám otázečku. Tahle mise se mi moc líbila. Když jsem ale byl skoro na konci, tak jsem narazil na vězení s hrdinou. Bohužel nestačilo jen porazit stráže, musel jsem ještě dodat trpasličí helmu a boty. Trpasličí helmu jsem sice viděl, ale nesebral jsem jí a místo toho vlezl do portálu, který mě teleportoval do prostřední části mapy, bez možnosti návratu. Koho to člověk teda v tom vězení vlastně vysvobodí?

V tom vězení není hrdina, ale Paladinové. Já jich tam měl, na normální obtížnost, 16 a dost mi v boji pomohli.
traupmarek

Re:

Post by traupmarek »

momo wrote:ahoj, mám podobný problém, potřebovala bych poradit. Jsem taky v misi Vyjednávání, dostala jsem se do trpasličího města, mám opustit trpasličí království. Bohužel po animaci se mi hra zastaví, jakoby tam byl nějaký "bug", kurzor vypadá jako přesýpací hodiny a vypadá to, jako by to něco dělalo, ale nemůžu se s postavou pohnout, nemůžu se nikam přesunout, jediné na co můžu tak to je zadání s úkolem co mám udělat.Můžete mi poradit co s tím? Díky

jo já mám stejný problém už jsem to zkoušel i přeinstalovat a dělá mi to furt. Neměl by někdo třeba save? Já se přes to jinak nedostanu. Dik moje icq je 224160192
Y3t1

Post by Y3t1 »

Ja mam tiez v tejto misii problem.Ziskal som kluc aby som mohol otvorit branu , presiel som cez nu a tam ma cakaju lavovy draci ktorych je 40 a ani z daleka na nich nemam.A ako to niekto pisal ze treba ist do takeho dolu tak tam mi treba kluc ale netusim kde ho vezmem.Pomoc pls :cry:
tom29

Post by tom29 »

Bohužel musíš ty draky porazit. Jestli máš málo jednotek, tak budeš muset začít znovu od posledního save před Laszlovou zradou. Je to jednoduché, přidají se k tobě všechny lidské jednotky, které potkáš a zaútočíš na ně. Vyhýbej se silným protivníkům, které by ti ubrali jednotky.
Y3t1

Post by Y3t1 »

tom29 wrote:Bohužel musíš ty draky porazit. Jestli máš málo jednotek, tak budeš muset začít znovu od posledního save před Laszlovou zradou. Je to jednoduché, přidají se k tobě všechny lidské jednotky, které potkáš a zaútočíš na ně. Vyhýbej se silným protivníkům, které by ti ubrali jednotky.

No ok ja to teda skusim znovu ale vsetky jednotky co sa dali tak som vzal.Mam tusenie ze budem potrebovat oslobodit tych paladinov co su v tom vezeni :roll:
Y3t1

Post by Y3t1 »

Tak som to skusil znova ale zase neuspesne...Ale teraz som ziskal ten artefakt co potrebujem na otvorenie tej veznice a podla Alarika tam malo byt 16 paladinov ale tam napisalo : "Jsou tu dve prohlubne ve tvaru Holenic trpasličích kralu , ale dvere jsou rozbité."Tak teraz fakt netusim co mam robit ci je to bug alebo co...
tom29

Post by tom29 »

Obávám se, že ti nepomůžu. Já jsem vězení vynechal a šel jsem rovnou na ty draky. Mně jednotky a zkušenosti Freydy stačily.
Alarik

Post by Alarik »

Y3t1 wrote:Tak som to skusil znova ale zase neuspesne...Ale teraz som ziskal ten artefakt co potrebujem na otvorenie tej veznice a podla Alarika tam malo byt 16 paladinov ale tam napisalo : "Jsou tu dve prohlubne ve tvaru Holenic trpasličích kralu , ale dvere jsou rozbité."Tak teraz fakt netusim co mam robit ci je to bug alebo co...

Ty artefakty musíš mít 2, myslím, že jsou to Holenice trpasličích králů a Helmice trpasličích králů. A jak tu už někdo říkal, šetři jednotky a vyhýbej se silným soupeřům. A taky se s tím moc dlouho nezdržuj (každý týden přibude asi 1 drak).
Post Reply