Zehir a jeho elementalove

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
Silverman

Zehir a jeho elementalove

Post by Silverman »

Hi guys,
pls mam na vas dve otazky :-D.
1. Jak (jake skilly) jste trenovali Zehira v kampani v TOE a nebo popr. jake skilly jsou k nemu nejlepsi.

2. Jde v TOE, stejne jako v H5 cistyho i bez patche, vyvolavat elementaly porad dokola s tim ze se maxujou? Ja dobyl napr. Al Safir v kampani H5 jenom s 10 titanama, protze jsem si vyvolal 390 fire elementalu :-D. Popr. pokud to nejde, tak existuje nejaky mod nebo plugin nebo neco takovyho ktery by to dodaval :-D.?

Nemam jeste TOE, mam to slibeny k narozkam za 4 tydny, takze soufam ze to do ty doby vyjde, ale predpokladam, ze vy uz to mate dohrany k originale :-D.

Diky za odpovedi.
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Nečik

Post by Nečik »

1. No já jsem trénoval kromě toho co má na začátku (tedy magie vyvolání a tvorba artefaktů) logistiku, útok, obranu a štěstí. Jinak kouzlem fantom jsem to projel všechno bez problému. Až na záseky u posledního souboje. Ten jsem dal snad až na po 20-té.

2. To opravdu netuším. Nezkoušel jsem.
Activator

Re: Zehir a jeho elementalove

Post by Activator »

Silverman wrote:2. Jde v TOE, stejne jako v H5 cistyho i bez patche, vyvolavat elementaly porad dokola s tim ze se maxujou? Ja dobyl napr. Al Safir v kampani H5 jenom s 10 titanama, protze jsem si vyvolal 390 fire elementalu :-D. Popr. pokud to nejde, tak existuje nejaky mod nebo plugin nebo neco takovyho ktery by to dodaval :-D.?

Bez patche jsem H5 nehrál, s patchem to myslím nejde, takže silně pochybuju, že by to šlo.
Silverman

Post by Silverman »

Coz je podle me dost nanic. Jiste, magie privolavani je dobra, jsou tam jiny dobry kouzla, ale privolani je podle me dobry kouzlo, ale tim, ze nejde sesilat opakovane podle me prestava mit vyznam. Jako 350 fire elementals je celkem dobra podpora armady, ale 25 jich uz je tak trochu (obvzlášt ve větších bitvách) k ničemu...:( :(
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Post Reply