Arkyn wrote:mam dotaz panove map makeri:) jak mam ulozit obrazek, abych ho mohl pouzit jako oblicej k hrdinovi...format a velikost pixelu vim, format PCX a 65x58pixelu, ale jak ho mam ulozit jako 8-bit color, to fakt nevim, vzdy se mi ulozi v acdsee jen jako 24-bit color, a to se pak nezobrazi
Tak ho ulož jako 8-bit BMP a pak ho konvertuj do PCX.
proste nevim kde delam chybu, ale nedokazu dostat obrazek jako oblicej hrdiny, (jak ma vypadat to vim, mam jich par nekde z netu stahlych), ale sam ho udelat neumim kdo vi at poradi
klaymen wrote:myslim ze windowsacky paintbrush to vie
To mam na mysli.
Pro ty, co nevědí o čem mluvím: jde o prográmek "Malování" ve Windows (v příslušenství). Uložit jako: 256barevný rastr, nebo GIF (ten má taky 8-bit = 256 barev).
Arkyn wrote:mam dotaz panove map makeri:) jak mam ulozit obrazek, abych ho mohl pouzit jako oblicej k hrdinovi...format a velikost pixelu vim, format PCX a 65x58pixelu, ale jak ho mam ulozit jako 8-bit color, to fakt nevim, vzdy se mi ulozi v acdsee jen jako 24-bit color, a to se pak nezobrazi
použij xn view sekvenční konverzi v záložce transformation změnit rozměry a uložit jako PCX (xn view umí samozřejmě víc třeba upravit jas kontrast barvy zaostření atd.)
Čau po několika měsících mlčení jsem opět zde, poslal jsem Jatovy novou mapu Aquilantis ale on jí ještě nedal na web. Až jí tam dá, tak doufám že se vám bude líbit.
Glorin wrote:Čau po několika měsících mlčení jsem opět zde, poslal jsem Jatovy novou mapu Aquilantis ale on jí ještě nedal na web. Až jí tam dá, tak doufám že se vám bude líbit.
Když už jsi zpět (a máš asi čas), nechtěl bys otestovat poslední verzi mojí/Sandrovy kampaně Culinan?
Tak jsem zkousel ten tvuj aqualantis a ten kdo tu mapu delal, musel mit misto mozku ho*no z veverky, protoze je to naprosta pitomost!
nesnasim hru na cas ale 9 mesicu je dlouha doba takze v poho ale je to kratka doba na to abys sehnal deset sermířů, protože bez nich se nikam nedostaneš. To že seš kazdy den porad bez penez a tim padem si nic nekoupis to dela z tehle mapy naprostou hovadinu.
PS: sry za uprimnost ale tyhle zacarovany kruhy naprostejch nesmyslu nemam rad!
HICKSCZ wrote:Tak jsem zkousel ten tvuj aqualantis a ten kdo tu mapu delal, musel mit misto mozku ho*no z veverky, protoze je to naprosta pitomost! nesnasim hru na cas ale 9 mesicu je dlouha doba takze v poho ale je to kratka doba na to abys sehnal deset sermířů, protože bez nich se nikam nedostaneš. To že seš kazdy den porad bez penez a tim padem si nic nekoupis to dela z tehle mapy naprostou hovadinu. PS: sry za uprimnost ale tyhle zacarovany kruhy naprostejch nesmyslu nemam rad!
Právě si akorát prozradil jak neumíš přemejšlet, takže za a) testovali jí čtyři lidi všichni jí udělali i když třeba až napodruhý.
Po tom co získáš doly je vždy vymeň za zlato najmi si vojsko. Nic těžkýho.
sry ale takovyhle behacky me fakt akorat nudej, asi se vrhnu do vlastni mapky aby sis nemyslel ze umim jen kritizovat, ale nevim jak to stihnu mam docela dost prace.
Dam nejak vedet protoze super mapku jakou mam na mysli jsem jeste nevidel
HICKSCZ wrote::lol: sry ale takovyhle behacky me fakt akorat nudej, asi se vrhnu do vlastni mapky aby sis nemyslel ze umim jen kritizovat, ale nevim jak to stihnu mam docela dost prace. Dam nejak vedet protoze super mapku jakou mam na mysli jsem jeste nevidel
Doufám že sem tě neurazil, napsal sem tam výrazy který sem ani nechtěl, psal sem to ve spěchu protože sem musel na hodinu. Mno každopádně chci abys viděl že tohle je druhá varianta Aquilantis. První je mnohem lepší, jenže jednoho večera jsem jí dělal a byla strašlivá bouřka. Náhle vypadla elektřina. Když se mi jí podařilo znovu nahodit, něco se stalo a mapa už nebyla. Tak sem jí dělal znovu, nakonec jsem zjistil že se mi udělal v compu soubor MF23 bez přípony. Otevřel sem ho a v něm byla stará dobrá Aquilantis. Bohužel to mi už zbajvalo dodělat jenom pár drobností u starý tak sem se na ní vys...., ale jestli chceš uploadnuti tu rozdělanou verzi.
Activator wrote: Netvrdim, ze jsou moje mapy (a meho brachy) spickou. Nicmene pokud jde o srovnani s Glorinem, musim rici, ze jsem na tom podstatne lepe nez on, nebot neco je porad vic nezli nic. Kdyz jsem se ptal Glorina, kde bych ty jeho skvele mapy nasel, sdelil mi, ze nebyly vydany a ze uz je nema (asi za moc nestaly)...
A ty jsi nejake udelal, ze takto kritizujes?
Na zaver bych dodal , ze hlavni naplni mych stranek ohledne Heroes jsou kampane a mapy do 4. dilu. A tam si opravdu myslim, ze patrim mezi ceskou spicku.
Jo a jeste jedna vec: na svych strankach mam mimo jine diskusni forum. Bylo zrizeno prave pro zpetnou vazbu s hraci.
vím že je to trošku starší (hodně ), ale i tak chci jen napsat, že se mi tvoje mapy líbí hodně activatore a dal sis záležet takže tímto děkuji