Cichac kytek Gilraen konecne dostal na prdel. Na normalnej obtiaznosti ... Priznavam ze mi ta misia dala poriadne zabrat.
Kratky navod:
- zaciatok hry som hral s jednotkami inferna
- prvy hrad sylvanu som si vobec nevsimal
- pockal som kym fenixov dobil super
- nechal som ho nech si dobije ten prvy hrad za sylvan
- dobil som hrad vlavo hore
- potom hrad na pravej strane mapy
- celu dobu som utekal pred Gilraenom
- stale sme si striedali hrady sylvanu, vzdy on mal jeden a ja dva
- postupne som dokupoval k jednotkam inferna jednotky sylvanu
- kupoval som entov, drakov a nakoniec aj hunterov (zrusil som impov)
- Gilraen je nadstaveny tak, ze mu staci jeden hrad a prioritu ma zabit tvojich hrdinov, takze ak mas slabeho hrdinu v hrade tak dobije hrad, ale ak hrdina stoji meter pred hradom a Gilraen uz jeden hrad ma, tak zabije hrdinu a hrad uz nedobiva
- takto sme sa tam stale dokola nahanali, kupoval som jednotky a utekal
- nakupujte hrdinov, zaberajte mu bane. On sa bude snazit si tie bane brat zase pre seba ... trochu ho to spomali a ty budes mat viac casu utekat alebo si odskocit zabit druidov
- dolezite je zariadit si to tak, aby si aspon nachvilku mal dobite vsetky hrady sylvanu, zmenia sa objectives, a objavi sa tam zabit druidov a Gilraena. Ked Gilraen znovu dobije hrad tak sa len do objectives dopise aby si znovu dobil hrady,ale zabit druidov a Gilraena tam uz zostane
- potom aj ked zabijes Gilraena v poslednom hrade skonci misia (prvy krat som nemal zmenene objectives, zabil som ho v poslednom hrade a misia neskoncila)
- druidov treba znicit hned ako to pojde, jednotky ktore sa vdaka nim objavuju na mape sa pridavaju k superovi
- stale postupne nakupujes jednotky, v jednej chvili Gilraen pochopi, ze uz na teba nema (aj ked myslim, ze by ma v tej chvili bol este rozprasil), schova sa do jedneho mesta a bude tam campovat. Uz ten hrad neopusti, ani ked sa mu postavite bez jednotiek priamo pred cumak. Neviem preco ...
- potom som si v klidku pockal az som mal zhruba tak 2x viac jednotiek ako on (mal som hodne nizky defend) a vletel som na neho ....
*** MISSION COMPLETED ***
Tak som ho konecne dostal - navod k tretej misi za inferno
Re: Tak som ho konecne dostal - navod k tretej misi za infer
Cakanko wrote:...
Upa nejvic hnusna mise....me se toho smejda podarilo dostat do smycky
ale plis chtel bych poradit...po tom co sem zlikvidoval gilraena se mi objevil posledi ukol a to zniceni kruhu druidu...ten uz sem zniceny mel ale presto sem se tam znova vydal...po tom co agrael vstoupil k tomu kruhu objevila se animacka (Drazi druidove nastal cas sklizne) a potom bitka s malou army kterou sem porazil....a hraju dal...a pokazdy co na to misto stoupnu se objevi animacka+bitka znova a znova....moh by nekdo helpnout?Jestli delam neco spatne nebo tak neco? (nemam originalni hru takze je mozny ze to je bug
Re: Tak som ho konecne dostal - navod k tretej misi za inferno
Ja som zas dobil prvý hrad za sylvan, kúpil som si tam hrdinu, staval armádu jak tam tak aj u pekla, potom som mal ešte jedného hrdinu s ktorým som najímal pri hrade pekla z tích dvoch budov, potom ked Agrael mal silnú armádu tak som si dal s Gilnearom asi dve kolečka okolo toho prvého sylvan mesta
ale to mesto mi v podstate nedobil, potom ked dobil fénixov tak som išiel na sever a ináč som čakal kedy urobí chybu lebo stále bol hore, potom ked odišiel na juhovýchod tak som išiel s elfskou armádou na sever kde som dobil prvý severný hrad a ten elfský hrdina stále sa prechádzal na juho východe....vlastne u mňa to bolo velé o tom, že priebežne som si to ukládal, ked sa niečo pokazilo tak som načítal pozíciu a snažil si počkať na správny okamžik tuto som len popísal ako som to mal s mestami, ktoré boli asi najväčší problém
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Zdravím , nemal by niekto pre mňa "save" na túto misiu? Baví ma táto hra ale je dosť ťažká a patche sa mi nechce sťahovať. 
Tato mise je opravdu strašná. Musím se přiznat že, protože se mi nechtělo stahovat patch. Tak jsem si asi po 50. pokusu nacheatoval 100 Arciďáblů a sundal jsem ho. Pak jsem tam měl ale ten bug s tím elfským kruhem. Tato mise je taková sviňárna až to bolí. Tohle byla jediná mise kterou jsem v životě neudělal. A teda ještě ta 5. mise za trpaslíky v hof ale tu jsem nakonec dal, akorát že na lehkou.
Edit: Možná bych to dal v toe, díky svůdkyním a lehké obtížnosti, možná to zkusím, protože mi to tehdy hodně snížilo ego xD.
Edit: Možná bych to dal v toe, díky svůdkyním a lehké obtížnosti, možná to zkusím, protože mi to tehdy hodně snížilo ego xD.