Mezery v příběhu!

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Post Reply
Virtus

Mezery v příběhu!

Post by Virtus »

Zdravím. V Heroes V sem nemohl dohrát úplně poslední misi, protože mi pořád padala. Tak jsem prostě přešel na datadisk trpaslíků. Ten už mám taky skoro dohranej, ale pořád nechápu co se stalo na konci "jedničky". Proč je Isabela najednou spřadená s inkvizitorama a co tam vůbec dělaj a proč je Raelag někde mimo scénu. Za jakékoli objasnění děkuji. BTW: Myslím si, že příběh by mohl být zpracován přímo na stránkách a ne jen ve fóru... :o [/b]
Formis

Post by Formis »

Na konci dílu Isabelu vystřídá Biara(nevim jak) a Isabela někam zmizí s Raelagem. Oba se tam objeví za temné elfy.
Alarik

Re: Mezery v příběhu!

Post by Alarik »

Virtus wrote:Zdravím. V Heroes V sem nemohl dohrát úplně poslední misi, protože mi pořád padala. Tak jsem prostě přešel na datadisk trpaslíků. Ten už mám taky skoro dohranej, ale pořád nechápu co se stalo na konci "jedničky". Proč je Isabela najednou spřadená s inkvizitorama a co tam vůbec dělaj a proč je Raelag někde mimo scénu. Za jakékoli objasnění děkuji. BTW: Myslím si, že příběh by mohl být zpracován přímo na stránkách a ne jen ve fóru... :o [/b]

Biara se bude vydávat za Isabelu a pravá Isabela uteče s Raelagem do podzemí.
Post Reply