UFO v Heroesu V TotE!
UFO v Heroesu V TotE!
V úplně poslední misi v HoMaM TotE se Zehirem měl úplně všechno dobyté kromě hradu s Biarou a čekal jsem asi do 8 měsíce.....
Když už jsem měl 1. týden a 8. měsíc tak se mi vedle toho ,,Zehirova létajícího města" objevilo UFO jako hrdina (!!!) se 4 bouřnými titány(!!!).
To UFO mělo jako obrázek zeleného ďáblíka a jako popis měl , (anglicky),že se objeví po 8 měsíci.Schválně to zkuste!
PS.Jako schopnost měl lenní pán jako Isabela.
PPSS.V Heroesu V (ne datadisky) se někde psalo , že tam je tank a loď.
Iobrázky byly přiložené!
Když už jsem měl 1. týden a 8. měsíc tak se mi vedle toho ,,Zehirova létajícího města" objevilo UFO jako hrdina (!!!) se 4 bouřnými titány(!!!).
To UFO mělo jako obrázek zeleného ďáblíka a jako popis měl , (anglicky),že se objeví po 8 měsíci.Schválně to zkuste!
Iobrázky byly přiložené!
Alarik wrote:Jsem asi v půlce tý mise a to, že by mi to nešlo vyhrát jsem neřekl.
Sorry,já to mám vyhraný (to není vychloubání , spíš prohra páč jsem to pařil 24 hodin v kuse (to vyvrcholení jsem musel vidět
Re: UFO v Heroesu V TotE!
Beybe wrote:V úplně poslední misi v HoMaM TotE se Zehirem měl úplně všechno dobyté kromě hradu s Biarou a čekal jsem asi do 8 měsíce.....
Iobrázky byly přiložené!
Jo a na toho UFONA pozor,ať tě neklepne smíchy.
Alarik wrote:Jasně, zkusim to vydržet![]()
Ono to jako není moc vtipné , ale zkusím tě přenést do mé situace:
Mám skoro vyhraný poslední Heroes V....
Už jenom chvilku budu šetřit vojáky na POSLEDNÍ BITVU.........
Za chvilku už se dozvím jsk to dopadne......
Pak už to skončí............
(V hlavě)Tak, počkám už jen do dalšího měsíce a zaútočím......
Týden zlata
A u pevnosti mám Ufo.
CO TO K.... JE??!!