5. mise 2. kampaň
5. mise 2. kampaň
Ahojky lidi!!! Mám problém s poslední misí ve 2. kampani. Nechápu, jak zvládnu obsadit všechny ty oltáře, když Ornella i Arantir musí přežít. To mi hlava nebere! Z vězení jsem si vyzvedla tu fešandu,ale ta je z živý rasy....pleas poraďte jak úspěšně dokončit misi!!!
Re: 5. mise 2. kampaň
visnacka wrote:Ahojky lidi!!! Mám problém s poslední misí ve 2. kampani. Nechápu, jak zvládnu obsadit všechny ty oltáře, když Ornella i Arantir musí přežít. To mi hlava nebere! Z vězení jsem si vyzvedla tu fešandu,ale ta je z živý rasy....pleas poraďte jak úspěšně dokončit misi!!!
Ornella tam má být taky.
visnacka wrote:Ahojky lidi!!! Mám problém s poslední misí ve 2. kampani. Nechápu, jak zvládnu obsadit všechny ty oltáře, když Ornella i Arantir musí přežít. To mi hlava nebere! Z vězení jsem si vyzvedla tu fešandu,ale ta je z živý rasy....pleas poraďte jak úspěšně dokončit misi!!!
Najmi si 3 nekromanty(které postavíš na 3 libovolné oltáře) a na 4. oltář postav Ornellu. Hlavně tam nestav Arantira. Tím, že tam postavíš Ornellu tu misi neprohraješ. Já to tak udělal taky.
Alarik wrote:visnacka wrote:Ahojky lidi!!! Mám problém s poslední misí ve 2. kampani. Nechápu, jak zvládnu obsadit všechny ty oltáře, když Ornella i Arantir musí přežít. To mi hlava nebere! Z vězení jsem si vyzvedla tu fešandu,ale ta je z živý rasy....pleas poraďte jak úspěšně dokončit misi!!!
Najmi si 3 nekromanty(které postavíš na 3 libovolné oltáře) a na 4. oltář postav Ornellu. Hlavně tam nestav Arantira. Tím, že tam postavíš Ornellu tu misi neprohraješ. Já to tak udělal taky.
Jo ale co dál-za tu bránu mi nepustí?????????
Alarik wrote:Tak to nevim. Já jsem šel nejdřív k tý bráně a potkal tam toho ducha. A když jsem potom získal všechny města, tak jsem postavil ty hrdiny na oltáře a ta bariéra na bráně zmizela. Jestli jsi to udělal podobně a nejde ti to, tak to asi bude bug a budeš muset začít celou misi od začátku.
Takže ,když uděláš ty oltáře tak mužeš projít tou branou?
mě to jenom napsalo " v dalce mizí armáda(červenej) " a dál nemůžu
Ptam se proto jestli nemám hledat jinde nejakej teleport
dik
To s-l: Ihned jakmile ti Orlando uteče do hradu, tak by to mělo jít dál. Mě normálně utek do hradu a já běžel za nim, nic mi v tom nebránilo a teleport jsem vůbec nepotřeboval. Mimoto tam žádnej ani neni. Jak už jsem psal: jestli ti to nejde, tak to asi bude bug. Zkus si to tam nechat uložený a začni tu misi znova. Jestli to nepomůže, tak už fakt nevim.
Activator wrote:A co ti vrazi toho ducha...?
Když toho ducha potkáš, tak se ti objeví kde jsou. Dostaneš se tam tím prvním monolitem, na který narazíš hned jakmile odjedeš z toho mostu. Jinak, ty vrahy doporučuju ušetřit, protože ti zabijou sukubu, která hlídá portál, kterým ti tam pořád chodí démoni. Když bude mrtvá, tak tam co nejrychleji běž a znič ten portál. Potom už ti tam nebudou žádný démoni chodit a tudíž ti už nikdo nebude oslabovat armádu. Nevim co ti ten duch dá, když ty vrahy zabiješ, ale řek bych, že nepřítomnost těch otravných démonů je daleko lepší.
Alarik wrote:Activator wrote:A co ti vrazi toho ducha...?
Když toho ducha potkáš, tak se ti objeví kde jsou. Dostaneš se tam tím prvním monolitem, na který narazíš hned jakmile odjedeš z toho mostu. Jinak, ty vrahy doporučuju ušetřit, protože ti zabijou sukubu, která hlídá portál, kterým ti tam pořád chodí démoni. Když bude mrtvá, tak tam co nejrychleji běž a znič ten portál. Potom už ti tam nebudou žádný démoni chodit a tudíž ti už nikdo nebude oslabovat armádu. Nevim co ti ten duch dá, když ty vrahy zabiješ, ale řek bych, že nepřítomnost těch otravných démonů je daleko lepší.
Nevím, ale faktem je, že jsou v jejich okolí teleporty vedoucí do zajímavých oblastí... Já je ušetřil...
Ale fatkem je, že průchod dál asi neblokují.
Activator wrote:Alarik wrote:Activator wrote:A co ti vrazi toho ducha...?
Nevím, ale faktem je, že jsou v jejich okolí teleporty vedoucí do zajímavých oblastí... Já je ušetřil...
Ale fatkem je, že průchod dál asi neblokují.
No, ono je celkem možný, že tou odměnou, kterou ti ten duch dá za zabití těch vrahů je uvolnění těch portálů, ale nejsem si jistej.
Alarik wrote:To s-l: Ihned jakmile ti Orlando uteče do hradu, tak by to mělo jít dál. Mě normálně utek do hradu a já běžel za nim, nic mi v tom nebránilo a teleport jsem vůbec nepotřeboval. Mimoto tam žádnej ani neni. Jak už jsem psal: jestli ti to nejde, tak to asi bude bug. Zkus si to tam nechat uložený a začni tu misi znova. Jestli to nepomůže, tak už fakt nevim.
Už to de -nechal sem přes noc vystydnout notes ? ???? a najednou byla cesta volná
-
David-Vysočina
PomoooooooooooooC
Takže hrady všechny obsazeny, portál zničen nikde žádný démon,počet hrdinů 4 i s tím hlavním co nemá jít na ty oltáře, kde seženu 4 když on tam jít nemá? Je tam dole vězení ale do toho nevím jak se dostat když teleporty jsou nějaké začarované a nedostanu se k nim, poraďte prosím, jo a když půjdu na oltář s tou babou nepříjdu o ní mám ji docela silnou s plno jednotkami?
Díky všem za radu?
Díky všem za radu?
Re: PomoooooooooooooC
David-Vysočina wrote:Takže hrady všechny obsazeny, portál zničen nikde žádný démon,počet hrdinů 4 i s tím hlavním co nemá jít na ty oltáře, kde seženu 4 když on tam jít nemá? Je tam dole vězení ale do toho nevím jak se dostat když teleporty jsou nějaké začarované a nedostanu se k nim, poraďte prosím, jo a když půjdu na oltář s tou babou nepříjdu o ní mám ji docela silnou s plno jednotkami?
Díky všem za radu?
Na 3 oltáře postav libovolný nekromanty, Ornellinu armádu dej Arantirovi a postav ji na ten čtvrtej. Tím nic nezkazíš ani neprohraješ. Já to tak udělal taky. A najmout mi šli v pohodě 3 nekromanti. PS: vězení je ti na nic. Já v něm sice nebyl, ale je v něm prej jenom rytíř, ne nekromant.
-
David-Vysočina
Re: PomoooooooooooooC
Alarik wrote:David-Vysočina wrote:Takže hrady všechny obsazeny, portál zničen nikde žádný démon,počet hrdinů 4 i s tím hlavním co nemá jít na ty oltáře, kde seženu 4 když on tam jít nemá? Je tam dole vězení ale do toho nevím jak se dostat když teleporty jsou nějaké začarované a nedostanu se k nim, poraďte prosím, jo a když půjdu na oltář s tou babou nepříjdu o ní mám ji docela silnou s plno jednotkami?
Díky všem za radu?
Na 3 oltáře postav libovolný nekromanty, Ornellinu armádu dej Arantirovi a postav ji na ten čtvrtej. Tím nic nezkazíš ani neprohraješ. Já to tak udělal taky. A najmout mi šli v pohodě 3 nekromanti. PS: vězení je ti na nic. Já v něm sice nebyl, ale je v něm prej jenom rytíř, ne nekromant.
No mě už žádný hrdina najmout ani v jednom hradu najmout nejde, všude dostávám pouze v putyce rady?