Já hlasoval pro Bánší, protože se mi líbí daleko více než Přízraky a celkově mi připadaj daleko lepší jak vzhledově, tak útočně.
Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně
.
Já hlasoval pro Bánší, protože se mi líbí daleko více než Přízraky a celkově mi připadaj daleko lepší jak vzhledově, tak útočně.
Re: Nejlepší alternativní jednotka 6. úrovně
Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
Bylo to těžké rozhodování mezi entem a nebo bánší,ale vyhrála bánší.Ta její schopnost je dokonalá.
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
Tady je rozhodování také velmi těžké, ale nakonec jsem musel dát hlas Pánu Hromů, protože ten se mi líbí jak vzhledově, tak útočně(včetně jednoho výstřelu
Akorát nechápu jak může mít, tak nízký útok oproti Pánu Ohně
To bude asi bug, který nestihli opravit
Jinak rozhodoval jsem se ještě mezi Paokai a Zuřivým Entem
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
Tady je rozhodování také velmi těžké, ale nakonec jsem musel dát hlas Pánu Hromů, protože ten se mi líbí jak vzhledově, tak útočně(včetně jednoho výstřelu)teleport a řetězový útok
![]()
Akorát nechápu jak může mít, tak nízký útok oproti Pánu Ohně![]()
To bude asi bug, který nestihli opravit, protože to neodpovídá poškození jednotce šesté úrovně
![]()
Neřekl bych, že to je bug. Spíš je to tím, že má Pán hromů ten bouřný úder. Kdyby měl stejné poškození jako Pán ohně a ještě k tomu měl bouřný úder, dával by cca 2 krát větší poškození, a to, když vezmeš v úvahu, že alter. vylepšení mají být stejně silná jako normální, není skoro ani možné. Takhle bych to asi vysvětlil já a připadá mi to celkem pravděpodobné.
Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
Tady je rozhodování také velmi těžké, ale nakonec jsem musel dát hlas Pánu Hromů, protože ten se mi líbí jak vzhledově, tak útočně(včetně jednoho výstřelu)teleport a řetězový útok
![]()
To bude asi bug, který nestihli opravit, protože to neodpovídá poškození jednotce šesté úrovně
![]()
To je kvůli tomu,že útočí na víc jednotek zaráz.Bylo by blbé kdyby zaútočil na 7 jednotek tak silně.
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
![]()
![]()
Neřekl bych, že to je bug. Spíš je to tím, že má Pán hromů ten bouřný úder. Kdyby měl stejné poškození jako Pán ohně a ještě k tomu měl bouřný úder, dával by cca 2 krát větší poškození, a to, když vezmeš v úvahu, že alter. vylepšení mají být stejně silná jako normální, není skoro ani možné. Takhle bych to asi vysvětlil já a připadá mi to celkem pravděpodobné.
Musím uznat, že tohle asi je nejpravděpodobnější důvod, ale i tak, Pán ohně má ohnivou střelu a ohnivou vlnu(jestli jste ho už zkoušeli
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Rakšasa Raja wrote:Alarik wrote:Když už jsem sem dal hlasování o nejlepší alter. jednotce 7. úrovně, přišlo mi trochu nefér vůči těm ostatním je z hlasování vynechat. Proto sem dávám tuhle anketu, která se od té předchozí liší jen pořadovým číslem úrovně.
![]()
![]()
Musím uznat, že tohle asi je nejpravděpodobnější důvod, ale i tak, Pán ohně má ohnivou střelu a ohnivou vlnu(jestli jste ho už zkoušeli)
Já za trpajzly moc nehraju,ale zkoušel jsem to.
Jakoze me prijde nejlepsi Raksha. Je to jedna ze silnejsich jednotek 6. urovne a kdyz si prictes utok na vsechny v okoli, a ze neni problem s boji proti hrdinovi zautocit na 3 jednotky a jeste vam padne stesti (jako ze u carodeju ho delam casto) tak vam ani nemusi vadit ze nema bez odvety, obzvlast, kdyz zautocis na tu nejslavsi jednotku.
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Silverman wrote:Jakoze me prijde nejlepsi Raksha. Je to jedna ze silnejsich jednotek 6. urovne a kdyz si prictes utok na vsechny v okoli, a ze neni problem s boji proti hrdinovi zautocit na 3 jednotky a jeste vam padne stesti (jako ze u carodeju ho delam casto) tak vam ani nemusi vadit ze nema bez odvety, obzvlast, kdyz zautocis na tu nejslavsi jednotku.
Myslím, že je to věc taktiky každého hráče. Já osobně preferuji útok bez odvety, protože si svůj styl boje zakládám na co nejmenších ztrátách. Každý hráč si osvojí nějakou taktiku, kterou pokud možno využívá pořád a většinou beze změny. Kombinace štěstí a útoku na 6 políček se však hodí taky. A to záleží právě na každém hráči, co mu přijde lepší a výhodnější v boji. Je to zkrátka názor každého hráče, se kterým mohou ostatní buď souhlasit nebo nesouhlasit. Ale je fakt, že každá taktika je z jistého úhlu pohledu dobrá, a kdyby chtěl někdo tu nejlepší (jako že to nejde), musel by skombinovat schopnosti všech jednotek dohromady, což je zcela nemožné.
Jj, mas pravdu. Ovsem nutno podoktnout, ze ja stavim strategii taky na co nejmensich ztratach. Ovsem kdyz s raksou pujdes zautocit na nejslabsi skupinu a zranis tim i ty silnejsi (2-3 nejlepe), tak ti vrati uder ti slabi, coz ti az tak nevadi, popr. ti slabi ani neprezijou a timpadem je to to samy jako obycejny Raksa...
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
- Rakšasa Raja
Silverman wrote:Jj, mas pravdu. Ovsem nutno podoktnout, ze ja stavim strategii taky na co nejmensich ztratach. Ovsem kdyz s raksou pujdes zautocit na nejslabsi skupinu a zranis tim i ty silnejsi (2-3 nejlepe), tak ti vrati uder ti slabi, coz ti az tak nevadi, popr. ti slabi ani neprezijou a timpadem je to to samy jako obycejny Raksa...
"Bohužel musím nesouhlasit", pravil Raja
Rakšasa Raja wrote:Silverman wrote:Jj, mas pravdu. Ovsem nutno podoktnout, ze ja stavim strategii taky na co nejmensich ztratach. Ovsem kdyz s raksou pujdes zautocit na nejslabsi skupinu a zranis tim i ty silnejsi (2-3 nejlepe), tak ti vrati uder ti slabi, coz ti az tak nevadi, popr. ti slabi ani neprezijou a timpadem je to to samy jako obycejny Raksa...
Abys nekecal
- Rakšasa Raja
Silverman wrote:Rakšasa Raja wrote:Silverman wrote:Jj, mas pravdu. Ovsem nutno podoktnout, ze ja stavim strategii taky na co nejmensich ztratach. Ovsem kdyz s raksou pujdes zautocit na nejslabsi skupinu a zranis tim i ty silnejsi (2-3 nejlepe), tak ti vrati uder ti slabi, coz ti az tak nevadi, popr. ti slabi ani neprezijou a timpadem je to to samy jako obycejny Raksa...
Abys nekecal.
Bych si nedovolil!
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
![]()
![]()
jako zastánkyně kobky volím Paní stínů i když mě sklamali stím že nemůže střílet (tohle přišlo mí kámošce jediný na Matce stínů dobrý)zase jí dali víc životů a působí větší poškození.Taky vypadá líp než matka stínů a může dojít dál ale,můj kámoš říká že vypadá jako ku*va