Co si prozatím myslíte o Orcích?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
Tor

Co si prozatím myslíte o Orcích?

Post by Tor »

Já si myslím,že jejich krvavá zuřivost má hodně podobně silný účinek jako mikroartefakty Akademie u hrdiny na pokročilé úrovni (s vysokým spellpowerem).Silnější rasu by snad z ní mohli udělat ty nové schopnosti a dovednosti a šperky,o kterých ale zase moc nevíme......
Tor

Post by Tor »

myslím tím,že ta krv.zuřivost se prý dá vylepšit dovednostmi,schopnostmi případě šperky.....psali to v tom textu o té zuřivosti....
switch

Post by switch »

no nekde sem tam videl tabulku co ma ktery stupen zurivosti pridavat, je to pro kazdou potvoru jiny. nejcastejc se zvysuje rychlost, hp, utok, u samanek sila kouzel a podobne. wyverny zadny bonus nemaji, asi sou naslapany samy o sobe :)
dosazitelny stupen zurivosti bude urcite zalezet na stupni hrdinovy hl. dovednosti

co sem zatim cet vypada to pekne a tesim se az si za ne zahraju :P
griffin eternal
osobka

Post by osobka »

Mne osobne u nich chybaju magicke schopnosti...tym padom z mojho pohladu su dost tazko hratelni...mozno to chce len zmenit strategiu :roll:
Ja__6

Post by Ja__6 »

osobka wrote:Mne osobne u nich chybaju magicke schopnosti...tym padom z mojho pohladu su dost tazko hratelni...mozno to chce len zmenit strategiu :roll:

Otazka je co za magii u nich postradas. Pokud je to destrukivni magie,tak vez, ze maji nejsilnejsi kouzlo co z destrukce existuje. Ono davat kouzlem za 10 many 3-4k dmg (coz je pocet jednotek co mas v v armade s 20lvl barbarem), tak se to docela hodi. Ostatni pokriky nejsou tak silne,ale taky bych je nezatracoval - zastraseni nepriteel se da taky vyborne vyuzit a a pokriky na zvyseni moralky se taky hodi;-) Takze doporucuji vyzkouset a uvidis,ze ac je ta jejich magie jina, tak neni vubec zla.
Ja__6
Yrwanna

Post by Yrwanna »

Su skveli tym ze neustale nutia hraca premyslat,je nevyhodne nechat ich len tak stat...tie pokriky tiez neboli od veci,taka prijemna obmena :) ,ja som si zgustla :twisted:
The only way to get rid of temptation is to yield it.
Mellian

Post by Mellian »

Užila jsem si je, jsou parádní. Hlavně hněv hordy (či jak je to přeložené) je pecka, když má člověk solidní armádu. V předchozích heroesech mě barbaři fakt nebrali, takže jsem byla velice příjemně překvapená. Zatím asi u mě vedou..... :D
Coach

Re: Co si prozatím myslíte o Orcích?

Post by Coach »

Mě třeba překvapili nástupci ogrů, jsou teď úplně jiní než předtím. Předtím byli pomalí a odolní, teď jsou neuvěřitelně rychlí, ale nic moc nevydrží. Ani dmg nic moc. Ale dohání to porodností (lol) a skvělýma abilitama.

Hlavně ten druhej ze tří se mi líbí. Morálka mu nikdy neklesne pod +1 (proti nemrtvolám skvělé), v podstatě double útok a aura na snižování nepřátelské morálky o 3. Navíc na 1. berserk levelu dostane +3AS a +1INI. Skvělý chlapík :D
Post Reply