Nejlepší alternativní jednotka 3. úrovně
Nejlepší alternativní jednotka 3. úrovně
Už tu dlouho nebyla žádná nová anketa, tak tady jednu máte. Jde opět o hlasování o nejlepší alter. jednotce, tentokrát 3. úrovně.
Já hlasoval pro Mystického střelce, protože jeho schopnost "Žádný střelecký postih (Žádný postih na vzdálenost)" je opravdu super a navíc, dokáže myslím z 50% ignorovat obranu cíle a ještě zasaženou jednotku "odhodí" o pár polí zpět. Tohle všechno, si myslím, je v boji velice užitečné a mnohdy i nenahraditelné. Proto je moje volba zcela jasná. Druhé místo bych asi přenechal Plamennému psu, Vůdci minotaurů nabo taky Poltergeistovi. Zde by však bylo rozhodování už těžší.
Já hlasoval pro Mystického střelce, protože jeho schopnost "Žádný střelecký postih (Žádný postih na vzdálenost)" je opravdu super a navíc, dokáže myslím z 50% ignorovat obranu cíle a ještě zasaženou jednotku "odhodí" o pár polí zpět. Tohle všechno, si myslím, je v boji velice užitečné a mnohdy i nenahraditelné. Proto je moje volba zcela jasná. Druhé místo bych asi přenechal Plamennému psu, Vůdci minotaurů nabo taky Poltergeistovi. Zde by však bylo rozhodování už těžší.
Re: Nejlepší alternativní jednotka 3. úrovně
Alarik wrote:Už tu dlouho nebyla žádná nová anketa, tak tady jednu máte. Jde opět o hlasování o nejlepší alter. jednotce, tentokrát 3. úrovně.
U mě to je mystický střelec na 1. místě (jsem zastánce Hvozdu).Ty jeho střely jsou super.A na druhé místo určite poltergeista.
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Už tu dlouho nebyla žádná nová anketa, tak tady jednu máte. Jde opět o hlasování o nejlepší alter. jednotce, tentokrát 3. úrovně.
Musím s vámi souhlasit a tudíž se přikláním k jednoznačnému vítězi Mystickému střelci
No u mě by to na druhém místě byl jednoznačně Vůdce minotaurů, protože oproti minotauří stráži má své statistiky o hodně výše a tak má vypadat správný minotaur.Vzpomeňte kde byl v Heroes trojce.No....
schválně....stále nic......áááá
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Je fakt, ze ten strelec se celkem vysvih...ale zase napr golem me prijde horsi...jako nedaj se na nej sesilat svetly kouzla, neda se teleportovat apod. to je pekne nanic...radsi mam toho obyc. upg. Mnohem.
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Tak ja bych rekl, ze nejlepsi vylepseni oproti normalnimu upgrade prodelal Magneticky golem. Da se ted neuveritelne efektivne pouzit,coz predtim neslo. Strelec je super,ale jsou okamziky, kdy bych hral radsi master huntera (a ted nemyslim jen to, kdyz mam luk co mi rusi zlomeny sip;-)) Proste alt. upgrade definitivne pridal nejvice magnetickemu golemovi:-) To je otazka do pranice,co?
Ja__6
Silverman wrote:Je fakt, ze ten strelec se celkem vysvih...ale zase napr golem me prijde horsi...jako nedaj se na nej sesilat svetly kouzla, neda se teleportovat apod. to je pekne nanic...radsi mam toho obyc. upg. Mnohem.
Asi jsi jeste neobjevil krasu ozivovani golema mezi oponentovymi jednotkami pomoci fireball, stone rain atd;-) A to jak ti dokaze ochranit tve jednotky se taky hodi... je to otazka vkusu, ale teleport a bila magie na golema ti u strilejiciho hradu asi moc nepomuze:-D
Ja__6
Objevil jsem, ze to jde, ale "krasu" jsem u toho jeste opravdu neobjevil. Objevil jsem krasu kriseni golemu pomoci gremlinu a zniceni artefaktu, ale pomoci fireballu fakt ne...Nehlede na to, ze prave u strilejiciho hradu je treba mit nekoho kdo jednotky na dalku ochrani a na to se prave hodi golem. Ale co kdyz si golemy posilnim vydrzi a mystickou zbroji? Neni to mnohem lepsi nez golem, ktery je dobry jenom k tomu, aby byl krisen fireballem?
Je to otazka stylu, ja vsak preferuji tohle...
Je to otazka stylu, ja vsak preferuji tohle...
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Pro mě je tedy rozhodně lepší Ocelový golem než Magnetický. Má více bodů zdraví, neomezený protiútok, imunitu vůči zpomalení a 75% odolnost vůči magii. Křísit destruktivními kouzly se sice nedá, ale magie mu taky nijak zvlášť neublíží a pokud na něj sešlu Spravedlivou moc, Výdrž a Mystickou zbroj, tak se může s Magnetickým golemem více, než rovnat. I když já bych na žádného golema nikdy nic takového nesesílal, protože, přeci jenom, ostatní jednotky Akademie jsou rychlejší a daleko více využitelnější. Ale člověk nikdy neví, kdy se mu bude takový golem hodit
.
- StreetX38
Jednoznačně Mystický střelec ta jeho schopnost -50% obrany cíle + odhození zpět + žádný střelecký postih to je kombinace pro mě nepřekonatelná.
- Krvavá fůrie
JSem zastánkyně kobky a nesnášim hvozd!Ale přesto musím dát(Bohužel)Hlas Mystickému střelci!I když mně někdy se.. tak je fakt výborný!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Já rovněž hlasoval pro mytického střelce, je fakt dobrý, ale když máte luk z rohu jednorožce, tak je lepší mít mistry lovce.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Já proti mystickýmu střelci nic nemám ,ale když máte spoustu zastáncu a máte hrdinu který má na ně specijalizaci tak je jen tak nic nerozházía když je portnete ke střelcům nic z nich nezbyde 
Death or Glory vyber jsi!
Moji nejoblíbenější jsou Mystický střelec (Mistr Lovec má sice dvě střely a vyšší iniciativu, ale Mystický střelec to mírně převáží, pomocí většího útoku, většího poškození a hlavně ignorování 50% obrany cíle), Plamenný pes (za cenu nižšího poškození nemusí doufat ve více jednotek vedle sebe, ale může útočit i na jednotky za sebou - např. ochrana střelců) a Zastánce (2 útoky za kolo).
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Můj nejoblíbenější je plamenný pes,protože s kerberama moc nekamarádím
a tenhle alt.up.je dost good.Taky jsou dobří mystický střelec a minotaur.
Budeme věrni Syllaně,až do samotného konce.