Dostal jsem se k ty magicky brane, co brani mesto na ktery bych mel zautocit (tam jak se objevi ten duch
Poradte nekdo pls, tahle mise mi uz prijde hodne dlouha
Rapyjer wrote:Zdravim, uz jsem zrejme na konci posledni mise za nekraky, ale mam tam ted docela zasadni problem.
Dostal jsem se k ty magicky brane, co brani mesto na ktery bych mel zautocit (tam jak se objevi ten duch) a nechal jsem vrahy toho ducha zabit sukubu branici portal demonu. Jenze ted nevim jak se dostat pres tu branu. Pise mi to neco o tom, abych doprovil nejaky nekromanty, k takovej tem ctyrem sloupum, jak jsou u kazdyho mesta...
Poradte nekdo pls, tahle mise mi uz prijde hodne dlouha![]()
Rakšasa Raja wrote:Rapyjer wrote:Zdravim, uz jsem zrejme na konci posledni mise za nekraky, ale mam tam ted docela zasadni problem.
Dostal jsem se k ty magicky brane, co brani mesto na ktery bych mel zautocit (tam jak se objevi ten duch) a nechal jsem vrahy toho ducha zabit sukubu branici portal demonu. Jenze ted nevim jak se dostat pres tu branu. Pise mi to neco o tom, abych doprovil nejaky nekromanty, k takovej tem ctyrem sloupum, jak jsou u kazdyho mesta...
Poradte nekdo pls, tahle mise mi uz prijde hodne dlouha![]()
Přesně jak říkáš!Doprav na všechny pozice u měst Nekromanty včetně Ornelly!Pak ti zbude vlastně jenom Arantir a hurá s ním na Orlanda
Mellian wrote:Jo a těma sloupama myslíte takový ty ohnivý kruhy s pentagramem či co to je? Jsou tam na celé mapě asi 4. Hraju se 3 nekromantama, takže mi stačí tam postavit jen Ornellu a toho dalšího nebo musí být ty kruhy obsazené všechny? Díky