Problém: necro kampaň, 5. mise

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
Rapyjer

Problém: necro kampaň, 5. mise

Post by Rapyjer »

Zdravim, uz jsem zrejme na konci posledni mise za nekraky, ale mam tam ted docela zasadni problem ;).
Dostal jsem se k ty magicky brane, co brani mesto na ktery bych mel zautocit (tam jak se objevi ten duch ;)) a nechal jsem vrahy toho ducha zabit sukubu branici portal demonu. Jenze ted nevim jak se dostat pres tu branu. Pise mi to neco o tom, abych doprovil nejaky nekromanty, k takovej tem ctyrem sloupum, jak jsou u kazdyho mesta...
Poradte nekdo pls, tahle mise mi uz prijde hodne dlouha :roll: :wink:
Rakšasa Raja

Re: Problém: necro kampaň, 5. mise

Post by Rakšasa Raja »

Rapyjer wrote:Zdravim, uz jsem zrejme na konci posledni mise za nekraky, ale mam tam ted docela zasadni problem ;).
Dostal jsem se k ty magicky brane, co brani mesto na ktery bych mel zautocit (tam jak se objevi ten duch ;)) a nechal jsem vrahy toho ducha zabit sukubu branici portal demonu. Jenze ted nevim jak se dostat pres tu branu. Pise mi to neco o tom, abych doprovil nejaky nekromanty, k takovej tem ctyrem sloupum, jak jsou u kazdyho mesta...

Přesně jak říkáš!Doprav na všechny pozice u měst Nekromanty včetně Ornelly!Pak ti zbude vlastně jenom Arantir a hurá s ním na Orlanda :twisted:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rapyjer

Post by Rapyjer »

Rakšasa Raja wrote:
Rapyjer wrote:Zdravim, uz jsem zrejme na konci posledni mise za nekraky, ale mam tam ted docela zasadni problem ;).

Přesně jak říkáš!Doprav na všechny pozice u měst Nekromanty včetně Ornelly!Pak ti zbude vlastně jenom Arantir a hurá s ním na Orlanda :twisted:

jo takhle takze tam musej stat ve vsech najednou, du to zkusit ;)
edit: fungoval, dik ;)
Mellian

Post by Mellian »

Aha....tak takhle to je. A ještě takový malý dotázek.....o té sukubě vím a taky vím, že mi nešla zničit. Kde seženu ty vrahy?
Mellian

Post by Mellian »

Jo a těma sloupama myslíte takový ty ohnivý kruhy s pentagramem či co to je? Jsou tam na celé mapě asi 4. Hraju se 3 nekromantama, takže mi stačí tam postavit jen Ornellu a toho dalšího nebo musí být ty kruhy obsazené všechny? Díky :D
Alarik

Post by Alarik »

Mellian wrote:Jo a těma sloupama myslíte takový ty ohnivý kruhy s pentagramem či co to je? Jsou tam na celé mapě asi 4. Hraju se 3 nekromantama, takže mi stačí tam postavit jen Ornellu a toho dalšího nebo musí být ty kruhy obsazené všechny? Díky :D

Na každý oltář musíš postavit jednoho nekromanta (ne Arantira). A ty vrahy najdeš, když pudeš od toho mostu, kde jsi potkal toho ducha, tak tím prvním monolitem na který narazíš. Stojí u toho Doupěte zlodějů a nabídnou ti, že místo toho, abys je zabil, tak zabijou tu sukubu.
Mellian

Post by Mellian »

Díky.....už vim. jen doufám, že jsem tam něco neodklikla a nebudu to hrát znova :?
Silverman

Post by Silverman »

Ja tam mel problem, i kdyz netusim proc. Poslal jsem ty vrahy zabit sukubu, ale pote co to udelali, se me hra kousla. Bylo to normalne v ovladani mapy, ale neslo nic ovladat...musel jsem pak vypnout hru a tak to bylo pokazdy...netusim proc :?
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
kanita

Post by kanita »

Možná je to tím, že nejsi dostatečně blízko u břehu, Musíš stát těsně u vody, kam jen tě to pustí. Pak by to mělo jít. O bug zřejmě nejde, protože u takovýchto bugů, bránících v dokončení mise, většinou stačí jen jednou restartovat misi a už vše funguje tak, jak má.
kanita
Post Reply