Které runy máte nejraději?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply

Používáte v boji rádi runovou magii?

Ano
27
90%
Ne
3
10%

Total votes: 30

Alarik

Které runy máte nejraději?

Post by Alarik »

Už tu bylo několik topiců, jejichž hlavním tématem byla magie. Obecně se ale tak nějak zapomnělo na tu další "magii", mám na mysli samozřejmě magii runovou. Sice se od té normální liší, ale je to svým způsobem taky magie, ne :?:
Mně se runová magie líbí, a přesto, že k jejímu sesílání jsou potřeba suroviny, myslím si, že má dost velké využití, a to zvlášť, pokud má hráč velkou armádu.
Mám rád především runu berserkra, bojové zuřivosti, výpadu, vzkříšení nebo taky runu draka. Obvzlášť jsem si ale oblíbil kombinaci runy berserkra a runy bojové zuřivosti. Když je zkombinujete, zaútočí daná jednotka na všechny okolo stojící nepřátele hned 2x a ke všemu jí žádný z nich neopětuje úder. Přidejte k tomu ještě, že ta jednotka je Pán bouří, a že ty jednotky stojí vedle sebe. To potom dostane každá ještě zásah bleskem a tím pádem jsou škody ještě daleko větší.
Silverman

Post by Silverman »

Jj, pravda. Ty runy jsou desne silny...Asi nejsilnejsi zpecializace rasy. Ovsem nastesti jsou jednotky trpasliku pitomne slaby, takze se to vyvazi. Cili, chcete byt usesni s trpasliky, pouzivejte runovou magii...
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Alarik

Post by Alarik »

Jednotky trpaslíků jsou hold příšerně slabý. Tak třeba, kdybych u Wulfstana neměl schopnost "Úplná ochrana", tak bych tu bitvu v poslední misi v ToE proti tomu pekelnýmu městu neměl šanci vyhrát. Ale připadá mi, že když má trpaslíky v armádě cizí hrdina, jsou zase nějak moc silní. Třeba ten boj s Rolfem v předposlední misi v Zehirově kampani, ty jeho jednotky byly až nějak moc silný. Například já jsem s 227 Pány bouří zabil jedním úderem 5-6 (x2) nepřátelských Pánů bouří, a on s nějakými 50 mi zabil jedním úderem asi 3-4 (x2) mých Pánů bouří. Takže se mi zdá, že v některých případech naopak autoři sílu trpaslíků přespříliš zvýšili. Ale je fakt, že obecně jsou trpaslíci poměrně dost slabí.
Silverman

Post by Silverman »

Jako to bude asi tim, zes jak pises, nehral s jednotkama akademie. Kazdy hrdina je uzpusobeny na armadu sveho puvodniho mesta...
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

No možná jsou slabý v útoku, ale jejich motem je obrana :wink:
Tudíž oni spoléhají na to, že se nepřítel roztříští o jejich obranu :twisted:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Silverman

Post by Silverman »

Tezko vsak obranou vyhrat bitvu ne? Sice mozna nepadaji jako hrusky, ale zas nez nekoho utlucou tak to by beznohej ubeh maraton. Za tu dobu je ukouzlis a ustrilis...
Activator

Post by Activator »

Silverman wrote:Tezko vsak obranou vyhrat bitvu ne? Sice mozna nepadaji jako hrusky, ale zas nez nekoho utlucou tak to by beznohej ubeh maraton. Za tu dobu je ukouzlis a ustrilis...

To ano, ale i to kupodivu může vést k výhře...
StreetX38

Re: Které runy máte nejraději?

Post by StreetX38 »

Jasně že používám a jsou silný při dobrejch vlastnostech jsou vlastně zadarmo a v boji dost pomáhaj všechny runy sou prostě hodně užitečný.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Zehir

Post by Zehir »

Runy jsou bezva, a nejlepší u Berserkra použít runu berserkra a pak zuřivý úder a Berserkr zautočí dvakrát a nevrátí úder, nebo runa Bojového šílenství, to zase berserkr všechny kolem bije sebe se zvýšenym útokem.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Raelag

Post by Raelag »

Runa bojového šílenství + Pán Hromů + Magie Světla + Postavení uprostřed nepřátel, kteří se navzájem dotýkají = Masakr
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
r3v3r3nd

Re:

Post by r3v3r3nd »

Silverman wrote:Tezko vsak obranou vyhrat bitvu ne? Sice mozna nepadaji jako hrusky, ale zas nez nekoho utlucou tak to by beznohej ubeh maraton. Za tu dobu je ukouzlis a ustrilis...

Oni su praveze odolny voci kuzlam najviac zo vsetkych.
Trpaslicie stastie,jednotky odolne voci ohnu ,mysle, znizenie damage kuziel, runy na imunitu dvoch elementov a ak sa pouziju dva krat za sebou tak na vsetky elementy.

Ked k tomu pridam super schopnost Trpaslicia obrana, Uhybanie a Skill Osvietenie a Obrana, tak aj tazko je ich zabit ,.

Utok uz opstaraju povedane runy omracenia , berserkera, runa draka. Ktore su sakramentsky silne.
Som mal Hvozd a furt si aplikoval tie runy a som skoro ani nesiel na tah. Strasne silny hrad.

A to este prikop , bonus hradieb , posila v hrade pri obliehani , lacna Capitol ....

Celkovo sa mi zda ,ze datadiskove hrady su lepsie ako obycajne lebo sa vedia dobre prisposobit superom.
Post Reply