Slovní fotbal - vsichni sem!!
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Lučištníkův sen (počítá se slovo "Lučištníkův"; sada artefaktů Luk z rohu jednorožce + Toulec pravého střelce; a i kdyby to čet, tak co nám může udělat, ale je fakt, že to s těma životopisama docela přeháněl)
Nagare (Nagare je potulný ninja, který patří k Watari Ninjům. Jako ostatní Watari Ninjové používá iluze technik, které viděli u ostatních ninjů, a tím kryjí své vlastní techniky. Nagare používá kamenné techniky. Byl zabit Kakashim, který prokoukl iluzi jeho techniky a použil na něj Raikiri.)
(Všechny vaše komentáře jsem četl
PS.Byl jsem dlouho pryč,protože jsem se zasek na cestách života
- Rakšasa Raja
- Rakšasa Raja
Alarik wrote:Rakšasa Raja wrote:Vallinor (Bohové ze světa PP, jj až moc přeháněl)
Rolník (jednotka azylu; 1. úroveň)
Khazad - Dum (Most v dolech Morie, kde Gandalf bojoval s Balrogem a zachránil Společenstvo prstenu svým obětováním před zkázou
Počítá se i slovo Dum, protože bez něho se název nikdy nevyslovuje
My víme, že tu jsi, ale hraješ bohužel špatně, počítalo se slovo Lučištníkův a né sen
Takže se buď napoj správně nebo tě budeme muset ignorovat, to by jsi pak každý mohl dávat slova jaké chtěl a to už by nebylo ono
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
- Rakšasa Raja
- Rakšasa Raja
- Rakšasa Raja