první mise Inferno kampaně
-
Destabilizator
- Čestný člen
Destabilizator wrote:Lokace Gralu je nahodna, generuje se po kazdem novem spusteni mapy, take se generuje obsah Military Postu (jake jednotky v nich budete moct rekrutovat, napr. ten ve 3. misi za Inferno za oranzovou budkou, nejdrive jsem tam mel sukuby a pit fiendy, po restartu devily a hellchargery...)
Zahrál jsem si HOMMV znovu (resp. již odehrané kampaně), poněvadž jsem heroesy přeinstalovával a chtělo se mi začít odznova. Lokace Grálu je cca stejná... našel jsem ho během pár kol (prý... Je o něco více na sever... na západ... a bingo)
Destabilizator wrote:Funguje loader (ale to tu resit nebudeme, sic ze zakona mas pravo na jednu kopii jako zalohu bla bla..) ...
1) Jenom jsem něco zaslechl (nevím to jistě), že prý byl schválen nový zákon, že už se nesmí vůbec kopírovat... (?). Ale nevím, jestli jsem to pochopil správně. Každopádně, mám orig ale nechce se mi tam pořád strkat DVD (protože manželka hraje taky, ale něco jiného), taxem si stáhl NOCD. A je to. Jde čistě o mé pohodlí - to se snad smí ne?
-
Destabilizator
- Čestný člen
jen tak mimochodem k tý třetí misi za inferno. u verze 1.0 stačí nebrat to první elfský město. gilraen se neobjeví a ani druidové nezačnou dělat ty jejich kejkle. pak už jen stačí jakmile někdo z padouchů pobije fénixe mu jít naproti a nakopat mu řiť. nejsou to žádný drsoni. pak už stačí jenom zbrojit a kosit zabrat město, na jihu pobýt druidy, ale pozor elfum se musí nechat aspoň jeden hrdina jinak to nejde dohrát. pak ho stačí sejmout a objeví se animace jako když zkosíte gilraena a je to 
no to jsem tam taky jednou zkoušela, že jsem nezabírala to první město, ale tím si jen získáš čas a oni tam pak na mě stejně naběhli, takže mi to moc nepomohlo
teď teda mám zrovna misi The Ship a nějak nevim, jak mám jako v podzemí porazit toho co mi tam zabírá Inferno hrad, kterej se mi velmi zamlouvá
teď teda mám zrovna misi The Ship a nějak nevim, jak mám jako v podzemí porazit toho co mi tam zabírá Inferno hrad, kterej se mi velmi zamlouvá
Tu první misi za peklo se mi povedlo projit úplně celou mapu.Chce to sebrat ty boty rychlosti a logistiku na začátku .Pak jsem udělal kolečko středem mapy ,odbočil jsem hned vlevo a skončil v kostelu vpravo uprostřed jsou tam blízko stáje.Po cestě kdy kdykoliv to nabídne zlepšení logistiky které zlepšuje pohyb tak hned si ji vzít. Tímhle začátkem se získá slušně objevená mapa a jde kontrolovat kde je nepřítel. Potom stačí si vždycky naplánovat kudy jít aby vás nechytil a schovávat se v chrámech. Výhoda tady toho postupu je víc zkušeností a možnost navštívit oltáře na zvýšení útoku a znalostí , nevýhoda je to pracný a zdlouhavý.
-
Destabilizator
- Čestný člen
Nahodny wrote:Tu první misi za peklo se mi povedlo projit úplně celou mapu.Chce to sebrat ty boty rychlosti a logistiku na začátku .Pak jsem udělal kolečko středem mapy ,odbočil jsem hned vlevo a skončil v kostelu vpravo uprostřed jsou tam blízko stáje.Po cestě kdy kdykoliv to nabídne zlepšení logistiky které zlepšuje pohyb tak hned si ji vzít. Tímhle začátkem se získá slušně objevená mapa a jde kontrolovat kde je nepřítel. Potom stačí si vždycky naplánovat kudy jít aby vás nechytil a schovávat se v chrámech. Výhoda tady toho postupu je víc zkušeností a možnost navštívit oltáře na zvýšení útoku a znalostí , nevýhoda je to pracný a zdlouhavý.
Kdyby nekdo nevedel, tak takhle se chodi s krizkem po funuse

jj já už jsem naštěstí z první mise inferna pryč
asi jsem měla tenhle topic nazvat jako moje putování v Heroes V. a moje záseky, kdy nemůžu dál
)
tak třeba teď už teda konečně ve 4.misi tam zaberu inferňáckej hrad v podzemí, ale během chvilky tam na mě naběhnou "kytkočichači" a tu jejich army nedám ani náhodou grrr
tak třeba teď už teda konečně ve 4.misi tam zaberu inferňáckej hrad v podzemí, ale během chvilky tam na mě naběhnou "kytkočichači" a tu jejich army nedám ani náhodou grrr
Verdona wrote:jj já už jsem naštěstí z první mise inferna pryčasi jsem měla tenhle topic nazvat jako moje putování v Heroes V. a moje záseky, kdy nemůžu dál
)
Jojo to znám... sice se mi včera zadařilo, ale stejně - naběhl na mě elf a měl 130 master hunters (upgradovaní lukostřelci), 61 upgradovaných jednorožců, dva draky, 4 trenanty, 40 war dancers, 8 druidů... a já měl jen 2 ďábly, 13 pit lordů, 9 nočních můr, 25 succubus mistress, 11 kerberů, 105 horned devils a nějakých 35 těch lítajících prďolů, co kradou manu... ze 6 bitev jsem sice 4x vyhrál, ale vždycky mi utekl... a když konečně neutekl, byl jsem tak nadšený, že jsem si to neuložil... (měl jsem vyplý autosave)... a co se nestalo? přijel jiný hrdina a pic mě...