heroes 3 po netu
heroes 3 po netu
zahrál by si někdo heroes 3 po netu
hamachi
stáhni si hamachi. pak ho zapni a zelenym cudlikem v hamachi se pripoj na oline a pak dej trojuhelnik dole a tam budou dve veci dej to dole nahoru napis Tahové strategie a dolu napis dominik pak otevri heroes 3 multiplayer amackni sipkou na tcp/ip
Re: hamachi
nelina wrote:stáhni si hamachi. pak ho zapni a zelenym cudlikem v hamachi se pripoj na oline a pak dej trojuhelnik dole a tam budou dve veci dej to dole nahoru napis Tahové strategie a dolu napis dominik pak otevri heroes 3 multiplayer amackni sipkou na tcp/ip
LOL Si děláš prdel ne???
Myslíš si že mluvíš s nějakým lamounem? On narážel na to žes tu nenechal kontakt. OMG
-
Guest
Re: heroes 3 po netu
kdo de zafarat heroes 3 po netu ale musi mit obadva datadisky, nejlip aji wog datadisk
-
Guest
[quote="Anonymous"]kdo de zafarat heroes 3 po netu ale musi mit obadva datadisky, nejlip aji wog datadisk 464969724
Anonymous wrote:Anonymous wrote:kdo de zafarat heroes 3 po netu ale musi mit obadva datadisky, nejlip aji wog datadisk 464969724
Porid si complete verzi, je to verze co ma skoro kazdej kdo miluje herouse, pak nemas problem s verzemi
http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=MQJ1000101
-
Guest
kdyt jste zmenili heslo??nelina wrote:stáhni si hamachi. pak ho zapni a zelenym cudlikem v hamachi se pripoj na oline a pak dej trojuhelnik dole a tam budou dve veci dej to dole nahoru napis Tahové strategie a dolu napis dominik pak otevri heroes 3 multiplayer amackni sipkou na tcp/ip
Návštěvník wrote:kdyt jste zmenili heslo??nelina wrote:stáhni si hamachi. pak ho zapni a zelenym cudlikem v hamachi se pripoj na oline a pak dej trojuhelnik dole a tam budou dve veci dej to dole nahoru napis Tahové strategie a dolu napis dominik pak otevri heroes 3 multiplayer amackni sipkou na tcp/ip
řekně te mi plz nové heslo na tento server
dAL BY NEKDO HEROES 3 PO NETU
MOJE ICQ JE 433256775
MOJE ICQ JE 433256775