Našel jsem nějaky cheaty na H5
-
LordThonar
LordThonar wrote:V H3 jsem cheaty zkousel na jednu misi kterou jsem dost krute nezvladal, nakonec jsem po jejich pouziti zjistil ze je asi lepsi se na ne vykaslat a zahrat to normalne protoze s nacheatovanou armadou se sice hraje dobre ale pak to neni sranda . . .
přesně tak o hodně příjdeš a taky můžeš ztratit chut hrat Heroes protože přestane mít smysl takže nedoporučuju je použivat pravidelně
Last edited by Zaity on Thu Jul 20, 2006 12:06 pm, edited 1 time in total.
-
major konig7
-
major konig7
-
Danken the Elder God
Cheaty jsou na h***o, ale když jsem byl menší tak sem je taky používal
. Ale jednu věc vřele doporučuju. Kdo hrál Blood, tak si dejte nesmrtelnost, nekonečně nábojů a max. obtížnost. Vemte dynamit a házejte ho po všem. Fakt mazec jak kolem vás lítaj hromady nepřátel a ten Caleb se tomu pořád tlemí
. Ale jsou cheaty úplně na h***o.
Re: Našel jsem nějaky cheaty na H5
Zasadne nesouhlasim s tim ze lidi co pouzivaji cheaty sou lamy !!!! Ja osobne jsem jednou dohral cele heroes jen pomoci cheatu (nebyl cas atd) protoze me zajimal pribeh (byl by z toho super film
). A celkem rad bych pouzival cheaty v multiplayeru s kamosema protoze je pomalu nemozne dosahnout dokonaleho hlavniho skillu
prilis zdlouhave. Hra prece neni o tom abys ses uklikal k smrti, de prece o ty faity s "kamosema" prinejhorsim s komp (porovnani schopnosti a skillu). Takze pokud mi nekdo muze poradit uvitam to (cheat na level).
Cheaty jen kazí požitek ze hry. Nejde jen o příběh, ale taky o souboje, procházení mapy a sbírání věcí. Ano, příběh je nádherný a určitě je ze všeho nejlepší, ale když díky cheatům vyhraješ každý souboj raz dva a skoro beze ztrát, pak to ani nemá smysl. Kdyby byly všechny souboje jednoduché a jednotvárné, tak by požitek ze hry byl k ničemu. Ve hře nejde o to, dohrát ji co nejdříve, ale užít si právě její hraní. A to s cheaty dost dobře nejde.
- dorisbayer
Zdárek všem..
Cheaty kazí herní zážitek.. aspoň pro mne. Ale mám třeba známého, který si hru bez cheatů nedokáže dohrát.. Na druhou stranu, proč ne, alespoň se pozná hráč od lamy..
A co se týče rozbouřené konverzace na počátku tohoto tematického oddílu.. Myslím, že by pomohlo, kdyby pár lidí vstalo od počítače a šlo si přečíst nějakou literaturu, která na rozdíl od pc pomůže zlepšit gramatiku českého jazyka.. pak by nedocházelo k žádným nedorozuměním. Občas nevěřím vlastním očím, co jsou tu někteří schopní napsat.. Čeština je přece krásný jazyk a navíc i rodná řeč.. Na to, že mluvím česky až od osmi let, mám pocit, že ji ovládám lépe než mnozí rodilí mluvčí.. Nicméně si uvědomuji, že sama nejsem dokonalá.. Ovšem, kdo je..? Nikdo! A ten, kdo si to o sobě myslí.. si určitě nevidí na špičku vlastního nosu..
Cheaty kazí herní zážitek.. aspoň pro mne. Ale mám třeba známého, který si hru bez cheatů nedokáže dohrát.. Na druhou stranu, proč ne, alespoň se pozná hráč od lamy..
A co se týče rozbouřené konverzace na počátku tohoto tematického oddílu.. Myslím, že by pomohlo, kdyby pár lidí vstalo od počítače a šlo si přečíst nějakou literaturu, která na rozdíl od pc pomůže zlepšit gramatiku českého jazyka.. pak by nedocházelo k žádným nedorozuměním. Občas nevěřím vlastním očím, co jsou tu někteří schopní napsat.. Čeština je přece krásný jazyk a navíc i rodná řeč.. Na to, že mluvím česky až od osmi let, mám pocit, že ji ovládám lépe než mnozí rodilí mluvčí.. Nicméně si uvědomuji, že sama nejsem dokonalá.. Ovšem, kdo je..? Nikdo! A ten, kdo si to o sobě myslí.. si určitě nevidí na špičku vlastního nosu..
- dorisbayer
od zelot v stř dub 23, 2008 9:50 pm
Zasadne nesouhlasim s tim ze lidi co pouzivaji cheaty sou lamy !!!! Ja osobne jsem jednou dohral cele heroes jen pomoci cheatu (nebyl cas atd) protoze me zajimal pribeh (byl by z toho super film ). A celkem rad bych pouzival cheaty v multiplayeru s kamosema protoze je pomalu nemozne dosahnout dokonaleho hlavniho skillu prilis zdlouhave.
Jasně, že to, jsou lamy.. Opravdu nelze v editoru si to předem naeditovat..? Od toho tu ten editor je ne..? Ikdyž bych se vůbec nedivila, pokud by to opravdu nešlo.. Ježto Nival není 3DO..
Zasadne nesouhlasim s tim ze lidi co pouzivaji cheaty sou lamy !!!! Ja osobne jsem jednou dohral cele heroes jen pomoci cheatu (nebyl cas atd) protoze me zajimal pribeh (byl by z toho super film ). A celkem rad bych pouzival cheaty v multiplayeru s kamosema protoze je pomalu nemozne dosahnout dokonaleho hlavniho skillu prilis zdlouhave.
Jasně, že to, jsou lamy.. Opravdu nelze v editoru si to předem naeditovat..? Od toho tu ten editor je ne..? Ikdyž bych se vůbec nedivila, pokud by to opravdu nešlo.. Ježto Nival není 3DO..
dorisbayer wrote:od zelot v stř dub 23, 2008 9:50 pm
no pravda trochu sem to prehnal
ale co nejsem buh abych to behem chvilky dohral
a verte ze dohrat kampan zabere dost casu a ja sem byl tak zvedavej na ten pribeh ze sem to nevydrzel
jinak hru hraju jinak jen jako multiplayer s kamosema
takze nechapu jak muzete soudit lidi jen za to ze si ve hre dali cheaty
poznate to jen tak ze si s nima zahrajete
jo a s tou cestynou