Sila vs. Magia

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Neo, nevim kolikrat jsi hral Herouse 3 proti lidskymu protihraci, ja ti proste rikam ze je to o stesti, ja to hraju skoro deset let a myslel jsem jak jsem dobrej a predstav si, ze moje prvni bitva v nasem turnaji, byla tak na skur...na ze jsem myslel ze so odhlasim z vlastniho turnaje :evil:
Byly to strovy, mapa L a asi 5 ostrovu, vis kuli cemu vyhral?? meli jsme stejne hrady, ale on mel ve vezi kouzel chuzi po vode, to znamena ze kdyz ja nasbiral armadu a plul na jinej ostrov, on tam behal po vode, vzal mi hrad a lital mezi ostrovama jak nadrzena zachranarka v pobrezni hlidce :twisted: :evil:
Bylo to na ho*no, ja to kouzlo nemel, proto jsem prisel o hrad, a vsechny doly, nez jsem se vratil na svuj ostrov si ho dobyt, rozumis???!!!

Je to o skurvenem stesti, z 50ti procent!
Arkyn

Post by Arkyn »

HICKSCZ wrote:Neo, nevim kolikrat jsi hral Herouse 3 proti lidskymu protihraci, ja ti proste rikam ze je to o stesti, ja to hraju skoro deset let a myslel jsem jak jsem dobrej a predstav si, ze moje prvni bitva v nasem turnaji, byla tak na skur...na ze jsem myslel ze so odhlasim z vlastniho turnaje :evil:
Byly to strovy, mapa L a asi 5 ostrovu, vis kuli cemu vyhral?? meli jsme stejne hrady, ale on mel ve vezi kouzel chuzi po vode, to znamena ze kdyz ja nasbiral armadu a plul na jinej ostrov, on tam behal po vode, vzal mi hrad a lital mezi ostrovama jak nadrzena zachranarka v pobrezni hlidce :twisted: :evil:
Bylo to na ho*no, ja to kouzlo nemel, proto jsem prisel o hrad, a vsechny doly, nez jsem se vratil na svuj ostrov si ho dobyt, rozumis???!!!

Je to o skurvenem stesti, z 50ti procent!

tak proc to hrajes kdyz jde podle tebe z 50ti % o stesti :twisted: a hlavne neni to v kazde mape, tohle byl zrovna extrem no....

myslim si ze vim jak tuto situaci vyresit tak aby tam bylo vse zachovano (cestovni kouzla i arty silne) a i se vyloucilo to nejvetsi stesti, podotykam to nejvetsi, protoze jak uz tady nekdo napsal, tak i stesti je, zda ti truhla nabidne 500 nebo 2000 penez :?
Sniper

Post by Sniper »

No tak povidej nazor:-) jestli myslis to osekat tak to neni dobry napad, protoze jak rikam, pak to muze byt este vic o stesti... nekde jsem to tu uz psal jak jsem jednou prosel utopii a co jsem tam nasel...
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Snipere hral jsi uz nekdy herouse proti cloveku???
Me prijde ze ne, protoze vis prdlajs jaky to je kdyz najdes v utopii treba carodejuv klobouk, pouta valky,titanuv mec, knihu vodni magie a TVUJ NEPRITEL V NI NAJDE TREBA JEN JEDEN ARTEFAKT A TO PRAVE MEC ZKAZY :!: :!: Pak bych chtel videt tvoji reakci pri bitce s nim :twisted: :twisted: :twisted:

Jak rikam snazite se tu vyvratit fakt ze ta hra je fakt o zamr....nem stesti

PS:proto jsme v pravidlech turnaje upravili ze cestovni kouzla a tyhle nadupane artefakty jako je carodejuv klobouk,mec zkazy jsou zakazane,a jeste andelska kridla myslim. Predstav si ze najdes andelska kridla nekde a tvuj nepritel se muze jit klouzat :evil:
Arkyn

Post by Arkyn »

slo by to udelat nasledovne:

kazdy ze souperu by mel na svem uzemi napriklad svitek s dimenzni branou ci letem atd, ale samozrejme by ho hlidala obrovska armadicka (a tim myslim fakt docela mega,ktera roste,takze by to obcas ani nebylo vyhodne s ni valcit treba, to by zalezelo na hraci jak moc by to kouzlo chtel)....a bylo by uz na kazdem hraci jestli si s ni poradi nebo ne....a pokud ano, tak bych nevidel problem aby to silne kouzlo ci artefakt neziskal....a kdyz by to mel kazdy ze souperu,tak by to bylo fer pro oba a tyto kouzla i arty by tam mohli byt zachovany....

samozrejme by se to muselo upravit v editoru, coz uz hicks stejnak dela, ale pripoustim, prace navic, ale vlk by se nazral, a koza zustala cela, no ne? :twisted:
Sniper

Post by Sniper »

HICKS: Dyt ja rikam, ze je to o stesi... nevim, proc me upozirbnujes na utopii kdyz to znam... Ale teda zrovna mec zkazy kdyz je v kampani by ROZHODNE nemel byt ve scenariu...
Arkyn

Post by Arkyn »

tak co hicksi, nestalo yb to za uvahu, to co jsem psal predtim? kouzla i arty by byli zachovany....a samozrejme to nemusi byt se vsema, ale pouze nekteryma....
ripperman

Post by ripperman »

summoner wrote: ; preto si velmi cenim Market of the time :D

to jsem se chtel vzdycky vedet. K cemu ten market of time slouzi a jak funguje ? Dycky do nej vjedu s hrdinou a nic se nestane.
Guest

Post by Guest »

jeffo wrote:
Tomis wrote:Já předpokládal že datadisk má už snad každej, a když byla řeč o živlech, tak co říkáte na unverzitu magie v soutoku? podle mě je to asi nejlepší speciální stavba... krásná pomůcka ke stvoření dokonalýho hrdiny (co se týče druhotných schopností) pak už stačí jenom aby padla ta zatracená inteligence a taky to kouzelnictví, (moudrost má každej) ...a když se poštěstí tak logistika. Mimochodem všimli jste si že některým pánům živlů přesně tyhle schopnosti dycky padnou? akorát logistika ne dycky :?

...univerzita mágie je jediná dobrá vec v Soutoku.... ale uz inak nic...

Taky maji hodne levnou stavbu 7. levelu a pyrove jsou docela rychli. Kdyz sezenes suroviny tak je muzes sbirat docela brzo a s castle dokonce po 4. To je hodne velka vyhoda ze zacatku. Jinak univerzita magie je dobra vec, potiz je v tom, ze kdyz ji posatvis tvuj hlavni hrdina davno sbira hrady nekde jinde a ty nejdulezitejsi elementy uz vetsinou ma.
Thermo-Phill

...

Post by Thermo-Phill »

.: Jsem začátečník a hraju to chvilku ae podlemě je lepší je lepší mít silnou Armadu než mít nějaký výborný kouzla...pokud bych teda ae zrovna nehrál ze VĚŽ, tam se podle mě naskytuje šance mít dobrou Armádu a k tomu i dobrá kouzla..
.:Ave Bojovník:.
Lord Stepha

Re: Mno

Post by Lord Stepha »

Já bych řek,že elfové sou prostě proti kouzlům jak stvořeni,maj trpaslika,ten ma tu 40%reinstarnaci,ty pegase, ti tam maj taky něco a ten drak není zas tak špatnej,je imuní neapgrejdlej na kouzla 1-3 magl gud levla(!ale pozor,je imuní i nakladná kouzla které na něj dáte!)a apgrejdlej mysim 1-5 magl gud levl.Jo a,kdyby někdo neviděl,MAGL GUD LEVL-věž kouzel. :D
Zde není zákon,zde je válka
Zdenda

Re: Sila vs. Magia

Post by Zdenda »

Lord Stepha wrote:Já bych řek,že elfové sou prostě proti kouzlům jak stvořeni,maj trpaslika,ten ma tu 40%reinstarnaci,ty pegase, ti tam maj taky něco a ten drak není zas tak špatnej,je imuní neapgrejdlej na kouzla 1-3 magl gud levla(!ale pozor,je imuní i nakladná kouzla které na něj dáte!)a apgrejdlej mysim 1-5 magl gud levl.Jo a,kdyby někdo neviděl,MAGL GUD LEVL-věž kouzel. :D

No,malá oprava,Zlatí draci jsou imuní jenom vůči 1-4 levelku kouzel,takže taktika jasná: Imploze,imploze,imploze :twisted:
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Zehir

Post by Zehir »

Myslím si že každý by měl trénovat obojí tedy sílu a magii, ale s čaroději více kouzla a s bojovníky víc sílu. Ona takova magie u čaroděje, sešle hromadnou spravedlivou moc a má to jako útok. Ale já raději hraji za Zehira než za bojovníky hrdiny. V TOE jsem si jezfil s 3 bojovýma mágama a porážel jsem i 500 berserkru a plno dalších. Víte jak:Mystická vševědoucnost. To je vše.Bojové šílenství, Pán Loutek různé hradby atd.Nejlepší na sílu jsou skřeti, ale musí mít htdinu s absolutní zuřivostí. Ale zase neumějí kouzla jen pokřiky.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Post by Zehir »

To bylo k 5. Ke 3 podotknu, že se kouzla neliší a nejlepší je hromadný bersrekr na který musíte mít Exp. Ohnivou magii. Sotok má trochu slabé fénixe možná proto můžete cvičit s hradem 4. Silná jednotka je behemot.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
SirChristian

Post by SirChristian »

Zehir wrote:To bylo k 5. Ke 3 podotknu, že se kouzla neliší a nejlepší je hromadný bersrekr na který musíte mít Exp. Ohnivou magii. Sotok má trochu slabé fénixe možná proto můžete cvičit s hradem 4. Silná jednotka je behemot.

ked spomeniem, ze raz moja implozia brala 10 000 a retazovy blesk 4500 tak o tom, ze magia je slaba nemoze byt rec:)
kto hral kampan Drokobijec v AB ma jasno:)
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Post Reply