Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply

Kostlivý válečník
15
16%
Gremlin sabotér
9
10%
Vymahač
5
5%
Rošťák
3
3%
Nymfa
13
14%
Stopař
32
35%
Strážce hor
10
11%
Goblin medicinman
4
4%

Total votes: 91

Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Protože tu dlouho nebyla žádná hlasovací otázka týkající se jednotek v ToE, tak jsem udělal zcela novou a neočekávanou otázku, která zní trochu nelogicky: Nejlepší alt. jednotka 1. úrovně! :lol:
Tak ne!!! Teď už vážně :wink:
No tak tady se vyrojilo opravdu velmi mnoho skvělých alt. jednotek pro 1. úroveň, takže výběr byl opravdu těžký! :cry:
Samozřejmě jako vždy začnu (svojí) Akademií!Docela velké očekávání ve mě samozřejmě vzbudil Gremlin sabotér a jak už to tak většinou bývá mé očekávání se nenaplnilo tak jak jsem si představoval!
Jedinou pozitivní zprávou pro mě bylo, že jeho útok i obrana se rapidně zvedly, ovšem jeho schopnost už tak příznivá není, proto si myslím, že se spíše hodí k počátečním bojům ale později je lepší ho přetrénovat na Mistra gremlina, který může opravovat stroje, ale hlavně pro akademii důležité GOLEMY.
Co se nepovedlo u mého oblíbeného hradu jsem si vynahradil u mého druhého nej. hradu a to Pevnosti.Proto hned na začátek můžu konstatovat, že Strážce hor u mě vyhrál na plné čáře, tzn. jak vzhledově (bomba), tak svými schopnostmi Velký štít, brnění, obranný postoj a neústupnost :twisted: .Zvlášť obranný postoj a neústupnost z něj dělají jednoho z nejlepších obránců střeleckých jednotek ve hře!!!Ale ty vousy mě dostali - tak má vypadat správný, starý a mnoha bitvami zocelený trpaslík(ta zbraň a helma s ornamenty jsou naprosto úžasné :twisted: )
Tak a teď k druhému místu na to bych asi dal Stopaře, protože neviditelnost na první úrovni se myslím více než vyplatí a k tomu větší útok, obrana a rychlost.No prostě opravdový zabiják :wink:
Třetího musím dát k údivu všech Kostlivého válečníka, protože zlepšení útoku, obrany, poškození a rychlosti je skvělé i když to se většinou od jednotek v boji zblízka asi čeká, ale k tomu Velký štít, ochranný štít, úder a 25%ní ochranna před kouzly je přeci jen trochu pro mnohé milé překvapení a já jsem mezi nimi :lol:
No ještě si neodpustím nezmínit Nymfu, protože schopnost symbióza je pro hráče hrající za Hvozd k nezaplacení a musím se přiznat, že mi tam dost předtím chyběla :cry: (myslím v H5 a HoF :wink: )
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Beybe

Re: Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Post by Beybe »

Rakšasa Raja wrote:Protože tu dlouho nebyla žádná hlasovací otázka týkající se jednotek v ToE, tak jsem udělal zcela novou a neočekávanou otázku, která zní trochu nelogicky: Nejlepší alt. jednotka 1. úrovně! :lol:
Tak ne!!! Teď už vážně :wink:
No tak tady se vyrojilo opravdu velmi mnoho skvělých alt. jednotek pro 1. úroveň, takže výběr byl opravdu těžký! :cry:
Samozřejmě jako vždy začnu (svojí) Akademií!Docela velké očekávání ve mě samozřejmě vzbudil Gremlin sabotér a jak už to tak většinou bývá mé očekávání se nenaplnilo tak jak jsem si představoval!
Jedinou pozitivní zprávou pro mě bylo, že jeho útok i obrana se rapidně zvedly, ovšem jeho schopnost už tak příznivá není, proto si myslím, že se spíše hodí k počátečním bojům ale později je lepší ho přetrénovat na Mistra gremlina, který může opravovat stroje, ale hlavně pro akademii důležité GOLEMY.
Co se nepovedlo u mého oblíbeného hradu jsem si vynahradil u mého druhého nej. hradu a to Pevnosti.Proto hned na začátek můžu konstatovat, že Strážce hor u mě vyhrál na plné čáře, tzn. jak vzhledově (bomba), tak svými schopnostmi Velký štít, brnění, obranný postoj a neústupnost :twisted: .Zvlášť obranný postoj a neústupnost z něj dělají jednoho z nejlepších obránců střeleckých jednotek ve hře!!!Ale ty vousy mě dostali - tak má vypadat správný, starý a mnoha bitvami zocelený trpaslík(ta zbraň a helma s ornamenty jsou naprosto úžasné :twisted: )
Tak a teď k druhému místu na to bych asi dal Stopaře, protože neviditelnost na první úrovni se myslím více než vyplatí a k tomu větší útok, obrana a rychlost.No prostě opravdový zabiják :wink:
Třetího musím dát k údivu všech Kostlivého válečníka, protože zlepšení útoku, obrany, poškození a rychlosti je skvělé i když to se většinou od jednotek v boji zblízka asi čeká, ale k tomu Velký štít, ochranný štít, úder a 25%ní ochranna před kouzly je přeci jen trochu pro mnohé milé překvapení a já jsem mezi nimi :lol:
No ještě si neodpustím nezmínit Nymfu, protože schopnost symbióza je pro hráče hrající za Hvozd k nezaplacení a musím se přiznat, že mi tam dost předtím chyběla :cry: (myslím v H5 a HoF :wink: )

Jj,strážce hor je nejlepší , hlavně díky vousům.
This is my way DATTEBYO!

Zkuste na tohle kliknout:
http://www.monstersgame.cz/?ac=vid&vid=127091923
Alarik

Post by Alarik »

Já dal Stopaře, protože má vyšší rychlost, útok a obranu než Vrah a navíc má schopnost neviditelnost - zkrátka, nebylo o čem moc přemýšlet.
Rakšasa Raja

Post by Rakšasa Raja »

Mě by zajímalo když tu někdo hlasuje tak proč nemůže napsat jednu dvě věty k vůli čemu a proč pro tu jednotku hlasoval.Ruky mu neupadnou, ani mu je nikdo neutrhne a ostatní to víc můžou rozebrat a posoudit :evil:
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Silverman

Post by Silverman »

Nymfa (dimbioza), + Valecnik kostlivec. Ten je oproti obyc., zakladnimu se sekyrou vytah opravdu paradne..
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
StreetX38

Post by StreetX38 »

Já dávám taky Stopaře ze stejnejch důvodů jako stopaře když se zneviditelní a proklouzne za soupeře a pak ho otráví tak je to dost smrtelná kombinace.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Zehir

Post by Zehir »

Já jsem hlasoval pro goblina medicimana, protože se mi velmi líbí, takový malý goblinek s tamburínkou, a taky protože nebýt goblinů, tak by kyklopové nemohli střílet, myslím si že programátoři TOE Dobře udělali, že mezi tvrz dali goblina, to se jim velmi povedlo, stopař je taky velmi dobrý, ale pokud je nepřítel v hradě, a vy nemáte dobrý katapult, tak se nehodí, stopař je spíše na takové boje, kde přeběhne celé pole a všechny zmasakruje díky neviditelnosti.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Biara12

Post by Biara12 »

TAdy není o čem mluvit:Stopař.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Můj názor Biaro.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Fanatik

Post by Fanatik »

Já mám rád kostlivce válečníky jso odolný když mají obranu 6 a to je na první jednotku dobrý ale na strážce hor který stojí na místě nikdo nemá stopař neni špatnej ,ale u kobky než budete mít střelce tak to docela trvá proto si beru vrahy.
Death or Glory vyber jsi!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Je vidět že nepoužíváš neviditelnost
Fanatik

Post by Fanatik »

No nepoužívám jí ,ale vím že comp s ní dost podvádí když proti nim hraju.
Death or Glory vyber jsi!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

To je pravda :D
Ylaya

Post by Ylaya »

Jasné je to stopař.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
Zehir

Post by Zehir »

U té neviditelnosti je pitomé, že nakonec se ti hýbe jen ten ukazatel, ale tobě to stačí, pak tam hodíš ohnivou kouli do míst, kde se ukazatel zastavil, a už to schytali. Měl by zmizet i ten ukazatel, a měl by být dole ve stavové liště.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Post Reply