Výzva všem k dobití hradu z kampaně.
Re: Výzva všem k dobití hradu z kampaně.
Taky se mi to povedlo, je pravda že bez spekter nebo Poltergeistu bych to nevyhrál, protože ten kyklop bil po nich a né po mém fénixovi a Avatarovi, jinak jsem si ten boj užíval, hlavně jsem na něho hned na začátku poslal zranitelnost a postupně jsem mu to snížil obranu až na nula, ale hodně mi pomohlo hrůzné kvcílení, to víte 8 z 10 tahů má špatnou morálku a ty dva tahy mi ty poltergeisty netrefí. 
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Pro Alarika, víš proč na začátku šlo zabít jen dva a postupně pořád více kyklopů, to proto, že ten kyklop ztácel body zuřivosti, u mně taky mohl jsem zabít 8, ale barbar kyklopa požehnal a hnedle jsem jich zabil už jen 6.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir wrote:Pro Alarika, víš proč na začátku šlo zabít jen dva a postupně pořád více kyklopů, to proto, že ten kyklop ztácel body zuřivosti, u mně taky mohl jsem zabít 8, ale barbar kyklopa požehnal a hnedle jsem jich zabil už jen 6.
U mě ten barbar pořád jen tupě jezdil a útočil na Duchy. Vůbec ho ani nenapadlo těm kyklopům požehnat. Ale stjeně, když bylo těch kyklopů něco přes 100, tak i se smůlou způsobili mému Fénixovi asi 17 500 škod. Na Avatara zaútočili až později, ale to už byli asi jenom 4 a stejně se netrefili.
To měl pitomé, že pořád jezdil, ještě že neuměl kouzlit, pak se mi stalo, že jsem měl 50 lichů a díky oživování měli každý jenom 1 život, ale protože jezdil, tak mi zabil jen 2, stačil by magický šíp a mám po nich. Barbaři mají v tomnhle nevýhodu, že nekouzlí, ale zase mají Zlobu Hordy.
Zehir wrote:To měl pitomé, že pořád jezdil, ještě že neuměl kouzlit, pak se mi stalo, že jsem měl 50 lichů a díky oživování měli každý jenom 1 život, ale protože jezdil, tak mi zabil jen 2, stačil by magický šíp a mám po nich. Barbaři mají v tomnhle nevýhodu, že nekouzlí, ale zase mají Zlobu Hordy.
To je fakt, jenže aby byla účinná, musíš mít hodně velkou armádu (nejlépe pár legií
Tak jsem to taky dobil. Ale nezdálo se mi to vůbec těžké. Nejdůležitější v souboji bylo: Hrůzné kvílení (+nějaké další artefakty a drak na snížení morálky) a kouzlo Bojové šílenství. Věřím, že bych to vyhrál i bez Duchů (jen by to trvalo pár minut déle). Za celý souboj jsem ani jednou nepoužil kouzlo Oživení mrtvých (nějak jsem ho nepotřeboval).
Moje armáda:
1313 Kostlivých lučištníků
603 Morových zombií
862 Poltergeistů
311 Pánů upírů
126 Arcilichů
88 Bánší
46 Přízračných draků
V příloze přikládám Replay s příhodným názvem.
Moje armáda:
1313 Kostlivých lučištníků
603 Morových zombií
862 Poltergeistů
311 Pánů upírů
126 Arcilichů
88 Bánší
46 Přízračných draků
V příloze přikládám Replay s příhodným názvem.
- Attachments
-
- Piece of cake.zip
- (243.28 KiB) Downloaded 265 times
- StreetX38
No já používal asi poloviční armádu a hlavně sem používal pán loutek, slepotu a hlavně bojové šílenství a samozřejmě taky bánší a Avatara smrti
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
StreetX38 wrote:No já používal asi poloviční armádu a hlavně sem používal pán loutek, slepotu a hlavně bojové šílenství a samozřejmě taky bánší a Avatara smrti
Taky co jiného, s Arantirem nemít temnou magii je docela blbé.
Zmáknuto, ale už před 3 týdny a zapomněl jsem si uložit záznam, takže si nahraju uložení před bitvou a hodinu budu bojovat
Minule to přežili jen Lichové a polovina kostlivců
Minule to přežili jen Lichové a polovina kostlivců
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Nedávno jsem si tu bitvu zahrál znovu, ale už se mi nechtělo hrát to zase 2 hodiny, tak jsem si pár měsíců (přesněji necelých 11) počkal a rozdrtil jsem ho asi za 15 minut
.
Moje armáda byla přibližně:
4 200 Kostlivých lučištníků
1 600 Morových zombií
1 700 Poltergeistů
650 Pánů upírů
340 Pánů lichů
200 Bánší
120 Přízračných draků
Komu nevadí těch 11 měsíců jen bloudit s Arantirem po mapě a sbírat jednotky a s Ornellou jen sedět v hradě a najímat pořád dokola, může si to taky vyzkoušet, stojí to zato.
Moje armáda byla přibližně:
4 200 Kostlivých lučištníků
1 600 Morových zombií
1 700 Poltergeistů
650 Pánů upírů
340 Pánů lichů
200 Bánší
120 Přízračných draků
Komu nevadí těch 11 měsíců jen bloudit s Arantirem po mapě a sbírat jednotky a s Ornellou jen sedět v hradě a najímat pořád dokola, může si to taky vyzkoušet, stojí to zato.
Já to zvládl s 1974 kostlivců, 772 hnijících zombie, 917 spekter, 276 Prinů upírů, 248 pánů Lichů, 169 Bánší a 68 Nehmotných draků a bez hrůzného kvélení
Nezkousel jsem, mozna brzy vyzkousim, ale vim, o ktery souvoj se jedna, a verim, ze toto pujde vyhrat velmi snadno.
Seslete pan loutek na kyklopa (mozna jeste predtim hromadne zmateni, desne uzitecny kouzlo a navic pak neprudi strelci) a jdete s nim do hradni brany. Potom tesne pred nej seslete vosi hnizdo a mate napul vyhrano.
Diky mizerne iniciativne kyklopu se podme me nedostanou na tah kvuli hnizdu nikdy (kdyby jo, neni problem hodit tam hnizda dve). Potom uz snadno pomoci pana loutek, slepoty a bojoveho silenstvi zabijete zbytek armady.
Kyklopa se potom zbavite vyvolavacimi kouzly jako elementalove, fenix, avatar s prizracne sily (hlavne na elementaly). Kyklop ma na sobe celou dobu zmateni a znamemi nekromanta. Musi fungovat. Armadu potrebujete pouze na kdyti od vezi (-znicte kouzlem zemetreseni).
Myslim, ze musi fungovat
.
P.S. Schopnost ohnivi valecnici dela z elementalu fakt prasata
.
Seslete pan loutek na kyklopa (mozna jeste predtim hromadne zmateni, desne uzitecny kouzlo a navic pak neprudi strelci) a jdete s nim do hradni brany. Potom tesne pred nej seslete vosi hnizdo a mate napul vyhrano.
Diky mizerne iniciativne kyklopu se podme me nedostanou na tah kvuli hnizdu nikdy (kdyby jo, neni problem hodit tam hnizda dve). Potom uz snadno pomoci pana loutek, slepoty a bojoveho silenstvi zabijete zbytek armady.
Kyklopa se potom zbavite vyvolavacimi kouzly jako elementalove, fenix, avatar s prizracne sily (hlavne na elementaly). Kyklop ma na sobe celou dobu zmateni a znamemi nekromanta. Musi fungovat. Armadu potrebujete pouze na kdyti od vezi (-znicte kouzlem zemetreseni).
Myslim, ze musi fungovat
P.S. Schopnost ohnivi valecnici dela z elementalu fakt prasata
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Bohužel tak snadné to není - Barbar má vše co se týká rozbití temnoty, tj. na kyklopy nejde pán loutek, střelci neprudí, dají se odstranit celkem snadno
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda