Nejhezčí grál

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Jaký grál je podle vás nejhezčí?

Vzducholoď
5
12%
Planoucí kovadlina
2
5%
Sylannina dcera
9
22%
Elrathova hlídka
5
12%
Vládce muk
3
7%
Chánova věž
7
17%
Sídlo temnot
10
24%
Hrobka zatracených
0
No votes

Total votes: 41

Zdenda

Nejhezčí grál

Post by Zdenda »

Podle mě je nejlepší za orky a necro,potom bych na 2. místo dal hvozd a azyl. Ostatní dávají jenom bonusy obráncům,což je tak nastejno.

Podle vzhledu bych to hodnotil takhle:1. místo Akademie,Trpaslíci (ta lodička sice může někomu připadat malá a jednoduchá,ale mě se líbí a zapadá tam :) a ta kovadlina se prostě musí vidět)
2. místo Hvozd,Azyl (Ta socha i ta koule jsou nádherné,i když u hvozdu je to přece jenom hezčí :)
3. místo Kobka,Necropolis
4. Peklo
Pak dlouho nic...
Skřeti (Vypadá to jako nějaký tovární komín)
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Re: Nejhezčí grál

Post by Ornella »

Zdenda wrote:Podle mě je nejlepší za orky a necro,potom bych na 2. místo dal hvozd a azyl. Ostatní dávají jenom bonusy obráncům,což je tak nastejno.

Podle vzhledu bych to hodnotil takhle:1. místo Akademie,Trpaslíci (ta lodička sice může někomu připadat malá a jednoduchá,ale mě se líbí a zapadá tam :) a ta kovadlina se prostě musí vidět)
2. místo Hvozd,Azyl (Ta socha i ta koule jsou nádherné,i když u hvozdu je to přece jenom hezčí :)
3. místo Kobka,Necropolis
4. Peklo
Pak dlouho nic...
Skřeti (Vypadá to jako nějaký tovární komín)

Mě se nejvíc líbí sídlo temnot fakt,díky tomu hrad kobky vypadá mnohem líp a podle mě to možná má bejt něco jako hmotný stělesnění Malassy,ale to je můj názor a nikomu ho nevnucuju.
Image
StreetX38

Post by StreetX38 »

Mě se líbí Chánova věž. Dyť to mábejt věž tak může vypadat jako komín.
Zehir

Post by Zehir »

Mě se líbí Sylannina dcera, to je prostě kouzelné, v koruně stromu, taková velká víla, co se pořád točí.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Zehir wrote:Mě se líbí Sylannina dcera, to je prostě kouzelné, v koruně stromu, taková velká víla, co se pořád točí.

jj,pravda Syllanina dcera je taky moc hezká.
Image
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Já volila sídlo temnot.Zapadá to tam a jak drží ty dvě koule to je nádherný,Taky to má podle mně být stělesnění Malassy.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Ale sylanninu dceru bych dala určitě na druhé místo přesně tak vypadá to jako víla která se točí do kola.Trpaslíci mají taky vzhledově hezkou kovadlinu.A nwm co vám vadí na chánově věži.Sice to vypadá jako tovární komín ale zapadá to mezi skřety!Ale u mágů ta vzducholoť my přijde vedle ostatních ubohá!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
StreetX38

Post by StreetX38 »

Nechci se Krvavé Fůrie dotknout ale co taky jinýho od zastánkyně kobky co?
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Ornella

Post by Ornella »

no a?já taky zatávám kobku a je akorát dobře když SÍDLO TEMNOT MÁ NEJ. HLÁSŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Image
StreetX38

Post by StreetX38 »

Ale jenom o jeden hlas.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Ornella

Post by Ornella »

a neni to jedno
Image
Ornella

Post by Ornella »

už o dva hlasy :twisted:
Image
Kunyak

Post by Kunyak »

Ornella wrote:už o dva hlasy :twisted:

Tak už zase o jeden Ornello,já hlasoval pro Chánovu věž,no co,prostě se mi líbí.A neříkejte mu "tovární komín"!!Jinak pocítíte hněv skřetů :twisted: ... :D
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Ornella

Post by Ornella »

Kunyak wrote:

Tak už zase o jeden Ornello,já hlasoval pro Chánovu věž,no co,prostě se mi líbí.A neříkejte mu "tovární komín"!!Jinak pocítíte hněv skřetů :twisted: ... :D

Hmm škoda ale aspoň se chánova věž nějak prosadila nazačátku tady nikdo pro ni nehlasoval ani pro sídlo temnot
Image
Airen

Post by Airen »

dal sem skřety, jen proto že nesnáším kobku....hahaha :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply