Nejhezčí grál

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Jaký grál je podle vás nejhezčí?

Vzducholoď
5
12%
Planoucí kovadlina
2
5%
Sylannina dcera
9
22%
Elrathova hlídka
5
12%
Vládce muk
3
7%
Chánova věž
7
17%
Sídlo temnot
10
24%
Hrobka zatracených
0
No votes

Total votes: 41

Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Re: Nejhezčí grál

Post by Ornella »

Airen wrote:
Ornella wrote:už o dva hlasy :twisted:

dal sem skřety, jen proto že nesnáším kobku....hahaha :twisted: :twisted: :twisted:

Tak a teď ste mě nasra**!!!!!!Proč nesnášíš kobku?? :?: ! :!: :!: A´t už se vráti ta furie z prázdnin aby se tady nasrá***a ona
Image
Kunyak

Post by Kunyak »

Ornella wrote:
Airen wrote:
Ornella wrote:už o dva hlasy :twisted:

dal sem skřety, jen proto že nesnáším kobku....hahaha :twisted: :twisted: :twisted:

Tak a teď ste mě nasra**!!!!!!Proč nesnášíš kobku?? :?: ! :!: :!: A´t už se vráti ta furie z prázdnin aby se tady nasrá***a ona

Neříkám,že nesnáším Kobku,je to moje 3 nejoblíbenější rasa.Takže jsem s tebou Ornello.Fůrie bude pěkně nasr***á....
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Neříkám,že nesnáším Kobku,je to moje 3 nejoblíbenější rasa.Takže jsem s tebou Ornello.Fůrie bude pěkně nasr***á....[/quote]
Jo,to nebylo na tebe to bylo na toho kdo řikal že glasoval pro skřety jenom proto že nesnáší kobku kdyby nejherčí grál měli pajzlové tak by taky můj hlas byl jejich i když je to moje nejmíň oblíbená rasa.
Image
Kunyak

Post by Kunyak »

Ornella wrote:Neříkám,že nesnáším Kobku,je to moje 3 nejoblíbenější rasa.Takže jsem s tebou Ornello.Fůrie bude pěkně nasr***á....

Jo,to nebylo na tebe to bylo na toho kdo řikal že glasoval pro skřety jenom proto že nesnáší kobku kdyby nejherčí grál měli pajzlové tak by taky můj hlas byl jejich i když je to moje nejmíň oblíbená rasa.[/quote]
Je ptavdou,že moc hezký to od něj neni,ikdyž hlasoval pro můj grál.Ale grál negrál,tady se soudí takej grál,kterej se nám nejvíc líbí a ne to,co chce aby vyhrálo hlasování.Jinak na něčem se schodneme,já nenávidim trpajzlíky,ale upe nenávidim Azyl
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Ornella

Post by Ornella »

Kunyak wrote:
Ornella wrote:Neříkám,že nesnáším Kobku,je to moje 3 nejoblíbenější rasa.Takže jsem s tebou Ornello.Fůrie bude pěkně nasr***á....

Jo,to nebylo na tebe to bylo na toho kdo řikal že glasoval pro skřety jenom proto že nesnáší kobku kdyby nejherčí grál měli pajzlové tak by taky můj hlas byl jejich i když je to moje nejmíň oblíbená rasa.

Je ptavdou,že moc hezký to od něj neni,ikdyž hlasoval pro můj grál.Ale grál negrál,tady se soudí takej grál,kterej se nám nejvíc líbí a ne to,co chce aby vyhrálo hlasování.Jinak na něčem se schodneme,já nenávidim trpajzlíky,ale upe nenávidim Azyl[/quote]
No tak sme dva :mrgreen:
Image
Biara12

Post by Biara12 »

Mi máme hnusnou Ashinu slza(Démoni)A tak jsem zvolila sídlo Temnot.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Prázdniny byly hnusný takže slušný slova o de mně moc neuslišíte.O nesnáší kobku protože miluje ty idiotský elfy!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Fanatik

Post by Fanatik »

Ornella wrote:no a?já taky zatávám kobku a je akorát dobře když SÍDLO TEMNOT MÁ NEJ. HLÁSŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Já myslel že zastáváš nekropoli?
Death or Glory vyber jsi!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Už jsme tady říkaly že každý zastává co se mu líbí!Biara:sídlo temnot!Chápeš? :lol:
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Ornella

Post by Ornella »

Tojo ale stejně zastávám kobku
Image
Fanatik

Post by Fanatik »

aha
Death or Glory vyber jsi!
Elvenature

Post by Elvenature »

grál je hezkej všude , je to prostě fajn stavba :) ,,, ale když se tady už hádáte o těch národech , osobně nechápu co se vám líbí na těch zlých rasách , jsou tak ,,,,, nevim ,,,,, trapný :lol:
Věčné Elfské Hvozdy
"My tančíme do rytmu světa"
----------------------------------------
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
Ylaya

Post by Ylaya »

Ale jenom proto že mezi ně patří Temní elfové že ano?
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
Ornella

Post by Ornella »

Víš lidi měli dycky radši ty zlí(většinou ve hrách)a nevim co ti na tom přijde divný a ještě proč ti přijdou zlí rasy trapný?!To fakt nechápu a určitš kdyby Sylvan patřil mezi zlí rasy(jako že nikdy nebude)tak bys řikal že sou trapný hodný rasy.Jen abys viděl svojí naivitu
Image
StreetX38

Post by StreetX38 »

A kdyby TE byly něco jako démoni stejně byste se jim oddávali ctu.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Post Reply