Jak jste na tom s ToE?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

V jaké kampani v ToE teď jste?

1. - Quroq
1
5%
2. - Arantir
1
5%
3. - Gotai
5
23%
4. - Zehir
15
68%

Total votes: 22

Alarik

Re: Jak jste na tom s ToE?

Post by Alarik »

Biara12 wrote:Já mám jenom otázku:JAk mohla mít Biara Hromadné zmatení a přitom mít Urgashovo volání?Taky jsem to dohrála a že mám hromadné zmatení a Urgashovo volání je tak trochu hodně divný! :roll: :roll:

Biara uměla Hromadné zmatení, protože k dosažení Urgashova volání je zapotřebí umět i magii temnoty.
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

To samozřejmně vín nejsem začátečník ale aby jsi dosáhl Urgashova volání musíš mít z MAgie temnoty(Jenom v toe):OSlabující úder,mistr bolesti a nečistou půdu!Jenom že BY mněla Urgashovo volání už z HoMaM5.A mimochodemViděl jsi ten můj ďábelský řetězový blesk?To je tedy něco!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Ehm.Pardon to nepsala já.Biara to psala berte to tak jako že to psala ona.(nějak se mi sen nabourala ale už je to v klidu už se to nestane)
Biara12

Post by Biara12 »

Pardon ale já myslela že jsem na tom Compu přihlášená já no a vono ne!A chtěla bych se zeptat na dvě věci proč se Biara nebránila když ji Ysabela chtěla zabít?A proč Mezi Zehirem,freydou,wulfstane atd. nebyla Ylaya?Ta je přece taky významná!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

To by mně taky zajímalo.
Post Reply