Obětní jáma
Obětní jáma
Ahoj lidi, chtěl ybch se zeptat jak je to z obětní jámou u Pekla. Chtěl jsme nahnat zkušenosti kvůli tý ultimátní dovednosti, ale šlo mi udělat jen 6slotů myslím(prostě bez jednoho všehny a pak ani druhý den ani za týden nic, to jde jen jednorázově? Nikde jsem nic o tom nenael dík za odpověď, jestli to pomůže tak mám základní verzi z patchem 1.6
Re: Obětní jáma
Marsen wrote:Ahoj lidi, chtěl ybch se zeptat jak je to z obětní jámou u Pekla. Chtěl jsme nahnat zkušenosti kvůli tý ultimátní dovednosti, ale šlo mi udělat jen 6slotů myslím(prostě bez jednoho všehny a pak ani druhý den ani za týden nic, to jde jen jednorázově? Nikde jsem nic o tom nenael dík za odpověď, jestli to pomůže tak mám základní verzi z patchem 1.6
Jestli myslíš to, že ti nešlo obětovat všech 7 skupinek jednotek najednou, tak pro to je jednoduché vysvětlení. Hrdina u sebe musí mít vždy alespoň jednu jednotku. Takže musíš tuto jednu jednotku od těch ostatních oddělit a pak můžeš obětovat i tu poslední skupinku. Je to tak udělané proto, že v Heroes 5 se hrdina neúčastní bitvy přímo (narozdíl třeba od Heroes 4, kde mohl hrdina během bitvy zemřít), takže ho nejde zabít jinak, než tím, že zabiješ všechny jeho jednotky.
- Krvavá fůrie
přesně tak.Ale v heroes 4 nemůže hrdina zemřít(a to se mi líbí)vždycky když ho porazíš utuje do tvého nejbližšího vězení(ve městě)
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie wrote:přesně tak.Ale v heroes 4 nemůže hrdina zemřít(a to se mi líbí)vždycky když ho porazíš utuje do tvého nejbližšího vězení(ve městě)
To je taky pravda. Akorát když ti pak ten hrad obsadí někdo jinej, tak ho zase osvobodí (myslím, už si to moc nepamatuju).
- Krvavá fůrie
PAmatuješ.Osvobodíš ho tim no
Krvavá fůrie wrote:PAmatuješ.Osvobodíš ho tim no
Stejně mi ale více vyhovuje ten systém, jaký je v pětce.
- Krvavá fůrie
- Krvavá fůrie
Ale hlavně bych taky chtěla aby se v Homam5 taky zatýkali hrdinové(Hlavně ženy).
Krvavá fůrie wrote:Ale hlavně bych taky chtěla aby se v Homam5 taky zatýkali hrdinové(Hlavně ženy).
Myslím, že k zatýkaní hrdinů se autoři už nevrátí, a to ani v Heroes VI. Občas by to sice nebylo na škodu, ale i bez toho je to dobrý
- Krvavá fůrie
prej aasi,pche
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!
Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
cely Ashan je spletity,
nez ja a praele bohove.
asamm wrote:prej aasi,pche
Mírně se k tomu pche přikláním. Hraju tedka čtyřku a ten system mi vyhovuje taky z toho důvodu, že v Heroes 5 je z hrdiny něco co se zalekne nepřítele pokud to nemá aspoň jednu jednotku. Dává mi to pak o hrdinovi pocit méněcenosti v bitvě.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
da se to tak rict na zacatku,
pak uz ma hrdina army kouzla atd.
no a navic hraje malo kdyby ral vic je to lepsi no a ja moc HoMM 4 nehraju a taky sem dlouho nehral HoMM 3 ale nejvic me bavi jednoznacne HEROES of might and magic V
pak uz ma hrdina army kouzla atd.
no a navic hraje malo kdyby ral vic je to lepsi no a ja moc HoMM 4 nehraju a taky sem dlouho nehral HoMM 3 ale nejvic me bavi jednoznacne HEROES of might and magic V
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!
cely Ashan je spletity,
nez ja a praele bohove.
cely Ashan je spletity,
nez ja a praele bohove.
no hrdina umrieť ako môže ale ak boj prežije nejaká skupina jednotiek, tak hráč si ho dovedie do hradu a tam znovu ožije ale ked hrdinu porazí nejaký hráč tak hrdina ide do vezenia
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros wrote:no hrdina umrieť ako môže ale ak boj prežije nejaká skupina jednotiek, tak hráč si ho dovedie do hradu a tam znovu ožije ale ked hrdinu porazí nejaký hráč tak hrdina ide do vezenia
pokud ma 2. hrdina hrad kdyz ho nema tak tam zustane takovy to kolecko s sympolem
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený