Kouzelnické jednotky
Re: Kouzelnické jednotky
Ty máš tak právo někomu něco říkat!Ty tvoje kanály jsou daleko hezčí než ty vaše hnusný stromy!Už se těšim až nějakého elfy zabiju!
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Elvenature wrote:Ornella wrote:StreetX38 wrote:Mě jo buď volí kobku nebo peklo.
No a?Já taky volim buď kobku nebo peklo,i když heroese teď moc nehraju spíš WoWko
a ve wowku hraješ za ?
Blood elfi
- Elvenature
No a?Já taky volim buď kobku nebo peklo,i když heroese teď moc nehraju spíš WoWko[/quote]
a ve wowku hraješ za ?[/quote]
Blood elfi[/quote]
hm , a blood efové byli vysocí elfové , tedy světlí elfové .-)))
Blood elfi[/quote]
hm , a blood efové byli vysocí elfové , tedy světlí elfové .-)))
Věčné Elfské Hvozdy
"My tančíme do rytmu světa"
----------------------------------------
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
- Elvenature
Ylaya wrote:Ty máš tak právo někomu něco říkat!Ty tvoje kanály jsou daleko hezčí než ty vaše hnusný stromy!Už se těšim až nějakého elfy zabiju!
fajn , kdy tě mam čekat ?
Věčné Elfské Hvozdy
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Elvenature wrote:No a?Já taky volim buď kobku nebo peklo,i když heroese teď moc nehraju spíš WoWko
Blood elfi[/quote]
hm , a blood efové byli vysocí elfové , tedy světlí elfové .-)))[/quote]
BYLI hight elfi se mi taky líbí ale já hraju za Warlocka takže du na stínovou magii,prokletí a démonologii
- Elvenature
Ornella wrote:Elvenature wrote:No a?Já taky volim buď kobku nebo peklo,i když heroese teď moc nehraju spíš WoWko
a ve wowku hraješ za ?
Blood elfi[/quote]
BYLI hight elfi se mi taky líbí ale já hraju za Warlocka takže du na stínovou magii,prokletí a démonologii[/quote]
takže si vlastně něco jako světlá elfka , která se učí temné magii .)) ,,,, nejsi jako ta špína Dark Elfové
Věčné Elfské Hvozdy
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
Ubožáku!
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
- Elvenature
Ylaya wrote:Ubožáku!
já , proč ?
Věčné Elfské Hvozdy
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
- StreetX38
Protože je na Dark Elfech závislá.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Vážně to chceš slyšet?1.zastupuješ elfy elf.2.pomlouváš nás3.Málem nás elfové vyhubyli(A ty jsi jeden z nich)(a navíc nás napadli bezdůvodně!)Prostě UBOŽÁCI!
- Ornella
Elvenature wrote:Ornella wrote:Elvenature wrote:No a?Já taky volim buď kobku nebo peklo,i když heroese teď moc nehraju spíš WoWko
a ve wowku hraješ za ?
Blood elfi
BYLI hight elfi se mi taky líbí ale já hraju za Warlocka takže du na stínovou magii,prokletí a démonologii[/quote]
takže si vlastně něco jako světlá elfka , která se učí temné magii .)) ,,,, nejsi jako ta špína Dark Elfové[/quote]
Ta zas tak moc o historii BE moc nevíš co??Z čeho získávaj BE svojí moc když Arthas zničil sluneční studnu
- Elvenature
[/quote]
Ta zas tak moc o historii BE moc nevíš co??Z čeho získávaj BE svojí moc když Arthas zničil sluneční studnu[/quote]
o wowku zas tak moc ne ,, jen vim že měli něco s Nagama , tak proto se na ně alliance vykašlala
Ta zas tak moc o historii BE moc nevíš co??Z čeho získávaj BE svojí moc když Arthas zničil sluneční studnu[/quote]
o wowku zas tak moc ne ,, jen vim že měli něco s Nagama , tak proto se na ně alliance vykašlala
Věčné Elfské Hvozdy
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
- Ornella
Ylaya wrote:Vážně to chceš slyšet?1.zastupuješ elfy elf.2.pomlouváš nás3.Málem nás elfové vyhubyli(A ty jsi jeden z nich)(a navíc nás napadli bezdůvodně!)Prostě UBOŽÁCI!
Taď se jich musim zastát oni si mysleli že sme podpálili jejich posvátnej strom je to jako kdyby nám pajzlové zničili naší největší svatyni Malassy a my si mysleli že to udělali elfové tak bysme je kvůli tomu taky určitě napadli
- Ornella
Elvenature wrote:
o wowku zas tak moc ne ,, jen vim že měli něco s Nagama , tak proto se na ně alliance vykašlala[/quote]
No tak i tohle je špatně oni odešli od aliance sami a s nagama maj něco společnýho noční elfové protože je vlastně probudil Ilidan(myslim)
- Elvenature
Ylaya wrote:Vážně to chceš slyšet?1.zastupuješ elfy elf.2.pomlouváš nás3.Málem nás elfové vyhubyli(A ty jsi jeden z nich)(a navíc nás napadli bezdůvodně!)Prostě UBOŽÁCI!
bezdůvodně ? ,, bylo to kvůli zapálení hlavního města, matky všechn stromů a krále ,,,,,,,,,,, temní elfové dostali ultimátum : buď vyhnanství , nebo smrt
Věčné Elfské Hvozdy
H1-Sorceress
H2-Sorceress
H3-Rampart
H4-Nature
H5-Sylvan
H1-Sorceress
H2-Sorceress